CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
D-ale copiilor....
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 8:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mortal gemanutul. ar fi fost buna o poza in momentul ala Laughing Laughing Laughing
inseamna ca e papacios si pofticios puiul. din punctul asta de vedere stau linistita pt ca Trompetzescu n-ar atenta la mancarea cuiva sub nici o forma Laughing

Ultima modificare efectuata de catre Marinutza la Vin 14 07 2006, 8:34 am, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 8:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si apropo de nisip....mi-e si groaza sa-l las in el. aseara am zis hai sa vedem cum va fi. si-a pus nisip si in urechi, si pe te miri unde. cred ca aveam lejer de o tencuiala sa sfarsitul destrabalarii. ca sa nu mai zic cand m-am chinuit sa scapam de ala din cap. am noroc ca sta cuminte la dus chiar si cand il fol sa-l spal pe capusor.
azi noapte am dormit si noi linistiti. nu ne-a mai dat concert de camera la ore imposibile. asa ca azi sunt fresh...cica Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 11:44 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza a scris:
azi noapte am dormit si noi linistiti. nu ne-a mai dat concert de camera la ore imposibile. asa ca azi sunt fresh...cica Laughing Laughing Laughing

Da, asta e secretul: il obosesti bine in timpul zilei si noaptea doarme neintors. Problema este ca pentru a obosi un copil e nevoie de doi adulti cel putin care sa oboseasca pe langa el. Asa ca odihna acumulata se duce imediat de cu dimineata urmatoare. Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 1:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai de aia si eu si tati suntem cu ochii in gura la ora asta.
nus tiu cat de mult tine faza cu obositul. la el e mai mult chestie de chef. daca are chef doarme daca nu, nu.
azi mi-a adormit pe canapea in timp ce-l mangaiam pe capusor.
nu-si scade febra aia sub 38 nici batuta Crying or Very sad
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 10:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marinutza ai incercat pentru febra, supozitoare diclogesic sau picaturi (15) de Nevralgin?
Cat despre Gemanutz...da este un pofticios si un mancacios, asta cand vrea.........daca nu scuipa tot.....dar, are si o energie...... ca ar trebui sa aibe in preajma 10 adulti sa il oboseasca.......

Intrebarea lui tati: Rares de ce nu esti cuminte, de ce ai facut cutare lucru....?
Raspuns Rbk: Ca asa au vrut muschii lui!
Mami si tati Shocked Shocked Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 17 07 2006, 11:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ii explicam Monicai ca luam pisicutele acasa si o sa le crestem ... Monica: "Mami si dupa ce cresc ce facem cu ele?" Laughing Laughing
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Lun 24 07 2006, 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Monica, copil intelept!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 12:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mare ne-am intalnit (stateau in aceeasi vila) cu cunostinte din Buc. care au o fetita de aceeasi varsta cu Monica pe care o cheama ..... Monica. In aceeasi vila mai statea o famile cu o fetita de varsta apropiata (3 ani si un pic) pe care o chema Daria. Intr-o zi Daria a intrebat-o pe mama ei "Mami, pe mine de ce nu ma cheama Monica?" Laughing Laughing Laughing
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 8:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 8:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 11 08 2006, 9:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing probabail i se parea ciudat ca ea are alt nume! Laughing Laughing
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 07 01 2007, 1:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De la copilasi adunate :

La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

Ce este sufletul?
Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani)

Ce este tristetea?
Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

Ce este zambetul?
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Lun 08 01 2007, 8:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

hihihihiihihihihihihihiihihih...ne tavalim pe sub mese hihihihihi Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 23 05 2007, 4:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

REPRODUCEREA
Compunere unui baiat de 9 ani despre Reproducere

"Pentru ca se tot intimpla ca oamenii pur si simplu sa moara, trebuie sa apara altii. Asta este copulatia. Insa oamenii nu dorm ci lucreaza cu inima, penisul si vaginul din greu. Eu i-am vazut pe parintzii mei in camera de zi cind copulau. Tata icnea ingrozitor si mama a urlat, insa deocamdata nici unul dintre noi n-a murit. Insa poate ca doar au exersat fiindca bunica e deja destul de batrina. Am observat ca ei exerseaza cam de trei ori pe saptamina, cred ca bunica va muri curind. In noptiera mamei am gasit niste pastile. Tata o tot intreaba daca si-a luat deja pilula. Precis e si ea bolnava, insa nu merge la doctor. Insa daca ei continua sa exerseze asa de mult, sigur va aparea o noua fiinta pe lume. Eu mi-as dori un iepuras.
Reproducerea la oameni se intimpla prin seminte. Florile si tufisurile si pomii trebuie udati des si mama face dus in fiecare zi. Poate atunci creste totul mai repede.
Noua fiinta creste in burta, insa fiindca mami e bolnava, o face de data asta poate tati. I-a crescut deja burta insa nu ne-a spus inca nimic.

Cind noua fiinta apare pe lume, trebuie sa iasa mai intii prin vagin si e foarte mica si alba. Negrii ies cu siguranta prin fund.

EDUARD"

PS - de la Bibicut pt forumiste

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu (aseara): Hai Monica ia siropul ca uite, tusesti mai rau!
Ea: Ba nu, mami, tusesc mai bine!
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 24 05 2007, 3:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce simpatica!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum