CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
bebitza de 2 luni jumate face caca o data la 28 de ore!!!!!!
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MIADIA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 19/02/2005

MesajTrimis: Dum 25 02 2007, 2:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dia mea are 2 ani si 5 luni si se chinuie foarte tare saracuta cand iese afara nu stiu ce sa mai fac am incercat si medicamentul dufalact dar degeaba nu face foarte rar dar este foarte tare si se chinuie, se pune si de 10 ori pe olita intr-o zi pana face odata. Merge la cresa si manaca zilnic supa sau ciorba, bea sucuri am vrut sa incerc si cu compot cum a spus pediatra dar nu vrea sa pape nu ii place. Acuma ca am mai citit din mesajele vostre voi incerca si eu cu kiwi si suc de pere pentru ca stiu ca aste ii plac si ei.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 16 03 2007, 12:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Miadia, si baiatul meu e constipat cronic. Ii mai dau prune uscate dimineata, care ii plac foarte mult si parca-parca e mai bine. Plus foarte multe fructe si legume diverse. Noroc ca-i plac.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 17 07 2007, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deci,zeama de mar si portocale ajuta bebe sa faca kaka? Dar sucul de morcovi?
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Vin 17 08 2007, 3:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu stiu ca morcovul constipa si numai atunci cand bebeii sunt ff mici se deranjeaza la burtica din cauza sucului de morcov
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Sam 13 10 2007, 12:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sucul de morcov, supa de morcov, se recomanda in cazul diareei. Asta primea fiul meu la spital cand a avut enterocolita virala.
Ceaiul de musetel este foarte bun pentru constipatie si mierea, dar la bebelusi nu este indicata mierea. Unii parinti le-au dat miere bebelusilor si inainte de 1 an si n-au avut probleme. Eu nu i-am dat decat dupa 1 an.
Daca BB suge inca, ai grija ce mananci ca s-ar putea din cauza asta sa se constipe.
Perele, piersicile cred ca ar fi bune pentru asa ceva. Cel putin la mine, ca adult, uneori functioneaza Very Happy La fel si prunele uscate. Dar bebelusii nu prea au cu ce sa manance prunele uscate ...
Multi medici recomanda ca bebelusii sa fie alaptati tot timpul, nu conteaza daca le e foame sau doar sete. Doctorita mea mi-a recomandat sa nu il alaptez noaptea. Daca se trezeste sa ii dau ceai sau apa. Tot timpul, noaptea, ii dadeam ceai de musetel sau ceai de tei. Nu stiu daca a fost bine sau rau, cert este ca n-am avut probleme de constipatie. Daca s-a intamplat, s-a intamplat foarte rar si i-am bagat cate un supozitor de glicerina.
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 30 10 2007, 12:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am patit la fel sau chiar mai rau, facea la 3 zile, si doar cu supozitoare de glicerina pentru bebei, care sint bune si nu au contraindicatii. Va puteti ajuta de un praf care se gaseste la farmacie, se numeste EUPEPTINA si ajuta sa regleze tranzitul intestinal si flora bacteriana. Se da dizolvat in putina apa si se bea cu biberonul, cu lingurita sau direct din pahar, depinde de gustul fiecarui bebelus.Daca nu il gasiti sub denumirea de EUPEPTINA (fabricat de ALMIRALL) cereti PEPSINA AMILACEA 1 g, care este de fapt substanta activa, poate in Romania se gaseste sub alta denumire si nu Eupeptina. Merge foarte bine si piureul de pere, fara zahar, fara miere. Se fierb 2 pere, se arunca zeama si se face piureul. BAFTA!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul pediatrului Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum