CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Sunt sau nu insarcinata?
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Vizitator
Vizitator

MesajTrimis: Mar 15 11 2005, 5:37 pm    Titlul subiectului: Sunt sau nu insarcinata? Raspunde cu citat (quote)

Luna trecuata am avut ciclu de pe data de 16....ne-am hatarat sa facem un copil,timp in care "am muncit" la greu...am fost atenta chiar si la zilele fertile.Azi(15 noiambrie) am facut un test de sarcina si a iesit negativ desi sanii ma dor f tare de mai bine de o saptamana,nu prea mai am pofta de mancare..Voi ce parere aveti? Trebuia oare sa mai astept sa fac testul?
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 16 11 2005, 3:21 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asteapta pana maine poimaine , repeta si daca inca nu esti sigura , du-te la un lab de analize pt siguranta .Te pot durea sanii si ca tre sa-ti vina ciclul .Sper ca nu te superi ca am fost asa directa dar sunt patita .Bafta !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 16 11 2005, 2:38 pm    Titlul subiectului: Sunt sau nu insarcinata? Raspunde cu citat (quote)

Buna nickysweet4u! Eu sunt vizitatorul de ieri careia i-ai raspuns,iti multumesc! Stiu ca ma pot durea sanii pt ca ar trebui sa-mi vina dar ma dor de mai bine de o saptamana...Eu as vrea sa fiu insarcinata...si sper sa fie asa! Dar tu cum adica esti patita?Ai patit si tu la fel cu testul? Shocked
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 17 11 2005, 5:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

somnorici multumesc de sfat!

Ultima modificare efectuata de catre DANY2005 la Mar 29 11 2005, 3:44 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 17 11 2005, 8:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Confused Confused Confused Embarassed Embarassed Embarassed
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Joi 17 11 2005, 10:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

DANY2005 a scris:
somnorici multumesc de sfat!iti raspund aici:e cam moale...de abia reusesc sa-l ating..

Shocked Shocked Shocked Question
Pe mine m-ati pierdut la faza asta! Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 18 11 2005, 12:46 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si pe mine .Hihihihi .
Da , pui , si pe mine m-au inselat testele , sa zicem.
Eu sper sa fii insarcinata si sa ai parte de ea .Iti tin pumnii .

Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 15 01 2006, 2:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt noua pe site, sper sa ma descurc. Smile
Mi-a venit ultimul ciclu pe data de 3 noiembrie 2005, de atunci am facut 2 teste de urina, ambele negative, atunci m-am gandit sa-mi fac si Bhcg care a iesit de asemenea negativ. Am simptome de sarcina, sani mariti si durerosi, greturi, dureri de mijloc si un inceput de burtica......intuita imi spune ca sunt, dar testele...... Mad
A mai fost cineva in situatia asta?? Shocked
Am intrat si pe alte forumuri din strainatate si acolo am gasit cazuri de femei insarcinate, dar cu teste negative pana in luna a 4-a si chiar mai mult.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 16 01 2006, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De ce nu mergi la un doctor sa faci o ecografie?Eu cred ca e cea mai buna metoda sa rezolvi situatia..nu mai astepta..MERGI LA DOCTOR!
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Lun 16 01 2006, 7:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, ai dreptate, chiar astazi mi-am facut programare. Cred ca am tras de timp sub presiune in speranta ca am sa vad si eu 2 oare? liniute .... Embarassed
Multumesc pentru raspuns, de indata ce aflu rezultatul revin cu vesti. Sa auzim numai de bine
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 16 01 2006, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna BB si bine ai venit intre noi !
Cum au iesit rezultatele ?

Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 17 01 2006, 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fetele asteptam vesti!!!BB???DANYYYY???inca nici o veste de barza?
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 17 01 2006, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutza,cred ca duminica voi sti sigur.
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 17 01 2006, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibizili,ce a zis doctorul? Hai nu ne mai fierbe..vrem sa stim!
Sus
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mar 17 01 2006, 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

oki Wink deci mai asteptam un tzarica Smile pupatura
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine v-am gasit fetelor !!! Programarea la eco o am pentru data de 27, asa ca pana atunci atunci mai sper........nici nu stiu ce sa fac sa mai incerc un test pana atunci Question oricum va tin la curent. Simptome am, dar s-ar putea sa fie toate in capul meu pentru ca imi doresc foarte tare unu' mic bebelus
Va pup pe toate si pe curand !! Sa-mi tine-ti pumni.
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dany 2005, de ce sa asteptam pana duminica? Ti-ai facut vreun test?
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u, multumesc pentru mesaj Smile
revin cu vesti dupa 27, adica dupa ecografie doctor
Sus
BBzili
Parinte experimentat
Parinte experimentat

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 1:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutza, merci pentru intrebare...revin curand cu vesti. Si tu astepti un bebe mic?
bebelus
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 18 01 2006, 1:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili si Dany2005 sa dea Domnu sa vina mai repede bb-ii pe care vi doriti. copil -----------1 pt BBzili
copil ---------1 pt Dany 2005
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatoare
Pagina 1 din 7

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum