CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
La Multi Ani, Mony !!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Vin 02 12 2005, 9:29 pm    Titlul subiectului: La Multi Ani, Mony !! Raspunde cu citat (quote)

Maine este ziua lui Mony. Cine n-a auzit de ea ?

Sa traiesti multi ani, sa fii fericita si sa iti bucuri parintii mereu, asa cum faci in fiecare zi ! Si mami sa ne povesteasca peste ani tot asa lucruri frumoase cum ne povesteste acum despre tine !

LA MULTI ANI !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Sam 03 12 2005, 9:47 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI! si de la noi si mai ales de la prietenul tau Dudu, care e numai cu fix o saptamana mai mic! Wink

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 03 12 2005, 11:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, Mony, sa fii un copil fericit si lipsit de griji!!! Sa ai o copilarie minunata!!!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Sam 03 12 2005, 12:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani Mony! la multi ani Sa cresti mare si sanatoasa...si sa ai parte de tot binele din lume! Laughing balerine
iulianaem
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005

MesajTrimis: Sam 03 12 2005, 10:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani!!! Sa cresti mare si frumoasa!!!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 12:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim tare mult, lumeeee, ca sa nu zic fetelor si sa discriminez pe cineva... Wink

Azi Mony a fost de o veselie si o buna dispozitie de nu mi-a venit sa cred... Ptiu, sa nu-i fie de deochi! Parca stia... Wink A venit mama de m-a ajutat la pregatirile pentru sarbatoarea de maine cand o vom aniversa de fapt pe mai sus numita... Laughing pentru ca azi tati era de tura si vine abia maine dimineata Arrow vom sarbatori mai tarzior putin, dar cu si mai multa voie buna! Razz Mama a scuipat-o de mi-a albit-o... in comparatie cu duminica trecuta cand facea febra si nu am dormit toate trei toata noaptea, acum era de o veselie si de o energie de a ametit-o pe buni in nici 4 ore... Rolling Eyes Laughing

Am facut baita si toaleta fetei sa fie maine frumusica ... doar vin nasii si inca si bunicii si cine mai stie cine... Speram maine seara - daca se sparge gasca devreme si o sa mai fiu in stare - sa va aratam poze... daca nu luni...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 4:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!

Sus
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 6:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la multi ani Mony ! Sa fii sanatoasa si frumoasa si sa ai parte de tot binele din lume.
te pupam cu drag.

Sus
Lala
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 10/11/2005

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 8:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, Mony !:

Lala

http://chicbebe.ro/album/album-Lala
Sus
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI !!! si de la noi, Amedy,Radu si Denis. la multi ani

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 10:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!Sa cresti mare mare si sanatoasa si frumoasa si voioasa , sa se bucure mami si tati de tine .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 05 12 2005, 10:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI copil mic si dulce!!! Sa fii sanatoasa, voioasa si norocoasa, sa incepi un nou anisor, plin de descoperiri marete Laughing , sa fii inconjurata mereu de dragostea si grija parintilor tai si sa ne tii la curent, prin mamica ta, cu poznele si faptele tale din acest nou an!!! Wink Wink Wink la multi ani

Georgi, sa va traiasca fetita si sa va umple vietile de fericire si binecuvantare!!!! pupatura La multi, multi ani!!!

Lachitza mea

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 05 12 2005, 3:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim mult de tot! Razz

Am ramas fara cuvinte!!! Sa ne bucuram fiecare de propriul copil si restul sa se bucure de copii celorlalti forumisti!

Va povestesc maine ce am facut, ca acu tre sa pun toate alea la locul lor... Am terminat chindia la ora 3 dimineata si inca nu le-am pus la locul lor...

Pupici dulci la toata lumea!!!

Sus
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Mar 06 12 2005, 1:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani,sagetatoare mica si scumpa!sa bucuri pe mami si tati si sa fiii suuuper sanatoasa si norocoasa!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 06 12 2005, 3:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani Mony!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 06 12 2005, 4:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim fetelor!!! iarta-ma heart bis

Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mie 07 12 2005, 12:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi draga, cu intarziere si cu scuzele de rigoare iti doresc sa-ti creasca fata maaaare, sa fie sanatoasa, ca frumoasa tare este!!! Sa va aduca numai bucurii si sa fie norocoasa. la multi ani pupatura
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 18/07/2005

MesajTrimis: Joi 08 12 2005, 5:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si de la noi cu intarziere! Embarassed

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 08 12 2005, 8:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stati, mai linistite... Gestul conteaza! Wink Multumim mult de tot!!!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 04 12 2006, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai fetelor.... sarbatoriram si 3 anisori... Sa-mi traiasca fetita... Wink Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum