CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
poezii scurte pentru copii
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Poezii pentru pitici
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 10 11 2008, 7:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

David al meu are un an si jumate si abia stilceste vreo 10 cuvinte, dar ma innebuneste cu intrebarea "UNDE-I?" Isi ascunde jucariile, suzeta, piinea si ma intreaba "unde-i?" si cind imi arata zice "U'TE" sau "GATA", bine dar in spaniola, deocamdata, dar intelege cind ii zic si in romana, dar nu vorbeste, probabil ca ii vorbesc foarte putin, dar cum sta cu bunica-sa si la gradi mai mult, dar invata el. Zice mama, papa, caca, pepe (suzica), pupa (buba, ca s-o ars la soba), intrebarile de mai sus, oce (coche=masina), face ca tractorul, ca gaina, catelul, zice AVIIID (David), pa (pan=piine), agua (apa), na ce il intereseaza, apo (guapo=frumos) asta cind il imbrac, eu cred ca e bine la virsta lui.
Am gresit cumva tema? Cred ca da, ca de atita concentrare sa imi amintesc ce zice, nici nu mai stiu pe unde sint. Rolling Eyes Scuze Embarassed
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 10 11 2008, 10:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza sa vezi cand s0o ascunde pe el Laughing
Pe la 3 ani descoperise fi-mea fte-ascunselea si am cautat-o vreo 5 min (ma panicasem toata) si fi-mea era in raft in dulap, bine ascunsa Laughing Noroc ca a stranutat inainte sa mor de inima ca am pierdut copilul Laughing
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 11 11 2008, 10:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tare nostimi sunt Laughing
Ey si acum se mai ascunde prin casa .
cind era mai mic avea obiceiul sa ascunda diverse lucruri, de la jucarii, la cosmetice si chei de la casa. si sa vezi cum stateam la usa imbracati de iesit afara si nu gaseam cheile. si scandal cu barbatul ca nu stiu unde le-am pus eu, si Edy tacea milc. numai ce-l intrebam: nu ai vazut cheile lui mamai? si el fugea repede si le aducea de te miri unde. da mai rau era cind nici el nu-si amintea unde le punea Laughing . si culmea, ca noi cheile le tinem undeva mai sus, dar el gasise o modalitate de a le fura de acolo

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 11 11 2008, 11:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ascuns se ascunde sub patura, dupa perdea sau dupa dulap, e asa de nostim... Laughing
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Mar 11 11 2008, 2:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza - poti sa incepi sa joci jocul ala cu ascunsul unui obiect in mana si celalalt trebuie sa ghiceasca in ce mana este.
Ai sa vezi ca intotdeauna va alege mana care e mai in fata (spre el) Laughing
Si cand ascunde el obiectul i se va vedea din mana Laughing
Dar se prinde in timp de "figura".
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 04 03 2009, 7:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am inceput sa zic poezii scurte la fata si se pare ca o cam intereseaza,ma asculta cu atentie si rade,incearca sa zica si ea.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Poezii pentru pitici Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum