CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
LA MULTI ANI!! pentru Edy (ana_c)
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 11:17 am    Titlul subiectului: LA MULTI ANI!! pentru Edy (ana_c) Raspunde cu citat (quote)

Pe 4 noiembrie, micutul Edy a implinit 2 anisori!!!!!!! LA MULTI ANI! , puiutz scump, sa cresti mare, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!

Ana si Catalin, sa va traiasca baiatul si sa va bucurati de el!
la multi ani
Petrecere frumoasa! orchestra papica la o bere cheers

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la multi ani la multi ani la multi ani Sa cresti mare , sanatos si voinic !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA multi ani, Edy!!! Sa ai un an bogat, sa fii vesel si receptiv in fiecare clipa, sa te bucuri din plin de minunata copilarie!!!
petrecere frumoasa si cadouri multe!!!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 6:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI, MULTI ANI ! Sa ai parte de tot binele din lume!!! Multi pupici! flori_pupici la multi ani
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 6:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI si de la noi!! Sa cresti mare si voinic! Very Happy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Roxana_G
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2004

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos si sa aduci numai bucurii parintilor! Pupici de la Alex.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 11:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA Multi Ani!!!!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Dum 06 11 2005, 5:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumim din ininima si va dorim ca urarile voastre sa se intoarca inmiit asupra familiei voastre. Va pupam pe toti.

PS Ziua lui Edy a fost pe 5, nu pe 4 .

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 8:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Embarassed Embarassed
Ana, asa am gasit scris undeva, ca e pe 4 nov.... Embarassed

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 9:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, Edishor! Tot binele din lume sa fie patron important al vietii tale!!!

Ana, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el!!!!

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 11:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani fericiti!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 12:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Raluca_Z a scris:
Embarassed Embarassed Embarassed
Ana, asa am gasit scris undeva, ca e pe 4 nov.... Embarassed

In "Centralizator date de nastere", Edy este trecut pe 5 noiembrie. Dar cu atat mai bine ca felicitarile au inceput, ca la romani Wink , de cu o zi inainte, si continua! Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 6:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc din suflet. Va pupam pe toate!

Raluca iti multumesc pentru surpiza placuta, da sa stii ca eu nu m-am suparat deloc. Cum sa ma supar fara motiv? Imi pare rau daca ai crezut contrariul . Eu te iubesc la fel de mult cum le iubesc pe toate forumistele din familia Chic bebe, asa ca nu am motiv sa ma supar. ofer_floare heart te iubesc si va pupacesc

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 6:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu m-am suparat si nici nu m-am gandit ca tu te-ai suparat....dar cum am memoria scurta de la o vreme Laughing , am uitat cand e ziua lui, desi tu mi-ai spus acum vreo 2 sapt Embarassed ....si am cautat repede pe unde am apucat si am gasit 4 nov.....
Oricum, conteaza ca piticotul a implinit 2 ani, nu? Laughing
Ce sa zic, ca mama mea nici acum nu stie cand e ziua ei, pe 25 sau 26 mai??? Bunica zice ca a nascut-o pe 25 dar la starea civila au gresit si au scris 26 si tot asa..... Laughing Laughing Laughing

Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 6:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici nu-mi vine sa cred ca Edy are 2 ani. Auzi, 2 ani... parca as zice 20. Laughing Ma simt asa de batrina Laughing

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 6:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
Nici nu-mi vine sa cred ca Edy are 2 ani. Auzi, 2 ani... parca as zice 20. Laughing Ma simt asa de batrina Laughing

Si eu la fel, ca si al meu face 2 ani acusica.... Confused

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 08 11 2005, 9:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:

Sa vezi cand o avea 3 ani cum o sa te simti! Laughing
Da' sa vezi cum o sa te simti cand o avea 20! Laughing Laughing Laughing
Cum ati petrecut de ziua lui Edy? Ce cadouri a primit? Nu de alta, da' sa ma inspir si eu pentru cand o sa ma simt batrana, la anu' adica. Wink Laughing
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 08 11 2005, 10:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lasa, cuscra, nu mai e mult... Ai sa vezi si tu, si celelalte mamici de aici, cand s-or insura flacaii! Laughing Laughing Laughing

Parca vad mesaje pe aici: "Casa de piatra si multa fericire Edy/Andrei/Matei/Dudu etc... Laughing Laughing Laughing "

Lachitza mea

Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 08 11 2005, 7:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Lasa, cuscra, nu mai e mult... Ai sa vezi si tu, si celelalte mamici de aici, cand s-or insura flacaii! Laughing Laughing Laughing

Parca vad mesaje pe aici: "Casa de piatra si multa fericire Edy/Andrei/Matei/Dudu etc... Laughing Laughing Laughing "

Sa dea Dumnezeu Fluffy sa ne auzim si atunci. poate familia Chic bebe va rezista in timp

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mar 08 11 2005, 10:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
fluffy a scris:

Sa dea Dumnezeu Fluffy sa ne auzim si atunci. poate familia Chic bebe va rezista in timp

Eheee, credeti ca o sa mai tastam noi atunci? Atunci vor fi puii nostri calare pe computer, ha,ha, si vor scrie topicuri de genul "Ce a facut mama ta astazi" Laughing Laughing

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum