CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
D-ale copiilor....
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Joi 15 12 2005, 4:55 pm    Titlul subiectului: D-ale copiilor.... Raspunde cu citat (quote)

Am primit asta pe mail si mi s-a parut minunat,am vrut sa cititi si voi..
Un grup de psihologi a pus unor copii cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani urmatoarea intrebare: "Ce inseamna dragostea?".

Raspunsurile primite au fost mai adanci decat ne-am putea imagina. Iata-le:

--------------------------------------------------------------------------------

"Cand bunica mea a facut artrita, nu mai putea sa se aplece sa-si faca unghiile de la picioare. Asa ca bunicul i le face de atunci mereu, desi are si el artrita la maini. Aceasta este dragostea."

Rebecca - 8 ani

--------------------------------------------------------------------------------

"Cand cineva te iubeste, felul in care iti rosteste numele este diferit. Chiar stii ca numele tau este in siguranta in gura lui."

Billy - 4 ani

"Dragostea este ceea ce te face sa zambesti atunci cand esti obosit."

Terri - 4 ani

"Este dragoste cand o fata se parfumeaza, un baiat se da cu after shave, ies impreuna in oras si se miros reciproc."

Karl - 5 ani

"Este vorba de iubire atunci cand mananci in oras si ii dai cuiva cei mai multi dintre cartofii tai prajiti, fara sa ii ceri in schimb cartofii lui."

Chrissy - 6 ani

"Este dragoste atunci cand mami ii face cafea lui tati si ia o inghititura inainte de a i-o da, pentru a fi sigura ca gustul este OK."

Danny - 7 ani

"Dragoste este atunci cand te saruti tot timpul. Apoi, cand obosesti de atata sarutat tot vrei sa fii impreuna si sa stai de vorba. Asa sunt mami si
tati. Sunt caraghiosi cand se saruta."

Emily - 8 ani

"Dragostea este ceea ce este cu tine in camera de Craciun daca te opresti din deschis cadouri si asculti."

Bobby - 7 ani

"Daca vrei sa inveti mai bine sa iubesti, trebuie sa incepi cu un prieten pe care il urasti"

Nikka - 6 ani

"Este dragoste atunci cand ii spui unui baiat ca iti place camasa lui, iar el se imbraca dupa aceea cu acea camasa in fiecare zi."

Noelle - 7 ani

"Dragoste este intre un batranel si o batranica care sunt inca prieteni dupa atatia ani, desi se cunosc atat de bine."

Tommy - 6 ani

"In timpul recitalului meu la pian eram pe scena si imi era frica. M-am uitat la oamenii care ma priveau si l-am vazut pe tatal meu care imi facea cu mana si imi zambea. Era singurul care facea asta. Si nu mi-a mai fost frica."

Cindy - 8 ani

"Mama ma iubeste mai mult decat oricine altcineva. Nimeni altcineva nu ma saruta seara inainte de culcare."

Clare - 6 ani

"Este dragoste atunci cand mama ii da tatei cea mai buna bucata de pui."

Elaine - 5 ani

"Este dragoste atunci cand mami il vede pe tati transpirat si mirositor si tot ii spune ca este mai frumos decat Robert Redford."

Chris - 7 ani

"Este dragoste atunci cand catelusul tau te linge cand ajungi acasa, desi l-ai lasat singur toata ziua."

Mary Ann - 4 ani

"Stiu ca sora mea ma iubeste pentru ca imi da intotdeauna hainele ei vechi si trebuie sa se duca sa isi cumpere altele."

Lauren - 4 ani

"Atunci cand iubesti pe cineva genele ti se ridica si coboara si mii de stelute ies din tine."

Karen - 7 ani

"Nu trebuie sa spui te iubesc daca nu este adevarat. Dar daca este adevarat, trebuie s-o spui cat mai des. Oamenii uita."

Jessica - 8 ani

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 12:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Super! Adevarul este ca,copii dau niste raspunsuri de ne lasa fara replica.. Surprised
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 20 01 2006, 1:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ce frumooooooooooooooooosssssssssssss...eu cred ca nu gasesc adultii raspunsuri mai potrivite......hmmmmmm...te face sa visezi Wink
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 4:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din d-ale lui Rbk, cand avea 3 ani..

In casa la bunici, se duce si ia forasul si matura din bucatarie si se indrepta catre dormitor, bunicul o vede si o intreaba:
- Ce faci Rebecca, unde te duci cu astea?
Rebecca raspunde:
-Am venit sa iti fac curat imputitu-le!

De mos Nicolae, mosul le-a pus in ghetutze doua betze unul mai mare ptr.ea si unul mai mic ptr.Rares..
Rebecca a intrebat de ce au primit betze, iar noi i-am spus ca mosul a aflat ca sunt obraznicutzi si le-am pus betze ca daca nu sunt cumintzi...
Rbk ascunde ambele betze in cosul cu jucarii si spune ca ptr. sine...
" Cine l-o fi prostit pe mosul ca eu sunt obraznica.."
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ce tare-i a mica...Doamne Carmen...multa sanatate si numai bucurii si tot asa sa-ti ramana Laughing Laughing Laughing Laughing pupici multi
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 5:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate si alti parinti folosesc in casa din expresiile copiilor lor,noi deja ne-am facut un obicei!
Adevarul este ca generatziile de bb-i de acum sunt tare iutzi la minte dar si neastaparatzi......
Iti dau niste replici si iti pun niste intrebari ptr. varsta lor de ramai mut..nici nu stii cum sa reactzionezi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Saracu bunic , ce fata o fi facut ! Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 6:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing probabil ca bunicul a ramas fara replica! Laughing
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 8:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si acum candva scriu,rad..rad ori de cate ori imi aduc amintede patzania lui bunicu....
De altfel bunicu este foarte gospodar, unul din barbatii aceea activi in casa, nu sta nici o secunda... m-am simtit tare jenata cand mi-a povestit!
Tot cu acelasi bunic, el are parul alb si Rbk uitandu-se la el il intraba:
-Bunicule de ce ai parul alb?
Bunicul ii raspunde:
-Fiindca sunt batran..!
Rbk concluzioneaza:
-Aha, cand ai sa fii tanar o sa ai parul asa ca mine!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing e o scumpa Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 1:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

** Cand Rbk, avea 1 an, a mers cu bunica, undeva unde se facea foc in soba....si a pus mana pe soba si a inceput sa strige la bunica-sa:
-Bunica vino iepede, iepede, aie soba feba, dai pastile!

** Ca sa nu simta ca numai ea este certata, ma fac ca il cert si pe Rares...si i-a imi spune:
-Hai mami iarta-l !
- De ce sa il iert, a facut rele...!
-Ca-i mic, mai mami si-i al nostru!
( ti se rupe inima nu alta..)

** Daca face prostioare....ii spun:
-Gata m-am suparat pe tine, este a nu stiu cata oara cand iti spun sa nu faci acest lucru.Sa stii ca nu mai vorbesc cu tine!
Ea, cu o privire sagalnica imi cauta privirea ( sau incepe sa planga..) si spune:
-Mami, nu te supara pe mine, te rog sa vorbesti cu mine, trebuie sa vorbesti cu mine, eu cu cine sa vorbesc!?
-Iarta-ma am gresit, ca sunt si eu mica si iti promit ca nu mai fac!
Peste nici 5 min., face acelasi lucru si eu ii spun:
-Bine mama, dar mi-ai promis ca nu ai sa mai faci lucrul acesta, de ce l-ai facut!?
Ea plina de remuscare:
-Am gresit mami, din greseala!
Si o ia de la capat cu iarta-ma, iti promit....de nu stiu cate ori pe zi.
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne cat e de dulcica si de scumpa...Doamne, Carmen sanatoasa sa iti fie si numai bucurii sa aibe in viatza
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 2:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa te auda bunul Dumnezeu !
Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si norocosi totzi bb-i de pe forum si din lume..
Eu doresc celor care nu au inca copii si viseaza la ei, sa le aduca barza repede, repede un bb-u,doi....catzi vor ele!
Cele care il au deja in burtica, sa treaca repede si cu bine peste cele 9 luni si sa-i nasca usor!
Si uite asa sa ne inmultzim si sa citim pe acest topic din d-ale copiilor nostri si sa ne distram copios.....uitand ca de fapt si noi am facut la fel!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 2:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cat de dulcica e fetita! Sa fie sanatoasa si sa ne mai povestesti perlutele ei !
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astept si de la voi perlutzele bombonelor voastre!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 24 02 2006, 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce dulcica de fetita !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Sam 25 02 2006, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nimeni nu mai spune nici o perlutza de la bb-i mari sa mici?
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 12:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va pup fetelor,
Ma apuc sa va astern si eu 2-3 randuri ca sa va binedispun, cu d-ale lui Rares..
Ca sa am si eu un pic de "aer" sa pot termina toate treburile, am trimis trupa in frunte cu taica-sau, in parc la nisip...
Cand am citit Marinutza despre gemanutz, am crezut ca ai scris despre Rares...sunt copie la indigo, la capitoul comportament..
Peste tot s-ar fi urcat si in copaci, daca ar fi putut...
In timp ce ei se jucau la gropa cu nisip, taica-sau statea pe banca si ii supraveghea...Rares era cand pe banca, cand sub banca, cand in gropa cu nisip, cand.....o clipa nu are astampar.
La un moment dat un bunic cu un nepotel se aseaza pe banca langa tata de Rares...Batranul avea o punga cu trei paini, care ieseau din plasa si o pune intre el si husbandul meu..
Liniste...Brusc, intrebare si priviri aruncate in toate partile,"unde-i Rares ?"
Stiti unde era?
Baiatul meu era cu o lopatica intr-o mana si o grebla in cealalta, cu genunghi flexati si cu dinti (printre zabrelele bancii) infipti in painea bunicului...Dinti, care nu aveau puterea sa rupa painea, dar nici sa mai fie scosi....I se miscau doar ochii in cap, cerand disperat ajutor, fara insa sa desprinda dinti din paine sau sa lase uneltele din paine....
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 7:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum