| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Joi 02 02 2006, 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu tin minte sa fi furat ceva in timpul sarcinii totusi sa fi rupt vreo floare de undeva este foarte posibil, imi plac la nebunie, cu toate acestea micuta mea NICO are o pata micuta de forma unei frunzulite pe piciorusul drept deasupra calciiului si ii sta asa de bine...
 _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
fetelor eu mai bleaga asa...care-i faza cu furatul in timpul sarcinii?am cautat asa cum m-a invatat Fluff, dar mi-a dat cateva bilioane de topicuri...sper ca nu supar pe nime ca intreb,dar is atat de al naibii de curioasa  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Se zice ca daca furi ceva in timpul sarcinii o sa ii iasa copilului o pata in forma la ce ai furat.. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 17 02 2006, 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
io-s plina rau de alunitze dar nu am definit inca forme
in schimb am aflat fara a vrea sa aflu!!!!!ca am fost proiectata intr-un lan de porumb -cum poate o mama sa dezvaluie asa ceva unui biet copil????- de acolo sa fie alunitele? boaba de porumb<->alunita?????  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 17 02 2006, 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am furat o scoica si Alexa are forma unei scoici albe desenata la baza gatului (in scobitura gatului ) .
Mam,a furat o garoafa si a ascuns-o la spate iar sora-mea are desenata chiar garoafa pe fesa dreapta ( e ca si cum ar fi fost tatuata asa de perfecta e ) . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 19 02 2006, 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred in chestia asta, si la Mony s-a si verificat...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Ar mai fi ceva:sa ai grija pe ce te miri cind esti gravida cum as fi : o persoana urita, foc, animal, etc ca s-ar putea sa aiba urmari asupra copilului. De aceea cind vezi ceva deosebit e bine sa zici in gind: "doi sintem, doi vedem, semne sa n-avem".
Nu stiu daca e adevar sau superstitie dar eu am zis in gind, nu doream sa risc nimic. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Ultima modificare efectuata de catre puiutu la Lun 01 05 2006, 10:55 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 20 02 2006, 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Apropo de oameni urati :
Sora-mea era gravida cu Ada si hai sa facem si noi ceva cumparaturi .La un moment dat trece pe langa noi un barbat cam urat ce-i drept si o vad pe zuza de sora-mea ca se opreste , scuipa si bodogane "Ptiu ptiu ptiu , fie la el acolo , copilul meu sa fie frumos ca mine !!!!!" Si apoi niste injuraturi d-alea "dulci" .Sora-mea se oprise cu spatele la ala si nu stia ca si ala se oprise sa-si aprinda o tigare in acelasi timp si deci a auzit-o lejer .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| nickysweet4u a scris: | Apropo de oameni urati :
Sora-mea era gravida cu Ada si hai sa facem si noi ceva cumparaturi .La un moment dat trece pe langa noi un barbat cam urat ce-i drept si o vad pe zuza de sora-mea ca se opreste , scuipa si bodogane "Ptiu ptiu ptiu , fie la el acolo , copilul meu sa fie frumos ca mine !!!!!" Si apoi niste injuraturi d-alea "dulci" .Sora-mea se oprise cu spatele la ala si nu stia ca si ala se oprise sa-si aprinda o tigare in acelasi timp si deci a auzit-o lejer .  |  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 1:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu stiam ca trebuie sa scuip pe manute si sa dau cu ele pe la fund... Si asa am facut... Imi ramasese tic, mult dupa ce am nascut... Radea Puiu de mine...  _________________
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | Eu stiam ca trebuie sa scuip pe manute si sa dau cu ele pe la fund... Si asa am facut... Imi ramasese tic, mult dupa ce am nascut... Radea Puiu de mine...  |
Da Georgi, si eu mai ziceam in gind "doi sintem, doi vedem...."si dupa ce am nascut si incepeam sa rid singura. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima."
Ultima modificare efectuata de catre puiutu la Lun 01 05 2006, 10:55 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun 20 02 2006, 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da fata, eram haioase... ca doar deaia radem acum, nu?  _________________
|
| Sus |
|
 |
graty2 Membru nou

Data inscrierii: 27/04/2006 Mesaje: 2 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 01 05 2006, 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu am furat nimic in timpul sarcinii, dar cred ca am privit cu insistenta semnul din nastere al cumnatei mele si fetita mea are si ea acum acelasi semn ca ea. Nu am crezut niciodata in asa ceva, dar se pare ca acum am motive sa cred. Deci fiti atente si la ce va uitati nu numai ce furati. _________________ Viata merita traita asa cum e ea. |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 02 05 2006, 1:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Alte babisme...
Atunci cand vezi ceva urat si te miri( bineintzeles cand esti gravida), sa spui " tu ca tine si copilul meu ca mine"!
Se mai spune "ai grija ce itzi doresti ca s-ar putea sa primesti"!
Daca vedetzi vreun bb sau copil frumos ( sau ceva de genul ochi, par cretz, inteligentza, etc) si va place si va doritzi ptr. bb-ul vostru, sa spunetzi in gand cu toata credintza ca asa va fi, "asa va arata si bb al meu.."
Parole d*onore, ca.... am facut asa si s-a prins... cu baiatul, ca la fata n-am stiut de taina asta  |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mar 02 05 2006, 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am luat nu am furat . doar lucruri marunte . lumea nu cred ca le-a simtit lipsa .dar nu cred in ce zice lumea ca ar aparea semne sau alte chestii asai fetelor???/  _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
|