| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 30 04 2007, 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si noi aveam aceeasi performanta, uneori chiar mai rar din cauza turelor sotului.. care 1 din 4 nopti nu e acas... si cand e dupa tura de noapte si jobul 2... va dati seama ca ar dormi de la ora 19... Oricum eu nu ridic pretentii din cauza asta ca daca ma apuca vreo pandalie... il trezesc si nu se supara... Dar eu sunt mai odihnita... rar sa vrea el si sa nu pot/am chef eu... Acum avem deja o pauza de 2 luni din cauza ca sarcina e tare joasa si ne temem sa nu facem vreo prostie... de acum nar mai conta, dar cand eram in 7 luni nu vroiam sa ne fortam norocul.. Mai rabdam... ca sa nul deranjam pe baiat...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 01 05 2007, 9:07 am Titlul subiectului: |
|
|
sa raspund si eu...
performanta dragoste/saptamana se ridica la maxim 2 ori....
din cauza de soacra, musafiri , casa plina... cand se culca ei si copilu deja e 1 si eu cad lata ca deh ma trezesc la 6.30...deci....ne cam punem poftele in cui...
sa vezi dezmat acus dupa ce pleaca soacra...  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 04 05 2007, 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Uitasem sa va zic ca mi-a dat pastile sa iau in fiecare zi cate una,fara intrerupere,asta pana termin de alaptat.Cand nu mai alaptez mi le schimba. |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Este important sa-ti lasi corpul sa se odihneasca dupa sarcina si nastere. Ai nevoie de timp si energie pentru a avea grija de tine si copilul tau. īti poti recapata fertilitatea si poti ramāne īnsarcinata dupa 6 saptamāni de la nastere, chiar īnainte de a avea menstruatie.
Va trebui sa īncepi sa te gāndesti la planificare familiala chiar īnainte de nastere. Daca intentionezi sa alaptezi va trebui sa alegi o metoda care sa nu afecteze laptele de la sān. Acestea sunt: metoda amenoreei de lactatie, prezervativele, pilula monohormonala, dispozitivul intrauterin sau contraceptivele injectabile. Daca nu alaptezi, poti folosi si contraceptivele orale combinate īncepānd cu 3-6 saptamāni de la nastere.
Doua metode contraceptive nu sunt indicate dupa nastere. Metodele bazate pe recunoasterea perioadei fertile nu sunt usor de folosit dupa nastere sau īn timpul alaptarii. Este dificil de prevazut perioada fertila īnainte de prima menstruatie.
Diafragma, de asemenea nu poate fi utilizata 12 saptamāni dupa nastere, timp īn care uterul si colul uterin revin la normal.
Daca nu ai probleme medicale dupa nastere, tu si partenerul tau puteti īncepe sa aveti relatii sexuale atunci cānd consideri ca este confortabil pentru tine.
(www.romedic.ro) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Utile informatii! Iar daca te simti bine si nu sunt probleme nu trebuie sa amani prea mult acest moment pentru ca se poate ca sotul sa devina gelos pe bebe,sa zica ca i se acorda numai lui atentie.  |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 13 06 2007, 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
E si asta o varianta...
Noi acum avem alta temere... cand m-a cusut dr a avut de luat o decizie: cu 3 ate ramaneam prea larga ... cu 4 deveneam prea stransa ... si a ramas cu 4 ate in ideea ca "sa nu se supere sotul daca sunt prea larga ... deci cu prima (ele) ocazie voi fi probabil mai virgina decat am fost acum... ceva ani... si din experienta de la prima nastere stiu ca nu a fost deloc usor si comod pana nu s-a adaptat muschiul _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|