CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce muzica mai ascultati ?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 4:55 pm    Titlul subiectului: Ce muzica mai ascultati ? Raspunde cu citat (quote)

Ma gandeam la muzica in general, in afara de colinde...

Eu ador pur si simplu muzica Cesariei Evora. Si Led Zeppelin, Deep Purple, Ozzy Osbourne (numai muzica !:), Shania Twain... si multi altii !

Imi mai place Strauss de numa', dar imi place mai ales pe 1 ianuarie sa urmaresc Concertul de Anul Nou de la Viena. Nu il ratez niciodata, oricat as fi de obosita. Plus Vivaldi, "Anotimpurile". Si Mozart, din acest registru.

Voi ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ascult aproape toate genurile de muzica..cand sunt nervoasa ascult hause cu volumul ceva mai tare si ma calmez! rock nu-mi place.
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am descoperit-o recent pe Utada Hikaru si ascult intr-o veselie muzica ei. Cool
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-am auzit de ea. Cam ce gen canta ?
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu colinde, in ultima vreme... Wink

Lachitza mea

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Chiar,ce gen canta?
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E japonezoaica. Canta muzica dintr-asta care se poate asculta in timp ce forumesti. Laughing Poate gasesti pe net. Incearca sa cauti Easly breezy sau Distance sau You make be want to be a man.
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 5:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In ultimul timp ascult si Nightwish.
Colinde nu prea am. Ia sa intru pe DC++ sa-mi iau cateva.
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 04 12 2005, 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt cu muzica romaneasca clasica a anilor 70-80 : Catalin Crisan, Corina Chiriac, Dan Spataru, Gabriel Dorobantu, Angela Similea... etc... Sa nu radeti de mine ca s-a mai ras... Embarassed Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
raluca badescu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 04/05/2004

MesajTrimis: Mar 06 12 2005, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu numai nirvana si him.

fetele ce vor ele Very Happy ,insemnand disco, muuuuuuulta si cantece de copii.
sunt topite dupa crazy frog, aqua-barbiegirl,mr jones, rose is red, eurovision 2005, special rimmy rimmy lei, la rand vine o-zone, sarbatoarea noptilor de vara,dragostea din tei,danseaza pe atb si alte formatii de acest gen.

de multe ori ascult o data cu ele,muzica lor, apoi cand am super timp imi pun muzica mea, la care,evident, nu-s deloc receptive.
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 07 12 2005, 6:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, super Nirvana !!!

Acum ascult Alexandru Andries - "Cea mai frumoasa zi", dar imi place mult si Nicu Alifantis.
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 07 12 2005, 6:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ascult: "Hopa-hopa de trei ori, sa-ti miroasa gura-a flori!" Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 07 12 2005, 6:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dupa atata Cola , nu ??:))
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 07 12 2005, 6:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ihi Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 07 12 2005, 7:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu marturisesc ca nu prea am mai ascultat muzica .In afara de ce prind pe la Tv .De cateva zile ma chinuie talentul si lalai colinde prin casa .Se uita Sandra la mine ca la felu 24 .Dar sta cuminte .Si nici peretii nu i-am crapat inca cu vocea mea . Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 11 12 2005, 5:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Georgi,nu esti singura.Si mie imi place Gabriel Dorobantu(mai ales Hai vino iar in gara noastra),Catalin Crisan,Gheorghe GEOrghiu, Sanda Ladosi,Cotabita-seamana ff.mult cu tatal meu(care a murit acum 7 ani).Imi plac si manelele,alea de inima albastra.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 11 12 2005, 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaa, dar daca va zic ca muzica am descoperit recent si mor dupa ea, chiar radeti de mine... Embarassed Stit melodia aia "Ma iubeste femeile"? Ei acelasi autor dar mai multe melodii, toate panarame si parodii si cam porcoase, dar ma distreaza in mod deosebit si-mi da un chef de dans de iese cu zbantuieli si de-ale mele si de-ale fetei... Wink

Mihai Margineanu cu melodiile:
-Ciusdei lelito ma
-Raluca
-Daina mucles
-Ce mult te-am iubit Paraschivo...

etc...
Daca stiti melodiile sa-mi spuneti ce parere aveti? Asta ca sa-mi dau eu seama daca are ce sa-mi placa la aceste melodii sau oi fi innebunit... Embarassed Wink Laughing Laughing Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 12 12 2005, 12:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si sotului meu ii plac melodiile astea,iar,,Ma iubeste femeile" si-a pus-o(melodia) ca ton de apel pe mobil.
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 12 12 2005, 12:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mobil am vrut sa zic.
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 21 02 2006, 8:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ascult acum Anda Adam (ciudat, nu ma gandeam ca o sa ascult vreodata asa ceva!), dar mi-a trimis sora-mea o melodie dragutza, "TU", mai slow.

Si ACTIV - "Visez", pacat ca nu am decat remix-ul. Imi placea candva tare mult melodia asta, mai ales la volan, ma mai trezea...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum