CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Asemanare
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 29 01 2004, 10:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vreau si eu pozeeeeeeee ! iti trimit mailul pe pm ! :D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 29 01 2004, 11:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sigur, Roxanico, trimite ca sa iti trimit si mataluta!
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 29 01 2004, 6:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

daniela@romfra.ro

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Vin 30 01 2004, 8:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Io am pozele alea care le trimiti lor? Ca daca nu...le vreau si eu!!! Embarassed Embarassed
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 02 02 2004, 10:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adminuta, nu stiu sigur daca le ai, da' nu-i bai, ca le mai trimit o data. :P
Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 19 11 2006, 2:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hehehe...deocamdata nu imi ramane decat sa visez cum va fi fata mea,cu cine va semana....Eu vorbesc cu sotul si ii zic mereu ca as vrea ca fata noastra sa aiba ochii verzi ca ai lui,sa fie satena ca mine....mai e pana vom vedea cu cine seamana.Insa e super momentul cand iti tii copilul in brate pentru prima oara si incepi sa te gandesti cu cine seamana..
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 05 02 2007, 5:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cind mi-am vazut prima data fetita am observat marea asemanare dintre ea si sotul meu: acelasi ten masliniu, aceeasi gurita frumos conturata, aceleasi sprincene parca desenate cu creionul, acelasi nasuc parca prea mic pentru dimensiunea fetei dar care le da un farmec aparte....iar acum dupa doi ani si 3 luni seamana din ce in ce mai bine. De la mine nu a mostenit decit culoarea parului si a ochilor.
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 06 02 2007, 10:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

puiutu, se vede cat esti de indragostita de sotul tau... cat despre fetita, nici nu mai mentionez. Wink Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! pupatura

Lachitza mea

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Mar 06 02 2007, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc, fluffy, ii iubesc enorm pe amindoi dar chiar seamana foarte bine. Poate am sa le fac o poza cindva si o voi pune aici sa vedeti si voi.
kasyro
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005

MesajTrimis: Vin 22 02 2008, 12:47 pm    Titlul subiectului: Clona Raspunde cu citat (quote)

Al meu pui seamana cu tati perfect. De la mine are doar culoarea ochilor, in rest seamana cu tati pana la cel mai mic detaliu.
Am mers o data la baby expo si bebe avea cam 4 luni, era in marsupiu la tati. Sa oprit un domn si a zis "nu va suparati l-ati clonat? Shocked
E grozava asemanarea dintre ei. Are in jurnalul lui o poza cu tasu cand era la aceias varsta, e identic. Acum stiu si cum o sa arate puiul meu cand o sa fie mare Laughing .
Sper foarte mult sa ii semene si la caracter.
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Vin 07 03 2008, 8:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

yusufu nostru seamana cu tati.nu numai ca fizic ci si la comporament.cand l-am vazut pe socrul meu am zis ca nu se poate ca un copil sa semene atat de mult cu tatal lui(era vb evident de sotul meu)e,acum acelasi lucru mi se intampla acum cu yusuf.acelasi mers ,acelasi fel de a vb,pana si unghiile sunt la fel.de la mine nu are nimic dar absolut nimic.asta e nu-mi pare rau sanatos sa fie.nici nu vad de ce mi-ar parea rau ca doar il iubesc foarte mult pe sotul meu Smile

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 08 03 2008, 2:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hm, si se zice ca fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele ....
Iata ca nu-i adevarat.
Monica seamana perfect cu mine, doar culoarea ochilor o are de la sotul meu.
Persoane care au vazut poze de-ale mele de la varsta Monicai m-au intrebat de ce i-am facut Monicai poze alb-negru Laughing

Frumoasa, desteapta si modesta ca maica-sa Laughing Laughing
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Sam 08 03 2008, 2:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am uitat sa precizez - de cate ori face cate o boacana seamana cu taica-su.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Sam 08 03 2008, 12:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Am uitat sa precizez - de cate ori face cate o boacana seamana cu taica-su.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Andi seamana mult cu mine, perfect cu tatal meu. Dar cand face o boacana sau e incapatanat, tafnos, etc, i se zice: "Esti leit maica-ta" Laughing Laughing Laughing
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum