| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
MIADIA Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005 Mesaje: 52 Locatie: Timisoara
|
Trimis: Dum 18 12 2005, 12:21 am Titlul subiectului: Sexul dupa nastere |
|
|
| Am nascut de 1 an si jumatate si la fiecare contact ma deranjeaza foarte tare atunci cand intra.Voi ati avut problema asta.Mi-e teama sa nu devin rigida.Am fost la controale de nu stiu cate ori mi-a gasit candida streptococica parca dupa ce am tratat-o si am reinceput viata sexuala am avut aceeasi durere. Sa fie oare din cauza ca nu am fost cusuta bine? |
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

|
Trimis: Dum 18 12 2005, 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| Am vrut sa scriu frigida |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Dum 18 12 2005, 6:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si mama prietenei mele a avut aceleasi probleme .De ce nu te duci la un control amanuntit sa scapi de-o grija? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

|
Trimis: Lun 19 12 2005, 5:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am fost de 4 ori anul asta am facut de 4 ori tratament si degeaba.Ultimul tratament a durat o luna. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 19 12 2005, 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce sa zic .Sa-i spui sotului sa se miste un pic mai usor .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 12 2005, 5:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Trebuie sa vorbesti cu medicul tau si sa vedeti care e cauza
Candida poate da o vaginita dureroasa, insa atat timp cat ai tratat-o nu ar trebui sa mai ai probleme.
Ar mai putea fi insa si o alta cauza, una psihologica. Cu alte cuvinte tu ai o temere ca te doare sau este neplacut si ca reactie de aparare se produce o contractie locala a muschilor, foarte dureroasa. Eu am patit ceva similar, insa numai in primele luni dupa nastere. Aceeasi reactie o aveam si la control si medicul mi-a explicat ca tot ce pot face este sa ma relaxez si sa scap de teama.
Este posibil sa ai aceasta problema. Pentru ca probabil ai avut dureri la primele contacte si apoi asta a fost reactie de aparare. Merita verificat si asta! _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

|
Trimis: Mar 20 12 2005, 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Doctorul mi-a zis in gluma ca sa nu ma mai doara sa nu mai fac sex.Cu el am si nascut cred ca daca cusatura este de vina nici nu mi-ar spune ca din cauza aia este durerea. |
|
| Sus |
|
 |
x_tina Membru nou

Data inscrierii: 09/11/2005 Mesaje: 28 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 12 2005, 6:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai ceri o a doua opinie. Mai mergi la un medic si vezi ce zice. Eu am o prietena pe care o doare foarte tare zona cusaturii si simte tare acolo, iar medicul ii spune ca e foarte bine. Cel mai bine e sa vezi ce zice si alt medic. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 20 12 2005, 8:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu incA mai simt locul cusaturii dar numai la inceput si simt asa de parca ma strange.apoi trece.cred ca e si de la lipsa de exercitiu ca ne-am cam pensionat de la o vreme incoace.
si cum zicea si Roxana ma crispam numai ca stiam ca ma doare si imi venea sa o iau la fuga prin pat.dar totul era in numai in capul meu.daca ma linisteam si incercam sa ma gandesc la altceva nu la cusatura era ok.
oricum ca idee, pt mine sexul dupa nastere a fost GROAZNIC  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 20 12 2005, 9:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu in primele luni simteam o jena care a trecut repede... La inceput se justifica prin locul taieturii si contractia muschilor vaginali dupa nastere... In timpul preludiului insa se relaxau muschii si nu mai simteam durerea deloc.. Dar prin practica ar trebui sa treaca de tot in max 1-2 luni... Spun din experienta...
Eu in locul tau as mai cere si parerea nu a unui medic, ci chiar 2 si daca intr-adevar nu se justifica fizic ar putea sa fie si psihic, dar eu una m-as mira...
Eu acum am dureri la un ovar uneori in timpul... in functie de directie si forta penetrarii... Si rusine mie tot aman vizita aia la medic... _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 21 12 2005, 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Pai pe mine nu ma durea nicicum pe partea cu cusatura, ci exact pe partea opusa.
Iar despre sfatul medicului tau sa nu mai faci sex daca te doare, e o tampenie. Mie mi-a recomandat exact contrariul - practica cat se poate, pentru ca altfel nu ma relaxam si nu ma convingeam ca nu patesc nimic. Si a avut dreptate sa stii! _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 21 12 2005, 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Roxana_G a scris: | Pai pe mine nu ma durea nicicum pe partea cu cusatura, ci exact pe partea opusa.
Iar despre sfatul medicului tau sa nu mai faci sex daca te doare, e o tampenie. Mie mi-a recomandat exact contrariul - practica cat se poate, pentru ca altfel nu ma relaxam si nu ma convingeam ca nu patesc nimic. Si a avut dreptate sa stii! |
Logic... Mie imi era teama sa-mi fac si nevoile vreo 3 luni dupa aceea... Credeam ca la cel mai mic efort ma voi rupe...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 04 01 2006, 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
doamne fetelor nici nu va imaginati ce mult inseamna sa citesc aceste lucruri,eu care adevarui ca mai am destul pana vine si acea clipa,dar sunt lucruri nu doar interesante ci si very very educationale...serios...la unele nici nu m-as gandi vreodata poate,si acum cand le citesc parca mi se lumineaza neuronashii  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 06 01 2006, 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bibicuta, mama... sa inteleg ca ti-a fost dor de noi de Sarbatori? Daca mai ai nelamuriri auzite de pe la pretenele tale si care te-au bagat in ceata intreaba si tu ca una din noi tre sa-ti raspunda...  _________________
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca mi-a fost dor?dor?mai curand as spune ca mi-a fost DOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRR de numa numa...dar e bine sa fiu inapoi...inapoi cu voi,ca in rest... ce-as mai fi stat acasuca ...mai un picutz si sunt acasa cu totul... |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
Trimis: Dum 08 01 2006, 3:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Georgi a scris: | | Roxana_G a scris: | Pai pe mine nu ma durea nicicum pe partea cu cusatura, ci exact pe partea opusa.
Iar despre sfatul medicului tau sa nu mai faci sex daca te doare, e o tampenie. Mie mi-a recomandat exact contrariul - practica cat se poate, pentru ca altfel nu ma relaxam si nu ma convingeam ca nu patesc nimic. Si a avut dreptate sa stii! |
Logic... Mie imi era teama sa-mi fac si nevoile vreo 3 luni dupa aceea... Credeam ca la cel mai mic efort ma voi rupe...  |
Si mie la fel, imi era frica sa merg si la baie, daramite sa fac sex!
Oricum, in afara de durerile din primele luni, cand, vorba Marinutzei, imi venea sa fug prin pat de frica si groaza, pentru mine, nici acum, dupa 2 ani, nu mai este ca inainte de nastere. Am intotdeauna o jena si ma doare la inceput, oricat de atent ar fi si orice ar face. Cred ca nu imi voi mai reveni vreodata........poate doar daca mai nasc o data!  _________________ Ralu si bebe Tudor-Andrei
http://community.webshots.com/user/ralutzu
http://chicbebe.ro/album/RalucaZ
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 08 01 2006, 6:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nici acum nu ti-a trecut de tot? Nasol... Cred ca e ff important cum face cusatura... M-a ferit Dumnezeu! Cat despre a doua nastere aveti idee daca e obligatorie epiziotomia ca si in cazul cezarienei? logic ar fi ca muschiul nu se va mai dilata nici cat la prima sarcina... Dar cum zice lumea ca nu seamana 2 sarcini si 2 nasteri... eu stiu? _________________
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
|
| Sus |
|
 |
MIADIA Parinte incepator

|
Trimis: Mie 11 01 2006, 3:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc mult pentru pareri, incepusem sa cred ca voi trai asa toata viata, dar de cateva saptamani nu mai simt deloc durerea, a trecut, pot spune ca prin minune. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 20 03 2007, 6:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
na ca ma gandesc si eu la asta.....oare cum va fi? Mai intai o sa merg la control sa vad cum e si sa intreb de contraceptive,ca am citit ca sunt pastile care se pot lua chiar daca alaptezi.Cat despre partea cu sexul...... sper ca va fi ok.Voi ce metode de contraceptie ati folosit pe perioada alaptarii? |
|
| Sus |
|
 |
|