CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sexul dupa nastere
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 30 04 2007, 7:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi aveam aceeasi performanta, uneori chiar mai rar din cauza turelor sotului.. care 1 din 4 nopti nu e acas... si cand e dupa tura de noapte si jobul 2... va dati seama ca ar dormi de la ora 19... Oricum eu nu ridic pretentii din cauza asta ca daca ma apuca vreo pandalie... il trezesc si nu se supara... Embarassed Laughing Laughing Laughing Dar eu sunt mai odihnita... rar sa vrea el si sa nu pot/am chef eu... Embarassed Acum avem deja o pauza de 2 luni din cauza ca sarcina e tare joasa si ne temem sa nu facem vreo prostie... de acum nar mai conta, dar cand eram in 7 luni nu vroiam sa ne fortam norocul.. Rolling Eyes Mai rabdam... ca sa nul deranjam pe baiat... Wink Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Mar 01 05 2007, 9:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sa raspund si eu...
performanta dragoste/saptamana se ridica la maxim 2 ori....
din cauza de soacra, musafiri , casa plina... Mad cand se culca ei si copilu deja e 1 Crying or Very sad Crying or Very sad si eu cad lata ca deh ma trezesc la 6.30...deci....ne cam punem poftele in cui...
sa vezi dezmat acus dupa ce pleaca soacra... Embarassed Embarassed Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 04 05 2007, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uitasem sa va zic ca mi-a dat pastile sa iau in fiecare zi cate una,fara intrerupere,asta pana termin de alaptat.Cand nu mai alaptez mi le schimba.
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 11:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este important sa-ti lasi corpul sa se odihneasca dupa sarcina si nastere. Ai nevoie de timp si energie pentru a avea grija de tine si copilul tau. īti poti recapata fertilitatea si poti ramāne īnsarcinata dupa 6 saptamāni de la nastere, chiar īnainte de a avea menstruatie.

Va trebui sa īncepi sa te gāndesti la planificare familiala chiar īnainte de nastere. Daca intentionezi sa alaptezi va trebui sa alegi o metoda care sa nu afecteze laptele de la sān. Acestea sunt: metoda amenoreei de lactatie, prezervativele, pilula monohormonala, dispozitivul intrauterin sau contraceptivele injectabile. Daca nu alaptezi, poti folosi si contraceptivele orale combinate īncepānd cu 3-6 saptamāni de la nastere.
Doua metode contraceptive nu sunt indicate dupa nastere. Metodele bazate pe recunoasterea perioadei fertile nu sunt usor de folosit dupa nastere sau īn timpul alaptarii. Este dificil de prevazut perioada fertila īnainte de prima menstruatie.
Diafragma, de asemenea nu poate fi utilizata 12 saptamāni dupa nastere, timp īn care uterul si colul uterin revin la normal.
Daca nu ai probleme medicale dupa nastere, tu si partenerul tau puteti īncepe sa aveti relatii sexuale atunci cānd consideri ca este confortabil pentru tine.

(www.romedic.ro)
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Utile informatii! Iar daca te simti bine si nu sunt probleme nu trebuie sa amani prea mult acest moment pentru ca se poate ca sotul sa devina gelos pe bebe,sa zica ca i se acorda numai lui atentie. Wink
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 13 06 2007, 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing E si asta o varianta... Rolling Eyes

Noi acum avem alta temere... cand m-a cusut dr a avut de luat o decizie: cu 3 ate ramaneam prea larga Evil or Very Mad ... cu 4 deveneam prea stransa Shocked ... si a ramas cu 4 ate in ideea ca "sa nu se supere sotul daca sunt prea larga Wink Embarassed ... deci cu prima (ele) ocazie voi fi probabil mai virgina decat am fost acum... ceva ani... si din experienta de la prima nastere stiu ca nu a fost deloc usor si comod pana nu s-a adaptat muschiul

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum