CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
La multi ani,Fluffy!!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 14 12 2006, 7:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cuscra mea draga, iti doresc un an frumos si bun ca sufletul tau, sa te bucuri de realizari, sa fii fericita, sa ai timp sa dormi, sa visezi si sa razi! Te imbratisez de o suta de ori!!!
La multi ani!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Joi 14 12 2006, 9:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI!Sa ai parte numai de bucurii, impliniri si sanatate!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 14 12 2006, 11:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 15 12 2006, 10:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa traiesti, sa infloresti, sa fii fericita, iubita si sanatoasa!!!
La multi ani!!!
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 15 12 2006, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multi ani traiasca, multi ani traiasca....la multi ani! la o bere iubaret jos_palaria
Sa ne traiesti si sa fi sanatoasa...esti o fata KLumea! Eu trebuie sa-ti multumesc din tot sufletul pentru multele fapte bune pe care le-ai facut pentru mine , dar mai ales pentru copilul meu cel ChicBebe Laughing Laughing
Te pupacim...noi intreaga familie ChicBebe si speram ca pana la anul sa ne dai vesti bune...ca timpul trece si avem nevoie de un pui de Fluffylici pe aici Laughing Laughing !!!

Ultima modificare efectuata de catre admin la Vin 15 12 2006, 4:44 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 15 12 2006, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si multe realizari!
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 16 12 2006, 9:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si sa ai parte numai de bucurii. Sa fii sanatoasa, frumoasa si iubita! Sa ti se implineasca toate dorintele!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 17 12 2006, 6:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa ai parte de toata caldura omenirii, un car de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet!
La multi ani!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 17 12 2006, 10:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oh ce aiurita sunt ! Cum n-am vazut si cum am uitat de ziua ta?
M-ai ajutat cu sfaturi si cu vorbe bune cand am avut nevoie de umarul tau , mi-ai fost prietena fara sa ma cunosti face to face !
La multi ani , draga scumpa mea Fluffy ! Sa-ti dea Dumnezeu numai si numai fericire si o viata plina de impliniri asa cum meriti !

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 18 12 2006, 6:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc din toata inima, dragele mele! Sunt fericita ca sunt inconjurata de atatea persoane deosebite si tare dragi sufletului meu! Faptul ca va am in viata mea reprezinta o realizare, iar ca dorinta de viitor: sa va pastrez alaturi! pupatura

Sa fiti fericite, binecuvantate si sa aveti parte de tot ce e mai bun si frumos in viata, voi si cei dragi voua! Sa-mi traiti o suta de ani, scumpele mele prietene si va multumesc ca existati!!! pupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Joi 28 12 2006, 3:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma trezesc si eu sa vin dupa vreme lunga pe cand s-a stins demult lumanarea pe tort si ncii urma de vin numai e in pahare...dar draga mea, sa sti ca tin neaparat sa-ti urez si eu LA MULTI ANI, chiar daca cu atat amar de intarziere...sper sa ma ierti Smile ...LA MULTI ANI, sanatate ca-i mai buna decat toate si sa ai parte de toate bucuriile si implinirile din lume!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum