CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sexul dupa nastere
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005

MesajTrimis: Dum 18 12 2005, 12:21 am    Titlul subiectului: Sexul dupa nastere Raspunde cu citat (quote)

Am nascut de 1 an si jumatate si la fiecare contact ma deranjeaza foarte tare atunci cand intra.Voi ati avut problema asta.Mi-e teama sa nu devin rigida.Am fost la controale de nu stiu cate ori mi-a gasit candida streptococica parca dupa ce am tratat-o si am reinceput viata sexuala am avut aceeasi durere. Sa fie oare din cauza ca nu am fost cusuta bine?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Dum 18 12 2005, 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vrut sa scriu frigida
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 18 12 2005, 6:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mama prietenei mele a avut aceleasi probleme .De ce nu te duci la un control amanuntit sa scapi de-o grija?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Lun 19 12 2005, 5:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am fost de 4 ori anul asta am facut de 4 ori tratament si degeaba.Ultimul tratament a durat o luna.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 19 12 2005, 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa zic .Sa-i spui sotului sa se miste un pic mai usor . Crying or Very sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 20 12 2005, 5:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trebuie sa vorbesti cu medicul tau si sa vedeti care e cauza

Candida poate da o vaginita dureroasa, insa atat timp cat ai tratat-o nu ar trebui sa mai ai probleme.

Ar mai putea fi insa si o alta cauza, una psihologica. Cu alte cuvinte tu ai o temere ca te doare sau este neplacut si ca reactie de aparare se produce o contractie locala a muschilor, foarte dureroasa. Eu am patit ceva similar, insa numai in primele luni dupa nastere. Aceeasi reactie o aveam si la control si medicul mi-a explicat ca tot ce pot face este sa ma relaxez si sa scap de teama.

Este posibil sa ai aceasta problema. Pentru ca probabil ai avut dureri la primele contacte si apoi asta a fost reactie de aparare. Merita verificat si asta!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 20 12 2005, 6:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doctorul mi-a zis in gluma ca sa nu ma mai doara sa nu mai fac sex.Cu el am si nascut cred ca daca cusatura este de vina nici nu mi-ar spune ca din cauza aia este durerea.
Sus
x_tina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 09/11/2005

MesajTrimis: Mar 20 12 2005, 6:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ceri o a doua opinie. Mai mergi la un medic si vezi ce zice. Eu am o prietena pe care o doare foarte tare zona cusaturii si simte tare acolo, iar medicul ii spune ca e foarte bine. Cel mai bine e sa vezi ce zice si alt medic.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 20 12 2005, 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu incA mai simt locul cusaturii dar numai la inceput Very Happy si simt asa de parca ma strange.apoi trece.cred ca e si de la lipsa de exercitiu ca ne-am cam pensionat de la o vreme incoace.
si cum zicea si Roxana ma crispam numai ca stiam ca ma doare si imi venea sa o iau la fuga prin pat.dar totul era in numai in capul meu.daca ma linisteam si incercam sa ma gandesc la altceva nu la cusatura era ok.
oricum ca idee, pt mine sexul dupa nastere a fost GROAZNIC Laughing Laughing Laughing
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 20 12 2005, 9:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu in primele luni simteam o jena care a trecut repede... La inceput se justifica prin locul taieturii si contractia muschilor vaginali dupa nastere... In timpul preludiului insa se relaxau muschii si nu mai simteam durerea deloc.. Dar prin practica ar trebui sa treaca de tot in max 1-2 luni... Rolling Eyes Spun din experienta...

Eu in locul tau as mai cere si parerea nu a unui medic, ci chiar 2 si daca intr-adevar nu se justifica fizic ar putea sa fie si psihic, dar eu una m-as mira... Rolling Eyes

Eu acum am dureri la un ovar uneori in timpul... in functie de directie si forta penetrarii... Embarassed Si rusine mie tot aman vizita aia la medic...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mie 21 12 2005, 11:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai pe mine nu ma durea nicicum pe partea cu cusatura, ci exact pe partea opusa.

Iar despre sfatul medicului tau sa nu mai faci sex daca te doare, e o tampenie. Mie mi-a recomandat exact contrariul - practica cat se poate, pentru ca altfel nu ma relaxam si nu ma convingeam ca nu patesc nimic. Si a avut dreptate sa stii!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 21 12 2005, 11:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxana_G a scris:
Pai pe mine nu ma durea nicicum pe partea cu cusatura, ci exact pe partea opusa.

Iar despre sfatul medicului tau sa nu mai faci sex daca te doare, e o tampenie. Mie mi-a recomandat exact contrariul - practica cat se poate, pentru ca altfel nu ma relaxam si nu ma convingeam ca nu patesc nimic. Si a avut dreptate sa stii!

Laughing Laughing Laughing Logic... Mie imi era teama sa-mi fac si nevoile vreo 3 luni dupa aceea... Credeam ca la cel mai mic efort ma voi rupe... Rolling Eyes Laughing

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mie 04 01 2006, 5:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

doamne fetelor nici nu va imaginati ce mult inseamna sa citesc aceste lucruri,eu care adevarui ca mai am destul pana vine si acea clipa,dar sunt lucruri nu doar interesante ci si very very educationale...serios...la unele nici nu m-as gandi vreodata poate,si acum cand le citesc parca mi se lumineaza neuronashii Embarassed pupatura pupatura pupatura
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 06 01 2006, 10:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicuta, mama... sa inteleg ca ti-a fost dor de noi de Sarbatori? Razz Daca mai ai nelamuriri auzite de pe la pretenele tale si care te-au bagat in ceata intreaba si tu ca una din noi tre sa-ti raspunda... Wink

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Dum 08 01 2006, 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca mi-a fost dor?dor?mai curand as spune ca mi-a fost DOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRR de numa numa...dar e bine sa fiu inapoi...inapoi cu voi,ca in rest... Crying or Very sad ce-as mai fi stat acasuca Crying or Very sad ...mai un picutz si sunt acasa cu totul...
Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Dum 08 01 2006, 3:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi a scris:
Roxana_G a scris:

Laughing Laughing Laughing Logic... Mie imi era teama sa-mi fac si nevoile vreo 3 luni dupa aceea... Credeam ca la cel mai mic efort ma voi rupe... Rolling Eyes Laughing

Si mie la fel, imi era frica sa merg si la baie, daramite sa fac sex! Laughing
Oricum, in afara de durerile din primele luni, cand, vorba Marinutzei, imi venea sa fug prin pat de frica si groaza, pentru mine, nici acum, dupa 2 ani, nu mai este ca inainte de nastere. Sad Am intotdeauna o jena si ma doare la inceput, oricat de atent ar fi si orice ar face. Sad Cred ca nu imi voi mai reveni vreodata........poate doar daca mai nasc o data! Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 08 01 2006, 6:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici acum nu ti-a trecut de tot? Shocked Nasol... Cred ca e ff important cum face cusatura... Rolling Eyes M-a ferit Dumnezeu! Cat despre a doua nastere aveti idee daca e obligatorie epiziotomia ca si in cazul cezarienei? logic ar fi ca muschiul nu se va mai dilata nici cat la prima sarcina... Dar cum zice lumea ca nu seamana 2 sarcini si 2 nasteri... eu stiu?

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Lun 09 01 2006, 5:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi-a trecut, cred, dar am ramas cu o jena si cu putina teama oricum. Embarassed

Cred ca si la a doua nastere te taie oricum. Sad

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mie 11 01 2006, 3:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc mult pentru pareri, incepusem sa cred ca voi trai asa toata viata, dar de cateva saptamani nu mai simt deloc durerea, a trecut, pot spune ca prin minune.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 20 03 2007, 6:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Embarassed na ca ma gandesc si eu la asta.....oare cum va fi? Mai intai o sa merg la control sa vad cum e si sa intreb de contraceptive,ca am citit ca sunt pastile care se pot lua chiar daca alaptezi.Cat despre partea cu sexul...... Embarassed sper ca va fi ok.Voi ce metode de contraceptie ati folosit pe perioada alaptarii?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum