CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Cred ca am o problema.

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
madalina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 20/10/2005

MesajTrimis: Vin 04 11 2005, 1:07 pm    Titlul subiectului: Cred ca am o problema. Raspunde cu citat (quote)

Buna!Sunt noua pe la voi dar as vrea sa va intreb ceva.Cred ca am o problema Sad .Sunt insarcinata in 19 saptamani si eu nu simt bebele miscand.Toata lumea imi spune ca probabil el misca dar nu simt eu.Ce credeti ca ar trebui sa fac Question Ce ma sfatuiti?Sunt foarte suparata din cauza asta am o colega care a simtit primele miscari pe la 3 luni si jumatate iar eu am aproape 5.Va rog mult daca puteti datimi un sfat ca nu stiu ce sa fac.La dr. cand am fost mi-a spus ca urmeaza sa simt dar.........cand Question Va pup si va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara. help '
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 04 11 2005, 4:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Madalina, in primul rand welcome ... Apoi tie ti-a explicat cineva ce trebuie sa simti? Colega ta este la prima sarcina sau la a doua?

In principiu nu ai de ce sa te alarmezi! Tine de tine ca si parte senzoriala si de copil de cat de des si brusc se misca. Ca si idee la inceput miscarile se simt atat de vag incat le poti neglija, este ca si cum ai gaze in intestine care se plimba, dar repet la inceput este ceva atat de fin incat poti sa treci cu vederea... Banuiesc ca daca era vreo problema dr facea investigatii si stia, nu?

Mult curaj si sa ne tii la curent!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
madalina
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 12:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mersi mult Georgi. Sper sa ai dreptate, orcum pe 12 merg sa fac tridimensionala si sper sa fie totul bine.Atunci am sa va spun si ce este.Multi pupici.
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Sam 05 11 2005, 10:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Madalina, sa stii ca si eu am avut aceeasi "problema", ma tot stresam ca eram cam pe la 19-20 sapt si nu prea simteam nimic....In general, se spune ca simti primele miscari, la prima sarcina, cam la jumatatea ei, deci undeva la 20 sapt. Cele care sunt la a doua sarcina pot simti mai devreme, pt ca deja stiu ce trebuie sa simta. Wink Asa cum zice si Georgi, e posibil sa fi simtit si tu vreo mica foiala prin burta, dar sa nu iti dai seama.....Imi aduc aminte ca si eu ma cam panicasem si am sunat la mama mea, care era plecata in concediu, plangeam si ziceam ca am 20 sapt si nu simt nimic Laughing ....Peste cateva zile am simtit puiul si de atunci l-am simtit tot mai bine... Smile Daca ai doar 19 sapt si esti la prima sarcina, eu cred ca nu e cazul sa te agiti, cat de curand vor aparea si miscarile....Bebe la varsta asta este foarte mic si practic primele miscari sunt exact ca un fel de adiere prin burta, asa le vei simti la inceput, nu chiar incepi sa simti lovituri puternice....de aceea zic, poate asa vreo adiere a fost si nu ai realizat...Cred ca trebuie sa stai linistita, nu cred ca ai nici o problema...Pupici!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
madalina
Membru nou
Membru nou

MesajTrimis: Dum 06 11 2005, 9:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumesc mult fete!Sar putea sa aveti dreptate si sotul meu imi spune mereu acelasi lucru.Acum sunt la sreviciu si nu pot sta prea mult pe net. va pupic Very Happy
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 07 11 2005, 12:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am simtit prima data pe la 25 de spatamani, o data cu sotul, adica a fost un sut destul de serios si el era cu mana pe burta mea. Pe cuvantul meu ca n-am simtit nici o "adiere" sau "falfaire" pana atunci!
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Joi 05 01 2006, 7:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine primul copil a miscat pe 1 noiembrie si am ramas pe 29 iunie insarcinata,faceti voi socoteala .. Laughing la 4 luni implinite si ceva.. al doilea copil insa l-am simtit muuult mai devreme ,nu ma credea nimeni ca eu simt copilul, e adevarat ca a fost si mai mare ca primul.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 05 01 2006, 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu am simtit-o pe Alexa miscand foarte foarte devreme dar am auzit si cazuri in care copilul a miscat aproape de 5 luni asa ca nu cred ca e cazul sa te impacientezi inca .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
bubulina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 26/05/2006

MesajTrimis: Mie 31 05 2006, 11:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La prima sarcina am simtit fetita miscand la 21 saptamani, si la a doua, am sesizat primele miscari ale baiatului, devreme, la 3 luni si trei saptamani. Mai ai putina rabdare, sunt sigura ca iti vei simti bebelul in curand, zilele astea. Pupici pe burtica. Asteptam vesti bune

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
serini ramona
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005

MesajTrimis: Lun 05 06 2006, 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ai putintica rabdare de obicei la inceput ei misca mai mult seara sau dimineata cand stai intinsa in pat si esti linistita

www.chicbebe.ro/album/vanessa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum