CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Asemanare
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 11:27 am    Titlul subiectului: Asemanare Raspunde cu citat (quote)

Cu cine seamana copilul/ copiii vostri?
Sau, cu cine vi se spune cel mai des, ca seamana?

La noi, se pare ca Alexa e tati toata: aceeasi ochi migdalati, acelasi par ondulat, acelasi format al fetei, acelasi nas etc. etc.
Eu mi-am dorit mult, enorm, ca ea sa semene cu tati al ei. inca de cand era in burtica, ii spuneam: "tu esti un copil frumos si bun si semeni extraordinar cu tati al tau". Ai asa a fost :P

98% din persoane spun ca seamana cu tati, doar 2% ca seamana cu mine ( ceea ce nu e deloc adevarat).
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 11:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La Antim parerile sunt foarte impartite. Cam 50% opteaza ca seamana leit cu mine, restul ca seamana leit cu tati. Cred ca pana la urma are ceva din amandoi (ochii lui tati si gropita mamei).
La Elena marea majoritate e de parere ca seamana cu soacra mea, ceea ce mie nu mi se pare adevarat. fata mea e frumoasa, nu ca soacra :D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 12:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing

Serios acum, fata ta e o dulcica!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Marc este bucatica rupta din Liviu , toata lumea o spune ! Singura asemanare cu mine sunt ochii . Liviu ii spune "Mini-Me" ! Laughing Laughing Laughing Si uite asaaaaa creste inima in el de mandrie cand toata lumea ii spune ca este leit el, si intreaba "da mami unde a fost ? " :Evil or Very Mad Laughing Laughing Laughing
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 1:26 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rox Laughing Laughing Laughing Laughing , asa ii spune si George Alexei.
Inseamna ca ati vazut si voi filmul Laughing Laughing Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 1:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing [/b]da, numai ca ei nu seamana cu Dr Evil, si bbii in nici un caz cu piticania aia enervanta ! dar denumirea e super si se potriveste ! :D
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E mortal filmul ala. M-am cracanat de ras!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 6:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lumi stii ca eu fac parte din cei 2% care spun ca seamana cu tine!!!

Diana seamana foarte mult cu mama mea, acelasi ten, aceeasi ochi si par... toata lumea asa zice!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 11:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine 99% spun ca seamana cu mine si restul ca seamana cu tati. Adevarul este ca seamana foarte mult cu mine dar are mult din caracterul si personalitatea lui Cristi...este foarte ambitios, orgolios... :P
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 01 2004, 12:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta, zau ca cine zice ca Andrei seamana cu tati al lui, nu vede bine Laughing Laughing . Ca e bucatica rupta din tine.

Dani, pe bune???
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 01 2004, 12:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da Lumi, pe bune.
Eu nu zic ca nu seamana cu tati dar seamana foarte bine cu tine!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 23 01 2004, 12:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Adminuta, zau ca cine zice ca Andrei seamana cu tati al lui, nu vede bine Laughing Laughing . Ca e bucatica rupta din tine.

si eu zic la fel 8)
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 23 01 2004, 3:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dani, Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 24 01 2004, 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de ce Lumi?

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 24 01 2004, 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai bre Dani :P , daca ne-ai vedea live, ai zice ca toti ceilalti: "Mama, Lumi, da' tu unde ai fost cand Alexa a fost conceputa???" :D

Am o prietena ( Diana - o pup din suflet pe aceasta cale) care este, efectiv, socata, de cat de bine seamana pitica cu tati al ei.

Dar... in fine, fiecare cu parerile lui :P .
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 26 01 2004, 11:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre Lumi, ca sa ma edific si mai bine trimite-mi pe mail o poza cu toti trei!!!

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 26 01 2004, 5:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu pe mail, ca vrem si nooooooiiiii !!!!!
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 26 01 2004, 8:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai acilea nu am cum sa pun bre Roxanica. Dani, printre pozele trimise nu e niciuna cu tati? daca nu, trimit!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 28 01 2004, 10:54 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bre Lumi de curand nu mi-ai mai trimis poze, decat cu piticuta. Astept pozele cu tati si cu tine si cu Lexi pe mail!!!

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 29 01 2004, 10:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dani, mai zi o data adresa ta de mail ( pe mesaj privat), ca mie mi-au schimbat hard-ul de la calculator si am pierdut tot ce aveam in Inbox, la reinstalarea Outlook Express).
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum