CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
poezii scurte pentru copii
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Poezii pentru pitici
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxid
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005

MesajTrimis: Mar 22 11 2005, 9:06 pm    Titlul subiectului: poezii scurte pentru copii Raspunde cu citat (quote)

eu as vrea sa grupez poeziile scurte pentru copii. astea scurte sint mai usoare pentru incepatori Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Mar 22 11 2005, 9:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Uite o poezie pe care micul meu o stie deja!! Smile

Batista mea-i micuta
Si nasul mititel,
Voi fi copil cuminte
Sa am grija de el,
Ca sa nu spuna lumea
"Uite-l pe Murdarel!!"
Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Mar 22 11 2005, 9:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Unu-i soarele pe cer,
Doi sunt ochisorii mei,
Trei foite la trifoi,
Patru labe la pisoi.
Daca vreti sa-l stiti pe 5,
Ia uitati-va aici: 1,2,3,4,5. (numara pe degete)
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 22 11 2005, 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Super... pe asta nu o stiam... Wink Laughing

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
roxid
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 03/11/2005

MesajTrimis: Mar 29 11 2005, 9:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma gindesc sa fac un fisier cu poezii scurte. stie cineva unde si cum as putea sa-l pun si sa-l updatez in mod regulat? poate mai vor si altii sa-l foloseasca.
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 24 03 2006, 1:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Degetul mare, pleaca la plimbare
Aratatorul, duce bastonul
Mijlociul, duce pardesiul
Inelarul, duce geamantanul
Iar degetul mic, pentru ca e mic, duce un covrig.
---------------------------------------------------------
Tica - tica - tica
M-a batut mamica
Ca mi-a papat pisica
Toata mancarica
Si m-am dus la scoala
Cu burtica goala!
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Dum 26 03 2006, 3:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Broscuta

Aseara a plouat mult
Putinica s-a umplut
O broscuta mititica
A sarit in putinica
S-a ascuns dupa capac
Si-a facut oac, oac, oac, oac.
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 02 06 2006, 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Zece puisori

Closca numara de zor
Puisor cu puisor
Cinci sint galbeni, cinci tarcati
In total sint zece frati.
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Joi 10 08 2006, 3:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CE SA FAC?

Intr-o noapte instelata
Am scos luna din galeata.
N-a trecut o saptamana,
Si am scos-o din fantana.
Iar acuma ce sa fac?
Luna a cazut in lac.
Lacul e adanc de tot
Si eu nu stiu sa inot.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 07 06 2007, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumoase aceste poezii,trebuie sa le scot la imprimanta pentru ca eu nu stiu deloc si acusi o sa trebuiasca sa o invat pe printesa! Wink
Sus
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Mie 12 03 2008, 3:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

a mea cred ca e putin mai lunga dar stiu ca o spuneam cu placere cand eram mica papusilor.[list=]papusica mea-i frumoasa,[/list][list=]dar e tare mofturoasa[/list][list=]laptele nu vrea sa-l bea[/list][list=]doctorii nu vrea sa ia[/list][list=]vrea bomboane,inghetata[/list][list=]prajituri si ciocolata[/list][list=]astea le mananc si eu[/list][list=]tie nu-ti dau ca-ti fac rau.[/list]

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Mie 12 03 2008, 3:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma rog nu seintelege mare lucru am vrut si eu sa fac ceva si mi-a iesit o harababura Laughing

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 12 03 2008, 4:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi place poezia,am sa o notez,daca mai stii sa mai scrii.Eu una sunt varza la capitolul asta asa ca ma apuc de cules de peste tot poezioare.
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 02 10 2008, 3:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cam pe la ce varsta sunt capabili sa zica o poezie scurta?
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Joi 02 10 2008, 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany depinde cand incepe sa vorbeasca Laughing
Fi-mea a inceput sa vorbeasca la 2 ani si 1 luna. Poezii scurte la 2 ani jumate.

Bine, ea spunea ceva poezii si inainte de 2 ani - dar asta cred doar eu ca nimeni nu intelegea nimic din ce spunea ea Laughing De exemplu poezia aia cu un pitic asa de mic facea baie .... o spunea gen "pitic-baie-necat" si asta dintr-o suflare Laughing

Cred ca pot spune poezii pe la 3 ani cu aproximatie, pana atunci ... sunt foarte dulci vorbind cum pot si cum au inteles ei .... bucura-te de perioada si te rog mult fa-ti un subiect pe undeva si pune-ne tot ce spune printesa (mai ales "perlele"). Iti zic eu care acum recitesc "Monica istorii haioase" si o parte din poante le uitasem ....
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 02 10 2008, 5:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am inteles.Ea a inceput sa vorbeasca,ma rog,zice multe cuvinte corect,unele si in italiana,dar oricum cred ca mai are pana va zice poezii.Pana atunci chiar ca trebuie sa adun eu poezii de pe aici ca sa o pot invata la momentul respectiv.Cred ca o sa tin cont de sfatul tau si o sa fac un subiect cu ceea ce face ea mai deosebit sau caraghios ca deja am ce va povesti.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Vin 03 10 2008, 7:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poezii invata de mici. Daca nu stiu insa sa vorbeasca, le zic pe franturi, ce stiu ei sa redea in cuvinte, dar ei stiu poezia Very Happy Zic asta pentru ca Andi era la cresa la 1 an si 5-6 luni cand a venit acasa si zicea tic-tac, bate ceasul nencetat, ma rog poezia....ca eu nu o mai stiu Very Happy Si a inceput sa vorbeasca cam atunci , dar sa formeze propozitii abia la 2 ani si 3 luni. Si stiu sigur cate luni avea pentru ca am facut un concediu atunci cu nepoata-mea careia nu ii tace gura....atunci s-a prins el cum sta treaba cu folosirea cuvintelor Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 03 10 2008, 10:35 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Edi nu zice poezii. cu exceptia rolului de la gradi la serbare, nici sa reproduca o poezie nu poate. dar daca cumva gresesc e in poezie un vers sau o actiune, ma corecteaza repede. asta-i semn ca le stie.
nici cintecele nu le poate reda. nici macar nu le poate mima. nu cred ca-i plac deloc.

Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 03 10 2008, 11:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana - cred ca n-a inteles care-i rostul sa reproduca o poezie. Si n-as zice ca nu-l inteleg, ca si mie mi se pare cam aiurea Very Happy
Monicai ii place sa cante, dar nu va zic ce canta Laughing ca nu-i vorba de cantecele pentru copii

Monica nu face puzzle. Nu ii intelege rostul si n-are rabdare deloc. La un moment dat m-a stresat un pic chestia asta, alti copii faceau puzzle cu 24 sau 48 de piese, a mea nici cu 6 piese nu era in stare. Apoi am inteles ca nu-i place, n-o intereseaza si am lasat-o in pace ....
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 03 10 2008, 1:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fiecare copil cu preocuparile lui. al meu face puzzle si mai nou e pasionat de lego. innebunit as zice. il pune pe tatsu sa-i cumpere diverse jocuri lego, sta linga el pina ce se chinuie barbatu cite 2 ore sa-i faca toate modelele, si el in 5 min le strica si construieste ce-i place.

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Poezii pentru pitici Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum