CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
La multi ani,Fluffy!!!!
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 1:24 pm    Titlul subiectului: La multi ani,Fluffy!!!! Raspunde cu citat (quote)

La multi ani,Fluffy! sa ne traisaca fluffy! sa infloreasca fluffy!

Happy birthday! pupam si la pisicuta! Razz Very Happy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 1:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

desi maine e ziua lui Flaf vin si eu cu urarile de sanatate, bucurii, implinirea tuturor dorintelor (stim noi care Wink ).
La multi ani, petrecere pe cinste petrecareti si daruri cat mai frumoase la multi ani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani Dana !
Sa fi sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele !
Sa petreci frumos !

Lala

http://chicbebe.ro/album/album-Lala
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 2:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si multa sanatate!
Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu nu ii spun azi!!! na!! maine e ziua ei!!!!!
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai eu una iti tot zic de cateva zile...asa ca voi continua:

LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, implinita, banoasa, sexoasa si norocoasa!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 4:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inteligenta;
Cultivata;
Harnica;
Iubitoare;
Cu o inima cat China;
Diplomata si impaciutoare;
Fina;
Puternica;
Hazlie
....

(de frumoasa nu stiu, ca n-am vazut-o nici in poze !)

Asta e Fluffy asa cum o stiu eu din lumea asta virtuala, de cateva saptamani.

Fluffy, ai tot ce trebuie de la viata ca sa te consideri o norocoasa. Insa nu strica inca putin noroc, inca niste bucurii, inca niste pisici, inca niste sanatate, inca un job mai bun, o masina, inca niste bani, inca niste prieteni adevarati si inca niste TIMP pentru TINE.

O zi minunata iti doresc si sa stii ca esti una din persoanele de pe acest forum datorita careia accesez acest site oricand am un moment liber.

LA MULTI ANI !
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 4:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani!! draga noastra Fluffy! flori_pupici flori_pupici flori_pupici flori_pupici
Sa-ti dea Bunul Dumnezeu tot binele din lume...sa ai parte de tot ceea ce este mai frumos, de multa liniste in suflet, de fericire si de multa multa iubire. jos_palaria heart
Eu ma duc sa ma chefuiesc de astazi si ma voi gandi si la tine cu siguranta(avem un prieten nascut in aceeasi mareatza zi)
petrecareti

Ultima modificare efectuata de catre admin la Mar 13 12 2005, 5:04 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 4:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cuma mea iubita! iti scriu de pe biroul meu prafuit. Cu mintea mea golita si cu ochii impaienjeniti.
Ma cuma ma, cum e posibil??? Cum e posibil sa mi-o ia altii inainte? Ai?
Laughing Laughing Laughing

Lasa, ca ma intorc pe 14, egzact de ziua ta si iti urez si eu asa cum numai tu cumatra mea iubita meriti!.
Punct.
Pa.

A, sa nu uit: am luat eu de mancare pisicii!
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 5:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dragelor, de aici din dosul monitorului, dau din plans in ras!!! Laughing Laughing

Am dat niste apa la soricei citind frumoasele voastre urari, care mi-au mers la inima si mi-au umplut-o cu fericirea de a avea atatea si atatea prietene adevarate, care imi sunt alaturi si fara de care n-as putea trai (vorbesc foarte serios!!), dupa care m-a umflat rasul de scrierea cumetrei!!!! Laughing Laughing

Va multumesc din inima dragele mele, ii multumesc lui Dumnezeu pentru sansa pe care mi-a dat-o, de a va intalni, de a deveni prietena voastra, va pretuiesc si va iubesc si sa stiti ca mi-ati facut o surpriza extraordinara, cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam dori!!!

Sa-mi traiti, sa fiti si voi sanatoase, vesele, fericite si iubite si sa aveti aceleasi suflete frumoase si peste multi, multi ani de aici inainte!!! Va multumesc din toata inima mea!!!! pupatura pupaturapupatura

Lachitza mea

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 5:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI AAAAAAAAAAAANIIIIIII!!!!!!!!!!!!
Si...Fie ca fiecare raza de soare sa-ti incalzeasca sufletul,
orice picur de ploaie sa iti aduca impacare;
si fiece fulg de nea o realizare!!!!
LA MULTI MULTI MULTI HAPPY BIRTHDAY!!!!!!!!
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti,chiar inzecit...si Wink sa ti se implineasca toate toate toate visele...chiar si cele mai ascunse, la care poate nu indraznesti nici macar sa speri...
pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura milioane si milioane de pupici dragi
Sus
helena
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 6:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aminteste-ti in fiecare dimineata cand te trezesti sa razi mult si des;
Sa castigi respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilorl;
Sa obtii aprecierea criticiilor corecti si sa induri tradarea prietenilor ipocriti;
Sa apreciezi ceea ce este frumos si sa descoperi ce este bun in fiecare;
Si sa faci astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
Si sa lasi in urma ta o lume un pic mai buna.
si ........sa fi mereu asa virtual alaturi de sufletele noastre la bine si la rau
LA MULTI ANI

helena si printesa roza maria Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 6:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa atitea mesaje frumoase, parca cuvintele mele devin banale.
La multi ani si sa-ti indeplineasca Mosul toate visele ascunse si nu numai.
La multi ani!

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 6:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga mea, imi doresc sa auda Cineva urarile noastre si sa te binecuvanteze cu ele... Imi doresc pentru tine sa fii iubita si apreciata mai mult decat te-ai astepta, mai mult decat ai crede ca meriti. Sa ai un an frumos si bogat, un an de care, peste timp, sa iti aduci aminte cu placere si cu satisfactie! Te sarut din tot sufletul!!!
Sus
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 7:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani!!!

Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 13 12 2005, 8:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi(adica miine) esti cea mai buna,cea mai frumoasa si cea mai fericita femeie de pe Pamant.Pretuieste aceasta zi,pretuieste-te pe tine insuti Exclamation La multi ani Exclamation Exclamation Exclamation la multi ani

Pupici dulci si imbratisari calde pupatura pupatura pupatura
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 14 12 2005, 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ITI MULTUMESC CA EXISTI!
ITI MULTUMESC CA-MI ESTI PRIETENA!
ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME, precum si...
Calea sa-ti fie plina de flori, Si casa casa si masa masa Si s?nul leagan de
pruncusori!"
Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mie 14 12 2005, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 08/11/2005

MesajTrimis: Mie 14 12 2005, 12:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, draga mea, sa fii iubita, fericita, sanatoasa, sa ai tot ce-ti doresti, o viata implinita la multi ani

Zibe
Sus
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Mie 14 12 2005, 1:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum