| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 9:06 pm Titlul subiectului: poezii scurte pentru copii |
|
|
eu as vrea sa grupez poeziile scurte pentru copii. astea scurte sint mai usoare pentru incepatori  |
|
| Sus |
|
 |
Raluca_Z Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2005 Mesaje: 1017 Locatie: Botosani
|
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Unu-i soarele pe cer,
Doi sunt ochisorii mei,
Trei foite la trifoi,
Patru labe la pisoi.
Daca vreti sa-l stiti pe 5,
Ia uitati-va aici: 1,2,3,4,5. (numara pe degete) |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
|
| Sus |
|
 |
roxid Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005 Mesaje: 116 Locatie: Winnipeg
|
Trimis: Mar 29 11 2005, 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ma gindesc sa fac un fisier cu poezii scurte. stie cineva unde si cum as putea sa-l pun si sa-l updatez in mod regulat? poate mai vor si altii sa-l foloseasca. |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Vin 24 03 2006, 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Degetul mare, pleaca la plimbare
Aratatorul, duce bastonul
Mijlociul, duce pardesiul
Inelarul, duce geamantanul
Iar degetul mic, pentru ca e mic, duce un covrig.
---------------------------------------------------------
Tica - tica - tica
M-a batut mamica
Ca mi-a papat pisica
Toata mancarica
Si m-am dus la scoala
Cu burtica goala! _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 26 03 2006, 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Broscuta
Aseara a plouat mult
Putinica s-a umplut
O broscuta mititica
A sarit in putinica
S-a ascuns dupa capac
Si-a facut oac, oac, oac, oac. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 02 06 2006, 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Zece puisori
Closca numara de zor
Puisor cu puisor
Cinci sint galbeni, cinci tarcati
In total sint zece frati. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 10 08 2006, 3:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
CE SA FAC?
Intr-o noapte instelata
Am scos luna din galeata.
N-a trecut o saptamana,
Si am scos-o din fantana.
Iar acuma ce sa fac?
Luna a cazut in lac.
Lacul e adanc de tot
Si eu nu stiu sa inot. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 07 06 2007, 12:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte frumoase aceste poezii,trebuie sa le scot la imprimanta pentru ca eu nu stiu deloc si acusi o sa trebuiasca sa o invat pe printesa!  |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
Trimis: Mie 12 03 2008, 3:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
a mea cred ca e putin mai lunga dar stiu ca o spuneam cu placere cand eram mica papusilor.[list=]papusica mea-i frumoasa,[/list][list=]dar e tare mofturoasa[/list][list=]laptele nu vrea sa-l bea[/list][list=]doctorii nu vrea sa ia[/list][list=]vrea bomboane,inghetata[/list][list=]prajituri si ciocolata[/list][list=]astea le mananc si eu[/list][list=]tie nu-ti dau ca-ti fac rau.[/list] _________________

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 12 03 2008, 4:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi place poezia,am sa o notez,daca mai stii sa mai scrii.Eu una sunt varza la capitolul asta asa ca ma apuc de cules de peste tot poezioare. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 02 10 2008, 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam pe la ce varsta sunt capabili sa zica o poezie scurta? _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 02 10 2008, 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany depinde cand incepe sa vorbeasca
Fi-mea a inceput sa vorbeasca la 2 ani si 1 luna. Poezii scurte la 2 ani jumate.
Bine, ea spunea ceva poezii si inainte de 2 ani - dar asta cred doar eu ca nimeni nu intelegea nimic din ce spunea ea De exemplu poezia aia cu un pitic asa de mic facea baie .... o spunea gen "pitic-baie-necat" si asta dintr-o suflare
Cred ca pot spune poezii pe la 3 ani cu aproximatie, pana atunci ... sunt foarte dulci vorbind cum pot si cum au inteles ei .... bucura-te de perioada si te rog mult fa-ti un subiect pe undeva si pune-ne tot ce spune printesa (mai ales "perlele"). Iti zic eu care acum recitesc "Monica istorii haioase" si o parte din poante le uitasem .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 02 10 2008, 5:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles.Ea a inceput sa vorbeasca,ma rog,zice multe cuvinte corect,unele si in italiana,dar oricum cred ca mai are pana va zice poezii.Pana atunci chiar ca trebuie sa adun eu poezii de pe aici ca sa o pot invata la momentul respectiv.Cred ca o sa tin cont de sfatul tau si o sa fac un subiect cu ceea ce face ea mai deosebit sau caraghios ca deja am ce va povesti. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 03 10 2008, 7:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Poezii invata de mici. Daca nu stiu insa sa vorbeasca, le zic pe franturi, ce stiu ei sa redea in cuvinte, dar ei stiu poezia Zic asta pentru ca Andi era la cresa la 1 an si 5-6 luni cand a venit acasa si zicea tic-tac, bate ceasul nencetat, ma rog poezia....ca eu nu o mai stiu Si a inceput sa vorbeasca cam atunci , dar sa formeze propozitii abia la 2 ani si 3 luni. Si stiu sigur cate luni avea pentru ca am facut un concediu atunci cu nepoata-mea careia nu ii tace gura....atunci s-a prins el cum sta treaba cu folosirea cuvintelor  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 03 10 2008, 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Edi nu zice poezii. cu exceptia rolului de la gradi la serbare, nici sa reproduca o poezie nu poate. dar daca cumva gresesc e in poezie un vers sau o actiune, ma corecteaza repede. asta-i semn ca le stie.
nici cintecele nu le poate reda. nici macar nu le poate mima. nu cred ca-i plac deloc. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 03 10 2008, 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Ana - cred ca n-a inteles care-i rostul sa reproduca o poezie. Si n-as zice ca nu-l inteleg, ca si mie mi se pare cam aiurea
Monicai ii place sa cante, dar nu va zic ce canta ca nu-i vorba de cantecele pentru copii
Monica nu face puzzle. Nu ii intelege rostul si n-are rabdare deloc. La un moment dat m-a stresat un pic chestia asta, alti copii faceau puzzle cu 24 sau 48 de piese, a mea nici cu 6 piese nu era in stare. Apoi am inteles ca nu-i place, n-o intereseaza si am lasat-o in pace .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 03 10 2008, 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
fiecare copil cu preocuparile lui. al meu face puzzle si mai nou e pasionat de lego. innebunit as zice. il pune pe tatsu sa-i cumpere diverse jocuri lego, sta linga el pina ce se chinuie barbatu cite 2 ore sa-i faca toate modelele, si el in 5 min le strica si construieste ce-i place. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|