CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Mai vrem copii ?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Lun 21 05 2007, 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing stiti toate parerea mea ...si daca nu o stiti...
lume lume eu mai vreau inca 3...bebelonti...daca se poate si aci tre sa ma cumetresc cu Doamne Doamne...inca un baiat si 2 fetite... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
insa....in urmatorul an...nu trebe sa iasa cu ochi....cand va face ahmed 3 ani consider sa raman insarcinata...insa mai vedem...cert e ca amtimp...sa vedem daca oi avea si casa... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 21 06 2007, 6:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

citeam cu nostalgie mesajele de acum doi ani, cand spuneam ca mai vreau bebei. mi s-a implinit dorinta, dar parca tot mai vreau
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Joi 21 06 2007, 11:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu imi mai doresc macar unul Rolling Eyes si daca se poate fetita ,daca nu mai incercam Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 22 06 2007, 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adita, adevarul este ca daca te uiti la ei...iti creste inima Laughing Laughing
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 22 06 2007, 12:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io lucrez pentru al treilea ! Laughing Laughing Laughing Deja mi-am ales caruciorul si patutul numai bebelinul nu vrea s-apara,hihihihi!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Vin 22 06 2007, 1:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu te felicit , Very Happy si lasa ca o sa vina si bebelinul ,doar ca se lasa putin asteptat Smile
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 22 06 2007, 3:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky,multa bafta!
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 23 06 2007, 6:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sarumana! Sarumana!Hihihihi ! Vine vine el cand o prinde trenul ! Laughing Laughing Laughing

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 26 07 2007, 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Poate ca mi-as mai dori un bebe,dar am mai multe motive care ma impiedica.Cel mai important e ca fiind singuri aici,consider ca e destul de greu sa ai 2 bebelusi,neavand bunici,matusi,pe nimeni care sa te ajute.Sunt nevoita sa stau doar eu cu bebe,nu ma pot baza pe nimeni sa ma ajute...asa ca zic ca e cam greu.Nu stiu sigur daca voi mai face un copil.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 26 07 2007, 10:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si noi ne-am facut baietelul si ne consideram "completi"... dar ma gandesc ca daca trec de hopul cu casa (in maxim 2 ani ca asa ne-a impus socrelul - sa-i eliberam apartamentul ca sa se adune niscaiva paianjeni aici), mi-ar place sa infiez un copil, asa cum din "tinerete" am visat si eu si sotul Rolling Eyes ...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 27 07 2007, 9:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va ajute DUmnezeu , Georgi!

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 12 08 2007, 11:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In cazul in care sa ziceam ca as mai avea unul,nu ar putea sa creasca imediat de vreo 3 luni sa fie? Laughing Laughing Laughing E obositor la inceput,depinde cum te simti dupa nastere si daca are si cine sa te ajute.Sotul ma ajuta mult dar noaptea nu ma prea induram sa-l trezesc,noroc ca fata mea de la 6 saptamani jumate a inceput sa doarma toata noaptea.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Lun 13 08 2007, 7:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu tot timpu visma la gemeni, cred ca e idealul oricui Laughing Laughing Laughing acu nu miar trebui Laughing Laughing mi se pare enorm de greu Very Happy am ajuns si cand am zis ca as vrea un singur copil da caruia sa-i dau tot, intre itmp ne-am hotarat ca vom vrea doi...dar daca as avea posibilitatea si eu ca Georgi, ce mi-ar placea sa mai infiez vreo trei Very Happy
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 12:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibi, pana la infiat stai sa nii crestem pe ai nostri... Wink

Eu tre sa ma declar fericita ca baietelul meu doarme bine noaptea... uneori adoarme foarte greu si plange *(oare sa mai aiba colici la 3 luni? ca tare are zile urata saracutul), dar daca a adormit de noapte se mai trezeste peste 4-6 ore, mai papa si apoi doarme inca 3 ore... Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 4:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si o parte din mine ar mai vrea o fetita. dar inca nu ma simt pregatita.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine unde te uiti plin cu poze cu bebei Embarassed Embarassed Acum am primit si cateva poze cu fetita verisoarei mele din Germania -viitoarea noastra nasa de cununie- si am facut un colaj din ele si pozele cu finuta noastra si iet-ase un nou "background" pe calculatorul de la servici. Hm, nu ma vad bine...off!!!De ce nu m-am facut eu educatoare??? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Noi, parintii/ viitorii parinti Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum