| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca vreti sa vedeti un film cu adolescenti, complet si total si cum mai vreti voi de socant, uitati-va la "Ken Park"!
Numai sa nu fie copiii de fata! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| BBzili a scris: | | Fetele cu pui mici si chiar cele fara, ati vazut Finding Nemo? E un film de desene animate foarte dragalas, merita vazut. |
l-am vazut de n ori si tot ma uit de fiecare data cu mare drag e super tare!!!
eu stau si imi tot notez in agenda filmele recomandate de voi, ma intreb numai cand oi ajunge sa le vad  |
|
| Sus |
|
 |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 6:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut acu 2 zile "Ice Princese",mi-a placut mult:cu adolescenti si mult patinaj artistic. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
doar_eu Membru nou

Data inscrierii: 25/10/2005 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie 22 02 2006, 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Kristin a scris: |
Un film care iti ramane in suflet pentru mult timp. Un film romantic, dar realist in acelasi timp, un film cu un final neasteptat !
E vorba de BEFORE SUNSET. Nu il ratati ! |
Prima parte la filmul acesta e BEFORE SUNRISE. Aceeasi tema , aceeasi idee, aceleasi personaje... SUPER TARE !!!!
Pentru informatii despre filme exista site-ul : http://www.imdb.com |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005 Mesaje: 857 Locatie: DE
|
Trimis: Joi 23 02 2006, 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Merci mult, doar_eu ! Nu stiam, o sa il caut. |
|
| Sus |
|
 |
doar_eu Membru nou

Data inscrierii: 25/10/2005 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi 23 02 2006, 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cu placere ! E la fel de frumos chiar daca ai vazut partea a doua prima ;) |
|
| Sus |
|
 |
somnorici Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004 Mesaje: 1417
|
Trimis: Joi 09 03 2006, 4:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Kristin, am si eu The Notebook, da' nu-l prind pe om acasa, ca mi s-a recomandat sa-l vad langa el si sa nu fie copchilu' cu noi!
Din gasca filmelor de desene animate, recomand cu toata caldura:
Finding Nemo
Madagascar
A Bug's Life
Monsters Inc.
Tarzan
Ice Age
Finding Nemo l-am vazut ieri si am bocit.
Tot zilele trecute am mai vazut Paycheck, cu Ben Affleck si Uma Thurman. Fain, mai ales pentru barbati, dar pana la urma m-a prins si pe mine.  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Lun 20 03 2006, 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce filme am mai vazut in ultima vreme:
"Memoirs of a Geisha" - EXCEPTIONAL; SUPERB. Un film lung, de 2,5 ore, ore in care nu m-am dezlipit de ecran. Te cucereste, pur si simplu. A luat Oscar pentru costume. Eu as fi dat si Oscar pentru imagine.
"Open Water" - o vacanta ce se voia de vis se transforma intr-un cosmar pentru un cuplu. INSPIRAT DIN FAPTE REALE. Cutremurator.
"Madhouse" - thriller cu accente horror, insa povestea e interesanta. Merita vazut, pentru amatorii genului.
"HOSTEL" - Daca spun Tarantino, spun totul. SOCANT, SOCANT, SOCANT. Curios, ma gandesc si acum la acest film. Lasa urme adanci. Un film extrem de cautat si vizionat in Occident. |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Lun 20 03 2006, 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| vreau si euuuuuuuuuuu.sa vad memoirs of a geisha.i-am vazut reclama la tv.oare o trebui sa astept pana l-or da la tv?si hostel am avzut.urmeaza sa vad si eu marti seara The Ring.de abia astept. |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Lun 20 03 2006, 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
THE RING e o capodopera a genului (thriller psihologic, dar nu numai..), deci daca esti fan al acestei categorii, o sa iti placa sigur.
GEISHA ruleaza in Germania la cinema. HOSTEL la fel. La TV o sa le vezi peste vreun an, doi. Ori, mai este varianta download-ului de pe net, daca aveti acasa calculator. |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 20 03 2006, 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
GEISHA ruleaza in Germania la cinema. HOSTEL la fel. La TV o sa le vezi peste vreun an, doi. Ori, mai este varianta download-ului de pe net, daca aveti acasa calculator. |
Daaaa? unde il gasesc?(pe ce site) _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 20 03 2006, 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce credeti? am trimis mesajul de doua ori.SCUZEEE! _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
m@mi Parinte incepator

Data inscrierii: 13/03/2006 Mesaje: 35 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Lun 20 03 2006, 4:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intru si eu in discutie cu cele mai recente filme vizionate:
- The Butterfly Effect un film psihologic
- Mr.&Mrs.Smith comedie (super)
- The Grudge (thriller & horror) actiunea se petrece intr-o casa bantuita din Japonia (am vazut filmul cu mana la ochi )
Urmatoarele filme pe care as vrea sa le vad sunt: The Notebook, The Jaket (suspans), Ring 1 si 2, Blair witch Project si Basic Instinct 2. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
Kristin Moderator

|
Trimis: Mar 04 04 2006, 4:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am vazut aseara o comedie la care am ras cu LACRIMI:
WHITE CHICKS se cheama. E beton !
Am mai vazut zilele astea "Deadly Cargo", thriller cu actiunea desfasurandu-se pe un vas, in mijlocul oceanului. Productie: Spania.
Fain realizat. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 04 04 2006, 6:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Memoirs of a Geisha" - EXCEPTIONAL; SUPERB. Un film lung, de 2,5 ore, ore in care nu m-am dezlipit de ecran. Te cucereste, pur si simplu. A luat Oscar pentru costume. Eu as fi dat si Oscar pentru imagine.
|
L-am vazut acu 2 zile .E absolut superb .Tipa te cucereste cu simplitatea si finetea ei .Mai ales pustoaica . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
claudiabesnea Parinte experimentat

Data inscrierii: 05/04/2006 Mesaje: 226 Locatie: toronto
|
Trimis: Lun 13 11 2006, 6:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| THE DEPARTED (2006) cu Leonardo Di Caprio,Jack Nicholson,Matt Demon un film politist interesant si deloc previzibil. |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Joi 16 11 2006, 12:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
| puiutu a scris: | | Kristin a scris: |
Daaaa? unde il gasesc?(pe ce site) |
si io si io vreau sa stiu....pleaseeeeeeee |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Vin 10 08 2007, 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va rog mamicilor sa vedeti filmul LA VITA E BELLA !!!!!!!!!!!! A primit si Oscar-uri dar sincer doar saptamana asta l-am vazut. _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
|