CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ati furat ceva in timpul sarcinii ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Joi 02 02 2006, 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu tin minte sa fi furat ceva in timpul sarcinii totusi sa fi rupt vreo floare de undeva este foarte posibil, imi plac la nebunie, cu toate acestea micuta mea NICO are o pata micuta de forma unei frunzulite pe piciorusul drept deasupra calciiului si ii sta asa de bine... Wink Very Happy

Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 4:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fetelor eu mai bleaga asa...care-i faza cu furatul in timpul sarcinii?am cautat asa cum m-a invatat Fluff, dar mi-a dat cateva bilioane de topicuri...sper ca nu supar pe nime ca intreb,dar is atat de al naibii de curioasa Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 4:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se zice ca daca furi ceva in timpul sarcinii o sa ii iasa copilului o pata in forma la ce ai furat..
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 4:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

io-s plina rau de alunitze Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed dar nu am definit inca forme Laughing Laughing Laughing Laughing
in schimb am aflat fara a vrea sa aflu!!!!!ca am fost proiectata intr-un lan de porumb -cum poate o mama sa dezvaluie asa ceva unui biet copil????- Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad de acolo sa fie alunitele? boaba de porumb<->alunita????? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 17 02 2006, 4:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am furat o scoica si Alexa are forma unei scoici albe desenata la baza gatului (in scobitura gatului ) .

Mam,a furat o garoafa si a ascuns-o la spate iar sora-mea are desenata chiar garoafa pe fesa dreapta ( e ca si cum ar fi fost tatuata asa de perfecta e ) .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 19 02 2006, 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu cred in chestia asta, si la Mony s-a si verificat... Razz

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 20 02 2006, 12:39 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ar mai fi ceva:sa ai grija pe ce te miri cind esti gravida cum as fi : o persoana urita, foc, animal, etc ca s-ar putea sa aiba urmari asupra copilului. De aceea cind vezi ceva deosebit e bine sa zici in gind: "doi sintem, doi vedem, semne sa n-avem".
Nu stiu daca e adevar sau superstitie dar eu am zis in gind, nu doream sa risc nimic.

Ultima modificare efectuata de catre puiutu la Lun 01 05 2006, 10:55 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 20 02 2006, 8:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropo de oameni urati :
Sora-mea era gravida cu Ada si hai sa facem si noi ceva cumparaturi .La un moment dat trece pe langa noi un barbat cam urat ce-i drept si o vad pe zuza de sora-mea ca se opreste , scuipa si bodogane "Ptiu ptiu ptiu , fie la el acolo , copilul meu sa fie frumos ca mine !!!!!" Laughing Laughing Laughing Si apoi niste injuraturi d-alea "dulci" .Sora-mea se oprise cu spatele la ala si nu stia ca si ala se oprise sa-si aprinda o tigare in acelasi timp si deci a auzit-o lejer . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 20 02 2006, 11:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u a scris:
Apropo de oameni urati :
Sora-mea era gravida cu Ada si hai sa facem si noi ceva cumparaturi .La un moment dat trece pe langa noi un barbat cam urat ce-i drept si o vad pe zuza de sora-mea ca se opreste , scuipa si bodogane "Ptiu ptiu ptiu , fie la el acolo , copilul meu sa fie frumos ca mine !!!!!" Laughing Laughing Laughing Si apoi niste injuraturi d-alea "dulci" .Sora-mea se oprise cu spatele la ala si nu stia ca si ala se oprise sa-si aprinda o tigare in acelasi timp si deci a auzit-o lejer . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 20 02 2006, 1:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu stiam ca trebuie sa scuip pe manute si sa dau cu ele pe la fund... Rolling Eyes Si asa am facut... Razz Imi ramasese tic, mult dupa ce am nascut... Radea Puiu de mine... Wink Laughing Laughing Laughing

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 20 02 2006, 2:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Eu stiam ca trebuie sa scuip pe manute si sa dau cu ele pe la fund... Rolling Eyes Si asa am facut... Razz Imi ramasese tic, mult dupa ce am nascut... Radea Puiu de mine... Wink Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Da Georgi, si eu mai ziceam in gind "doi sintem, doi vedem...."si dupa ce am nascut si incepeam sa rid singura.

Ultima modificare efectuata de catre puiutu la Lun 01 05 2006, 10:55 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 20 02 2006, 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da fata, eram haioase... ca doar deaia radem acum, nu? Rolling Eyes Embarassed Laughing Laughing Laughing

Sus
graty2
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 27/04/2006

MesajTrimis: Lun 01 05 2006, 3:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu am furat nimic in timpul sarcinii, dar cred ca am privit cu insistenta semnul din nastere al cumnatei mele si fetita mea are si ea acum acelasi semn ca ea. Nu am crezut niciodata in asa ceva, dar se pare ca acum am motive sa cred. Deci fiti atente si la ce va uitati nu numai ce furati.
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 1:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alte babisme... Laughing
Atunci cand vezi ceva urat si te miri( bineintzeles cand esti gravida), sa spui " tu ca tine si copilul meu ca mine"!
Se mai spune "ai grija ce itzi doresti ca s-ar putea sa primesti"!
Daca vedetzi vreun bb sau copil frumos ( sau ceva de genul ochi, par cretz, inteligentza, etc) si va place si va doritzi ptr. bb-ul vostru, sa spunetzi in gand cu toata credintza ca asa va fi, "asa va arata si bb al meu.."
Parole d*onore, ca.... am facut asa si s-a prins... Laughing Laughing cu baiatul, ca la fata n-am stiut de taina asta Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Mar 02 05 2006, 1:30 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed eu am luat nu am furat Laughing Laughing Laughing . doar lucruri marunte . lumea nu cred ca le-a simtit lipsa Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes .dar nu cred in ce zice lumea ca ar aparea semne sau alte chestii asai fetelor???/ Question Question

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum