CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Filme care merita vazute
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 22 02 2006, 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca vreti sa vedeti un film cu adolescenti, complet si total si cum mai vreti voi de socant, uitati-va la "Ken Park"! Shocked Shocked Shocked Shocked

Numai sa nu fie copiii de fata!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Mie 22 02 2006, 1:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

BBzili a scris:
Fetele cu pui mici si chiar cele fara, ati vazut Finding Nemo? E un film de desene animate foarte dragalas, merita vazut.

l-am vazut de n ori si tot ma uit de fiecare data cu mare drag Laughing Laughing Laughing e super tare!!! Laughing Laughing Laughing

eu stau si imi tot notez in agenda filmele recomandate de voi, ma intreb numai cand oi ajunge sa le vad Rolling Eyes
Sus
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Mie 22 02 2006, 6:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut acu 2 zile "Ice Princese",mi-a placut mult:cu adolescenti si mult patinaj artistic.
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 25/10/2005

MesajTrimis: Mie 22 02 2006, 11:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin a scris:

Un film care iti ramane in suflet pentru mult timp. Un film romantic, dar realist in acelasi timp, un film cu un final neasteptat !

E vorba de BEFORE SUNSET. Nu il ratati !

Prima parte la filmul acesta e BEFORE SUNRISE. Aceeasi tema , aceeasi idee, aceleasi personaje... SUPER TARE !!!!

Pentru informatii despre filme exista site-ul : http://www.imdb.com
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 2:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Merci mult, doar_eu ! Nu stiam, o sa il caut.
Sus
doar_eu
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 25/10/2005

MesajTrimis: Joi 23 02 2006, 8:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu placere ! E la fel de frumos chiar daca ai vazut partea a doua prima ;)
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 09 03 2006, 4:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin, am si eu The Notebook, da' nu-l prind pe om acasa, ca mi s-a recomandat sa-l vad langa el si sa nu fie copchilu' cu noi! Laughing
Din gasca filmelor de desene animate, recomand cu toata caldura:
Finding Nemo
Madagascar
A Bug's Life
Monsters Inc.
Tarzan
Ice Age

Finding Nemo l-am vazut ieri si am bocit. Embarassed

Tot zilele trecute am mai vazut Paycheck, cu Ben Affleck si Uma Thurman. Fain, mai ales pentru barbati, dar pana la urma m-a prins si pe mine. Wink
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 1:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce filme am mai vazut in ultima vreme:

"Memoirs of a Geisha" - EXCEPTIONAL; SUPERB. Un film lung, de 2,5 ore, ore in care nu m-am dezlipit de ecran. Te cucereste, pur si simplu. A luat Oscar pentru costume. Eu as fi dat si Oscar pentru imagine.

"Open Water" - o vacanta ce se voia de vis se transforma intr-un cosmar pentru un cuplu. INSPIRAT DIN FAPTE REALE. Cutremurator.

"Madhouse" - thriller cu accente horror, insa povestea e interesanta. Merita vazut, pentru amatorii genului.

"HOSTEL" - Daca spun Tarantino, spun totul. SOCANT, SOCANT, SOCANT. Curios, ma gandesc si acum la acest film. Lasa urme adanci. Un film extrem de cautat si vizionat in Occident.
Sus
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 2:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vreau si euuuuuuuuuuu.sa vad memoirs of a geisha.i-am vazut reclama la tv.oare o trebui sa astept pana l-or da la tv?si hostel am avzut.urmeaza sa vad si eu marti seara The Ring.de abia astept.
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 2:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

THE RING e o capodopera a genului (thriller psihologic, dar nu numai..), deci daca esti fan al acestei categorii, o sa iti placa sigur.

GEISHA ruleaza in Germania la cinema. HOSTEL la fel. La TV o sa le vezi peste vreun an, doi. Ori, mai este varianta download-ului de pe net, daca aveti acasa calculator.
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin a scris:

GEISHA ruleaza in Germania la cinema. HOSTEL la fel. La TV o sa le vezi peste vreun an, doi. Ori, mai este varianta download-ului de pe net, daca aveti acasa calculator.

Daaaa? unde il gasesc?(pe ce site)
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 3:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce credeti? am trimis mesajul de doua ori.SCUZEEE!
m@mi
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006

MesajTrimis: Lun 20 03 2006, 4:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Intru si eu in discutie cu cele mai recente filme vizionate:
- The Butterfly Effect un film psihologic
- Mr.&Mrs.Smith comedie (super)
- The Grudge (thriller & horror) actiunea se petrece intr-o casa bantuita din Japonia (am vazut filmul cu mana la ochi Shocked )
Urmatoarele filme pe care as vrea sa le vad sunt: The Notebook, The Jaket (suspans), Ring 1 si 2, Blair witch Project si Basic Instinct 2.
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 4:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am vazut aseara o comedie la care am ras cu LACRIMI:

WHITE CHICKS se cheama. E beton !

Am mai vazut zilele astea "Deadly Cargo", thriller cu actiunea desfasurandu-se pe un vas, in mijlocul oceanului. Productie: Spania.
Fain realizat.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 04 04 2006, 6:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Kristin a scris:

"Memoirs of a Geisha" - EXCEPTIONAL; SUPERB. Un film lung, de 2,5 ore, ore in care nu m-am dezlipit de ecran. Te cucereste, pur si simplu. A luat Oscar pentru costume. Eu as fi dat si Oscar pentru imagine.

L-am vazut acu 2 zile .E absolut superb .Tipa te cucereste cu simplitatea si finetea ei .Mai ales pustoaica .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
claudiabesnea
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006

MesajTrimis: Lun 13 11 2006, 6:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

THE DEPARTED (2006) cu Leonardo Di Caprio,Jack Nicholson,Matt Demon un film politist interesant si deloc previzibil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Joi 16 11 2006, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu a scris:
Kristin a scris:

Daaaa? unde il gasesc?(pe ce site)

si io si io vreau sa stiu....pleaseeeeeeee
Sus
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va rog mamicilor sa vedeti filmul LA VITA E BELLA !!!!!!!!!!!! A primit si Oscar-uri dar sincer doar saptamana asta l-am vazut.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum