| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
AdrianaC Vizitator
|
Trimis: Joi 13 10 2005, 9:40 am Titlul subiectului: Bagajul pentru spital |
|
|
Am cautat sa vad daca exista vreun subiect de acest gen si nu am gasit. Daca cumva exista deja, imi cer scuze.
PS> Exista, deci am sters lista.
Ultima modificare efectuata de catre AdrianaC la Joi 13 10 2005, 12:57 pm, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Roxana_G Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 24/01/2004 Mesaje: 941 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 13 10 2005, 10:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Uite pe aici s-a mai discutat:
http://www.chicbebe.ro/forum/ftopic423-0.php
Ai pregatit o lista foarte mare, la unele nici nu a gandisem. Ma refer la cele pentru BB. Si eu am carat foarte multe cu mine si nu am folosit in maternitate mai nimic din ce am luat pentru BB, mai putin Bepanthene, Pampers, servetele umede si caciulitele. Hainute nu am apucat sa folosesc, insistau sa le folosim pe cele de acolo. Oricum eu am iesit foarte repede din spital. Dupa 2 zile. _________________ Rox, mamica Alexandrei Maria
 |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Joi 13 10 2005, 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
| depinde de la un spital la altul. unde voi naste eu nu tr sa duc pt bebe nimic ca le primesc cadou doar 2 pijamale periuta de dinti pasta piaptan si prosop |
|
| Sus |
|
 |
monu Membru nou

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 23 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 07 02 2006, 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna, eu am nascut la municipal si am avut initial o lista cat o zi de post. acum la concret ce am folosit - pt mine - vata si tampoane, lenjerie intima, camasa de noapte (dar dupa a 2-a zi ca la inceput iti dau ei camasa de noapte), periuta/ pasta de dinti, sapun, perie de par, garmastan (f util) apa si pahar de plastic cu pai - bune cand esti lesinata rau de tot
pt bb. - pampers, servetele de fundulet, sapun sau ce preferati pt spalat bb. a mea nu a avut probleme de iritatii deci nu am avut nici creme de gen. haine a primit de la spital si erau curate si sterilizate. si sincer la oboseala pe care o ai dupa nu prea ai chef de haine de acasa.
m-am dus cu un ditamai geamantanul si am folosit mai putin de un sfert.
sanatate si nasteri usoare. _________________ monu si bb Alexia Ioana |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 20 02 2006, 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aici depinde de fiecare spital in parte,iti zic ei din timp ce vei avea nevoie pentru cand vei naste. |
|
| Sus |
|
 |
madalina Membru nou

Data inscrierii: 20/10/2005 Mesaje: 13 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Vin 24 02 2006, 1:18 am Titlul subiectului: |
|
|
SALUT!AM SI EU 2 INTREBARI LEGATE DE BAGAJUL DE SPITAL, SPER SA NU MA FAC DE RAS PREA RAU DAR AS VREA SA STIU SI EU CE ESTE ACELA ''GARMASTAN'' LA CE FOLOSESTE SI DE UNDE IL POT ACHIZITIONA , PT. CA AM INTELES CA IMI TREBUIE . SI AR MAI FI '' BEPANTHENE'' CARE LAFEL NU STIU CE ESTE SI LA CE FOLOSESTE. SCUZE CRED CA PAR CAM PROSTANACA DAR SUNT LA PRIMA NASTERE SI NU AM NICI O PRIETENA CARE SA FI NASCUT DE CURAND. _________________ MADA |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 24 02 2006, 1:28 am Titlul subiectului: |
|
|
GARMASTAN din pacate nu stiu ce este, nu am folosit niciodata. Cine ti-a spus ca itit trebuie? Intreaba si tu intr-o farmacie ce este ....
'' BEPANTHENE'' este o crema pe baza de oxid de zinc. Cumpara pentru ca oricum vei folosi o tona Este foarte buna pt. funduletzul lui bb de cate ori se irita (si Monica se irita practic dupa fiecare kk facut). Mai se foloseste si pt. sanii tai, in cazul in care capeti vreo rana. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 24 02 2006, 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
imi cer scuze, abia acum am citit mesajul lui Monu si am vazut ca ea a folosit garmastan. Obiceiul meu prost de a citi de la coada la cap  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
madalina Membru nou

Data inscrierii: 20/10/2005 Mesaje: 13 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam 25 02 2006, 1:33 am Titlul subiectului: |
|
|
MERSI MULT!AM FOST CHIAR ASTAZI LA DR. SI AM INTREBAT CE ESTE -GARMASTANUL- SI LA CE FOLOSESTE,ESTE O CREMA PT. SANI ZICE CA DESFUNDA CANALELE (PE CARE VINE LAPTELE) SI CICA AR FI OK SA IL FOLOSIM DIN LUNA A 8 SI PE PERIOADA ALAPTARII ZICE CA AJUTA FOARTE MULT.DE BEPANTHENE NU AM INTREBAT PT. CA UITASEM CUM SE NUMESTE MA LUAT DR. CU SFATURI SI TOATE CELE SI MA-M CAM PIERDUT.ASA CA MERSI MULT PT. INFORMATIE. _________________ MADA |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Dum 26 02 2006, 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Deocamdata am aflat ca la bebe asigura spitalul pampers..asta o stiu de la cineva care a nascut aici.Lista propriu zisa cu ce ai nevoie o dau cei de la spital si depinde de la spital la spital.Mai e ceva pana o sa aflu,cand am sa stiu am sa va zic si voua. |
|
| Sus |
|
 |
pouppy Membru nou

Data inscrierii: 03/11/2006 Mesaje: 2 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 04 11 2006, 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna.Bagajul pentru spital difera foarte mult.La unele spitale iti vor cere si articole necesare ptr. bb. cum ar fi de exp.:pampersi,pudra ptr. copii,crema ptr. fundulet(Bepanthene),sampon ,sapun si cateva bodyuri.Eu inainte sa nasc cu vreo 3 saptamani am intrebat-o pe d-na doctora ce trebuie sa iau.
La majoritatea spitalelor nu te primesc cu pijama ci iti cer sa ai o camasa de noapte.Sotii fetelor care venisera echipate cu pijama alergau inebuniti sa cumpere camasa......Iti va mai trebui cu certitudine un halat,papuci,cana ,tacamuri,un sapun,cateva fiole de algocalmin ptr. orice eventualitate,prosop,hartie igienica,o pompa de san pentru cazul in care apare febra laptelui),2 pachete mari de vata si nu in ultimul rand bancnote de 50000 si 100000(e bine sa ai cat mai multe ca eu ii trimeteam inebunita pe ai mei sa imi aduca si deabia le schimba cineva....)daca nasti prin cezariana e bine sa iti procuri din timp si un furtun de perfuzie pentru ca sa poti bea lichidele direct din pozitia culcat(mie mi-a adus asistenta).In rest ....o carte interesanta,un radio.....si ce mai vrei tu . |
|
| Sus |
|
 |
|