CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sunt sau nu insarcinata?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing sunteti de milioane, eu credeam ca fac 10 fiole de polidin si gata !!!! adica dupa 9 luni vine si bebe si acum voi veniti cu chestii destabilizatoare cum ca ar mai trebui ceva Shocked Shocked Shocked .....sa ma uit tot pe calmens.ro Wink Wink Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

punel la treaba pe domnu sot si spunei ca daca vrea sa primeasca salariu pt munca prestata sa vina cu rezultate Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

diana99ndd a scris:
punel la treaba pe domnu sot si spunei ca daca vrea sa primeasca salariu pt munca prestata sa vina cu rezultate Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salariul il primeste de la serviciu, eu am ceva mai de pret pentru munca prestata fetelor !!!!! Laughing Laughing Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Wink
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Vin 27 01 2006, 10:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili a scris:
Salariul il primeste de la serviciu, eu am ceva mai de pret pentru munca prestata fetelor !!!!! Laughing Laughing Laughing Wink Wink Laughing Laughing Laughing Wink

la asta m-am referit si eu,ca doar n-o sa la dam noi si bani Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 31 01 2006, 6:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing nu sunteti citave cum zice o colega de-a mea...sunteti niste nebunatice si de asta va iubesc pe fiecare in parte...mai, BBzili, i-auzi la ea...maaaaaaaamaaaaaaa!!!ce m-am mai suparat, pai cum sa fugi fata de acilea?ti se pare ca eu am bebitza?si totusi nici nu mai stiu cate stelutze am adunat pana acum si le iubesc pe fete si m-au ajutat enorm de fiecare data cu sfaturi si ganduri bune...ca sa nu mai zic ca ma pregatesc din ce in ce mai mult de bebishor si eu...ca nu mai pot!!zau ca nu mai pot!!!...eu care in vara ziceam ca nici vorba, inca nu-mi suna ceasul biologic ca sa ma marit si sa fac bebe...ce vorbeeeesti? Shocked Shocked Shocked n-ai treaba!suna ala emotional de ma inebuneste!!!urla de-a dreptul!!!
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mar 31 01 2006, 10:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutzo, parinte efervescent, nu plec nicarii........aci mi-e locu' Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
si ce mai zice ceasul tau Wink Wink hai ca poate ne dai vestea mare in curand, nu?
asteptam cu interes !!!! cupidon fly cupidon fly
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Joi 01 06 2006, 6:05 pm    Titlul subiectului: vreau bebe Raspunde cu citat (quote)

ce zi minunata de iunie...
azi e prima mea zi in acest forum, alaturi de voi, bombonici de mamici.
va iubesc pe toate, ca scrieti asa de frumos....si am nevoie de voi, cele cu experienta, CA VREAU BEBE, si sufar de o depresie de vreo 3 luni de zile si simt ca doar un bebe ma v-a ajuta sa trec peste asta. si m-il doresc ca am 30 de ani si nu inteleg nimica de la viata asta, doar ca Dumnezeu mi-a dat un barbat asa de bun, cum nici nu visam. ce ziceti, ma ajutati? ca mi-e frica sa ma duc la psiholog, ca o sa rida de mine Rolling Eyes
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 01 06 2006, 7:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit printre noi Ancutza! Daca iti doresti un bebe,scrie la "Noi parintii,viitorii parinti" la "Vreau sa fiu mamica-vol.2". Sunt sigura ca aici vei gasi mult sprijin.Asteptam sa ne povestesti mai multe despre tine.Si eu vreau sa am un bebe asa ca cred ca avem ce sa ne povestim......te astept la dincolo.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum