CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sunt sau nu insarcinata?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! De abia astept sa ne dea de veste si BBzili!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany 2005, bravoooooooo, uraaaaaaaaa orchestra .....ma bucur enorm pentru tine, cred ca esti in al 9-lea cer !!!!!! Cea mai minunata perioada din viata ta acum incepe, sa te bucuri la maxim de toate starile, chiar daca cateodata o sa-ti fie si putin rau............trece si peste 9 luni vei avea un bebe mic si scump
orchestra balerine cool2 ofer_floare family
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 8:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

N-am vrut sa umbresc mesajul adresat viitoarei mamici, asa ca scriu altul acum.
Fetelor dragi, n-am mai avut rabdare si am mai facut un test in dimineata asta, dar din pacate e tot negativ suparare Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
asa arata
blugii in talie abia ii inchid, m-am ingrasat vreo 2 kg, cred ca am innebunit.....
diana99ndd, ai dreptate, mai sunt 3 zile, abia astept ziua de vineri sa vad ce am daca nu sunt insarcinata (si daca e sa ma iau dupa teste, nu sunt) macar sa aflu ce e in neregula cu mine. Nu vreau sa umbresc vestea minunata, macar stim sigur ca avem printre noi o viitoare mamica !!!!
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 9:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iubita,nu-ti pierde speranta,poate totusi.......,n-o fii iesit la testul asta,ca au m-ai fost cazuri Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 9:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd, multumesc de incurajare, esti o scumpa.....chiar in seara asta am am primit si eu o steluta, nu mai sunt membru nou, ci sunt parinte incepator, poate o fi cu noroc....parinte incepator Wink
Sus
crisulina
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 04/01/2006

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 10:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili, nu-ti pierde speranta.......si eu am patit la fel Rolling Eyes Nu mai aveam rabdare si am facut un test, a iesit negativ.......dupa o sapt. am mai facut si dabea se vedeau cele 2 linii, asa ca am facut vreo 5 cred Very Happy Am fost la control si mi-a confirmat ca eram insarcinata. Asa ca.....speranta moare ultima Wink Succes Wink

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 24 01 2006, 11:36 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu-ti pierde curajul , BBzili .Data viitoare vor fi 2 dungi .Eu am 31 de ani si inca mai sper .E drept ca eu deja am puii mei dar mai vreau unul .
Nu te mai stresa , ai grija de tine si sa vezi ce repede apare ! pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura pupatura

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 5:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili,multumesc pentru urari! Te rog nu-ti pierde speranta,ai sa vezi ca va fi bine totul!Sa stii ca se intampla sa iasa testele negative si tu de fapt sa fii insarcinata! Curaj! Si cel mai important lucru:NU TE MAI STRESA!!!!!!!!!!
Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 6:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili, nu te mai stresa si nu te mai gandi numai la asta si ai sa vezi ca o sa vina.....din ce vad cam am patit cam toate de pe aici, cu cat ne-am dorit mai mult, cu atat nu se intampla....sa vezi ca daca nu te mai stresezi, o sa ai cat de curand un test pozitiv!!!!!!!!!! Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 9:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor dragi, va multumesc foarte mult ca-mi sunteti aproape, inseamna enorm pentru mine. Aveti mare dreptate, imi doresc foarte tare si din cauza asta sunt super stresata.......
Azi dimineata mi-a venit ciclul Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad Crying or Very sad Mad
se pare ca totul a fost in capul meu.....cred ca ar tebui sa ma controloez si la cap, printre altele...(glumesc) adica fac haz de necaz. As miniti daca as spune ca nu sunt suparata, am plans de dimineata, dar trebuie sa trec peste si sa nu-mi pierd curajul.
Oricum ma bucur enorm pentru tine Dany !!!!!! Sper sa-mi pui o voba buna la barza si mie.
Ce parere aveti fetelor, Dany o sa faca fata sau baiat??????? Eu zic ca o sa faca o dragalasenie de fetita
Va pup pe toate
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 9:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitat sa te intreb Dany, tu ce-ti doresti? Sau poate nu are importanta, dar sanatos si frumos sa fie, nu? Very Happy
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 9:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd, crisulina, nickysweet4u, DANY2005, Raluca_Z
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili,eu imi doresc un baiat..dar daca o sa fie fetita nu conteaza..cel mai important e sa fie sanatos! Nu te mai stresa,vei vedea ca o sa ramai curand insarcinata!
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili,cu barza am vorbit deja! I-am multumit ca a venit la mine si am rugat-o sa vina si la voi,la toate cele care isi doresc un bebe!
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 8:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa ai grija de tine acum , Dany , sa nu faci efort si sa nu te superi .
BBzili , stiu prin ce treci din propie experienta dar nu fi disperata .Esti tanara , frumusica sunt sigura , si cand te vei astepta mai putin , va aparea bb in viata ta .Daca nu , sunt asa de multi copii fara parinti care asteapta o mamica .....
Dar tu inca nu te gandi la asta .Gandeste-te ca poate nu luna viitoare dar in curand vei fi si tu insarcinata si inscrisa pe lista Burticilor . pupatura

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc de sfaturi Nicky!
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 8:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fetelor cred ca pentru o vreme ma mut pe forumul pentru retete culinare....caci aici nu ma incadrez, nu? Crying or Very sad Deocamdata.....ca nu ma las !!! Smile Smile
va pup
Dany, ce faci cum te simti?
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 9:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili, daca parasesti forumul numai din cauza intarzierei berzei pe motive de viscol mananci bataie... auzi? duel box3 box_ko karatist certa killer fierbe fierbe bomba din dragoste parafa

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Joi 26 01 2006, 9:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Very Happy Very Happy Georgi, sa traiti, am inteles !!!!! flori_pupici ...
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 8:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne , iarta-ma ! Cum sa te muti ca nu te incadrezi?Ce vorba-i asta?Crezi ca Bibicuta e mamica sau graviduta?Nu e .Si tot o iubim si am acceptat-o printre noi .
Un test de sarcina negativ nu trebuie sa opreasca o prietenie abia inceputa .Esti bine-venita aici , BBzili si poti scrie si discuta orice subiect te intereseaza . wow amici si eu expert flori_pupici pupatura

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 5 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum