CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ati furat ceva in timpul sarcinii ?
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Dum 25 01 2004, 10:52 pm    Titlul subiectului: Ati furat ceva in timpul sarcinii ? Raspunde cu citat (quote)

Eu , cand eram gravida , am mers la metro . era iarna . iar acolo, intr-o cutie deja desfacuta , am zarit-o !!!!! era cea mai mare si frumoasa capsuna pe care am vazut-o Laughing . ma uit in stanga, ma uit in dreapta , si tzusht ! cu capsuna in buzunar Embarassed . in clipa aia m-am gandit ! sa nu cumva sa ii iasa copilului vreo capsuna pe el , ca mor ! ma gandeam ingrozita : daca incepe sa piuie la iesire, pleosc peste buzunar si se face praf ! in masina , o scot triumfatoare : Capsuna mea !!!! Liviu m-a certat ca nu e bine sa furi cand esti insarcinata , ca de ce nu am zis si imi cumpara !Dar nu . vreau sa va spun ca a fost cea mai gustoasa capsuna pe care am mancat-o in viata mea . A doua zi mi-a cumparat un kg intreg , dar nu a fost la fel de gustos !!!! :Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Dum 25 01 2004, 11:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

D-apai crezi tu ca io mai tin minte? Oricum, eu nu credeam in chestiile alea.
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Lun 26 01 2004, 12:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am luat niste coli de scris de la birou, asta se pune? Question Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 26 01 2004, 1:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

buna asta cu colile Rox!!!!
eu am furat panselute de pe centru, ca imi plac la nebunie!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 26 01 2004, 5:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxana_G a scris:
Am luat niste coli de scris de la birou, asta se pune? Question Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Shocked asta e mesajul cu nr 666 :Evil or Very Mad !!!!!!! Rolling Eyes Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 11 03 2005, 9:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Voi aveti o scuza, ca de pofta... Vorba sotului ... putea sa-ti cumpere, dar nu ar fi fost la fel de bun.

Eu, in schimb am furat si intentionat si neintentionat. Inca nu stiam ca voi fi mamica cand am rupt un pui de Craciunica dintr-un magazin, dar apoi am avut mustrari de constiinta toata sarcina.

Apoi, lucram in cele mai josnice conditii posibile. Am terminat facultatea , dar am lucrat la un xerox in zona Universitatii. Sediul era un mic garaj, in care iarna stateam imbracata in pantaloni de schii cu fundul pe un calorifer care nu facea fata nici daca stateam pe el, iar vara se incingea camaruta aia de mi se facea rau de cald. De aici si crizele mele de spasmofilie. Lucram de la 9 la 18 teoretic, dar in sesiuni stateam de la 8 la 8 si chiar mai mult. Salariul... 2,5 mil. Eram ingrozita ca nu o sa mai scap niciodata de acolo. Din cauza statului toata ziua la munca nu aveam sanse sa-mi caut altceva, banii erau putini... si uite asa imi faceam singurica ciubucuri. Dadeam cu mana pe la fund de inebuneam, sa nu cumva sa aiba bebe vreo pata...

Dar e trecut...

Mony are acum o mica pata vinetie aproape de ... noada ... Embarassed probabil de atata dat cu mana pe la fund, dar e asa micuta .... Very Happy Si ma consolez cu gandul ca e chiar sexi pozitionata. Vreodata o sa se laude cu pata ei... Evil or Very Mad

Mama nebuna...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 12 03 2005, 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred in astfel de superstitii. Tot ce am luat au fost niste agrafe sau capse (nu-mi aduc aminte) de la birou. Dar nu le-am furat, i-am zis colegei, buna prietena de altfel. Laughing

Si oricum, Andi are sarutul barzei pe ceafa (o pata mare rosie, care nu se vede din cauza parului). Si pata vinetie la noada. Totusi pe aceea o banui ca e de la pozitia ciudata, pelviana, din uter.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Dum 13 03 2005, 12:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si fata mea are niste pete vinetii putin mai sus de fund. dr mi-a spus ca sunt pete mongoloide, care apar la persoanele c ten mai negricios si care dispar pana la varsta scolara
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mie 23 03 2005, 8:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andrei a avut o pata vinetie pe funduletz...si pe la ...aproape 1 an si jumatate a dispatut...
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 24 03 2005, 8:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Furacioaselor... rusinica... Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 24 03 2005, 10:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ADMINUTAAAAAAAAAAA!!! Mi-a fost dor de tineeeeeeee!!!!! heart

Lachitza mea

Sus
Olga
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 28/03/2005

MesajTrimis: Lun 28 03 2005, 6:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna fetelor, eu nu am furat nimic in timpul sarcinii dar totusi puiutzul meu are un semn pe piciorush. Are o pate destul de maricica, dar poate ii dispare cu timpul. Pupici

http://community.webshots.com/user/olgaruxandra
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 17 04 2005, 5:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adita a scris:
Si fata mea are niste pete vinetii putin mai sus de fund. dr mi-a spus ca sunt pete mongoloide, care apar la persoanele c ten mai negricios si care dispar pana la varsta scolara

Mony are tenul alb ca varul... sau sa spun ca masa? Laughing Laughing Laughing

Sus
lulu75
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 14/04/2005

MesajTrimis: Joi 21 04 2005, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am furat o azalee. Daca ii iese vreo floricica baiatului meu, sa-i iasa pe putza Laughing

http://www.flickr.com/photos/babybaby
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
lulu75
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 14/04/2005

MesajTrimis: Joi 21 04 2005, 9:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am furat o azalee. Daca ii iese vreo floricica baiatului meu, sa-i iasa pe putza Laughing

http://www.flickr.com/photos/babybaby
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 23 04 2005, 3:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Shocked Embarassed Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 02 02 2006, 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inca nu am furat nimic si nici nu vreau sa fac asta..imi este frica sa nu iasa bebe cu pete!
Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Joi 02 02 2006, 3:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cirese,dar niciunul din pitici nu au semne.......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 02 02 2006, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca e asa, pot sa ma duc sa ma "servesc" linistita cu vreo masina expusa la dealerii auto, ca doar sunt gravida si mi-e pofta, nuuuuuu? Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Joi 02 02 2006, 4:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Daca e asa, pot sa ma duc sa ma "servesc" linistita cu vreo masina expusa la dealerii auto, ca doar sunt gravida si mi-e pofta, nuuuuuu? Laughing Laughing Laughing

Flufy,nu ai gusturi rele Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sincer,eu nu m-ai tin minte ca multa vreme a trecut de atunci........Dar pot sa va spun ca eu am pe burta,undeva putin mai sus de buric,o frunza de vita de vie micuta,iar tatal meu avea in acelasi loc un strugure.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum