| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 25 01 2004, 10:52 pm Titlul subiectului: Ati furat ceva in timpul sarcinii ? |
|
|
Eu , cand eram , am mers la metro . era iarna . iar acolo, intr-o cutie deja desfacuta , am zarit-o !!!!! era cea mai mare si frumoasa capsuna pe care am vazut-o . ma uit in stanga, ma uit in dreapta , si tzusht ! cu capsuna in buzunar . in clipa aia m-am gandit ! sa nu cumva sa ii iasa copilului vreo capsuna pe el , ca mor ! ma gandeam ingrozita : daca incepe sa piuie la iesire, pleosc peste buzunar si se face praf ! in masina , o scot triumfatoare : Capsuna mea !!!! Liviu m-a certat ca nu e bine sa furi cand esti insarcinata , ca de ce nu am zis si imi cumpara !Dar nu . vreau sa va spun ca a fost cea mai gustoasa capsuna pe care am mancat-o in viata mea . A doua zi mi-a cumparat un kg intreg , dar nu a fost la fel de gustos !!!! : |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Dum 25 01 2004, 11:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| D-apai crezi tu ca io mai tin minte? Oricum, eu nu credeam in chestiile alea. |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 26 01 2004, 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am luat niste coli de scris de la birou, asta se pune?  _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Lun 26 01 2004, 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna asta cu colile Rox!!!!
eu am furat panselute de pe centru, ca imi plac la nebunie! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 26 01 2004, 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Roxana_G a scris: | Am luat niste coli de scris de la birou, asta se pune?  |
asta e mesajul cu nr 666 : !!!!!!!  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 11 03 2005, 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Voi aveti o scuza, ca de pofta... Vorba sotului ... putea sa-ti cumpere, dar nu ar fi fost la fel de bun.
Eu, in schimb am furat si intentionat si neintentionat. Inca nu stiam ca voi fi mamica cand am rupt un pui de Craciunica dintr-un magazin, dar apoi am avut mustrari de constiinta toata sarcina.
Apoi, lucram in cele mai josnice conditii posibile. Am terminat facultatea , dar am lucrat la un xerox in zona Universitatii. Sediul era un mic garaj, in care iarna stateam imbracata in pantaloni de schii cu fundul pe un calorifer care nu facea fata nici daca stateam pe el, iar vara se incingea camaruta aia de mi se facea rau de cald. De aici si crizele mele de spasmofilie. Lucram de la 9 la 18 teoretic, dar in sesiuni stateam de la 8 la 8 si chiar mai mult. Salariul... 2,5 mil. Eram ingrozita ca nu o sa mai scap niciodata de acolo. Din cauza statului toata ziua la munca nu aveam sanse sa-mi caut altceva, banii erau putini... si uite asa imi faceam singurica ciubucuri. Dadeam cu mana pe la fund de inebuneam, sa nu cumva sa aiba bebe vreo pata...
Dar e trecut...
Mony are acum o mica pata vinetie aproape de ... noada ... probabil de atata dat cu mana pe la fund, dar e asa micuta .... Si ma consolez cu gandul ca e chiar sexi pozitionata. Vreodata o sa se laude cu pata ei...
Mama nebuna... _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 12 03 2005, 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred in astfel de superstitii. Tot ce am luat au fost niste agrafe sau capse (nu-mi aduc aminte) de la birou. Dar nu le-am furat, i-am zis colegei, buna prietena de altfel.
Si oricum, Andi are sarutul barzei pe ceafa (o pata mare rosie, care nu se vede din cauza parului). Si pata vinetie la noada. Totusi pe aceea o banui ca e de la pozitia ciudata, pelviana, din uter. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 13 03 2005, 12:44 am Titlul subiectului: |
|
|
| Si fata mea are niste pete vinetii putin mai sus de fund. dr mi-a spus ca sunt pete mongoloide, care apar la persoanele c ten mai negricios si care dispar pana la varsta scolara |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 23 03 2005, 8:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Andrei a avut o pata vinetie pe funduletz...si pe la ...aproape 1 an si jumatate a dispatut... _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 24 03 2005, 8:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Furacioaselor... rusinica... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 24 03 2005, 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
ADMINUTAAAAAAAAAAA!!! Mi-a fost dor de tineeeeeeee!!!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Olga Membru nou

Data inscrierii: 28/03/2005 Mesaje: 13 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 28 03 2005, 6:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Buna fetelor, eu nu am furat nimic in timpul sarcinii dar totusi puiutzul meu are un semn pe piciorush. Are o pate destul de maricica, dar poate ii dispare cu timpul. Pupici _________________ Olga&Bogdan

http://community.webshots.com/user/olgaruxandra |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 17 04 2005, 5:59 am Titlul subiectului: |
|
|
| adita a scris: | | Si fata mea are niste pete vinetii putin mai sus de fund. dr mi-a spus ca sunt pete mongoloide, care apar la persoanele c ten mai negricios si care dispar pana la varsta scolara |
Mony are tenul alb ca varul... sau sa spun ca masa?  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
lulu75 Parinte incepator

Data inscrierii: 14/04/2005 Mesaje: 94 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 21 04 2005, 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am furat o azalee. Daca ii iese vreo floricica baiatului meu, sa-i iasa pe putza  _________________ Luminita si Andrei
http://www.flickr.com/photos/babybaby |
|
| Sus |
|
 |
lulu75 Parinte incepator

Data inscrierii: 14/04/2005 Mesaje: 94 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 21 04 2005, 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am furat o azalee. Daca ii iese vreo floricica baiatului meu, sa-i iasa pe putza  _________________ Luminita si Andrei
http://www.flickr.com/photos/babybaby |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 02 02 2006, 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Inca nu am furat nimic si nici nu vreau sa fac asta..imi este frica sa nu iasa bebe cu pete! |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Joi 02 02 2006, 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cirese,dar niciunul din pitici nu au semne....... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Joi 02 02 2006, 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca e asa, pot sa ma duc sa ma "servesc" linistita cu vreo masina expusa la dealerii auto, ca doar sunt gravida si mi-e pofta, nuuuuuu? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Joi 02 02 2006, 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| fluffy a scris: | Daca e asa, pot sa ma duc sa ma "servesc" linistita cu vreo masina expusa la dealerii auto, ca doar sunt gravida si mi-e pofta, nuuuuuu? |
Flufy,nu ai gusturi rele
Sincer,eu nu m-ai tin minte ca multa vreme a trecut de atunci........Dar pot sa va spun ca eu am pe burta,undeva putin mai sus de buric,o frunza de vita de vie micuta,iar tatal meu avea in acelasi loc un strugure. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
|