| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 29 01 2004, 10:55 am Titlul subiectului: |
|
|
| vreau si eu pozeeeeeeee ! iti trimit mailul pe pm ! :D |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 29 01 2004, 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sigur, Roxanico, trimite ca sa iti trimit si mataluta! |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Joi 29 01 2004, 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
daniela@romfra.ro _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 30 01 2004, 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Io am pozele alea care le trimiti lor? Ca daca nu...le vreau si eu!!!  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Lun 02 02 2004, 10:10 am Titlul subiectului: |
|
|
| Adminuta, nu stiu sigur daca le ai, da' nu-i bai, ca le mai trimit o data. :P |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Dum 19 11 2006, 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hehehe...deocamdata nu imi ramane decat sa visez cum va fi fata mea,cu cine va semana....Eu vorbesc cu sotul si ii zic mereu ca as vrea ca fata noastra sa aiba ochii verzi ca ai lui,sa fie satena ca mine....mai e pana vom vedea cu cine seamana.Insa e super momentul cand iti tii copilul in brate pentru prima oara si incepi sa te gandesti cu cine seamana.. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 05 02 2007, 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cind mi-am vazut prima data fetita am observat marea asemanare dintre ea si sotul meu: acelasi ten masliniu, aceeasi gurita frumos conturata, aceleasi sprincene parca desenate cu creionul, acelasi nasuc parca prea mic pentru dimensiunea fetei dar care le da un farmec aparte....iar acum dupa doi ani si 3 luni seamana din ce in ce mai bine. De la mine nu a mostenit decit culoarea parului si a ochilor. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 06 02 2007, 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
puiutu, se vede cat esti de indragostita de sotul tau... cat despre fetita, nici nu mai mentionez. Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!  _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mar 06 02 2007, 6:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc, fluffy, ii iubesc enorm pe amindoi dar chiar seamana foarte bine. Poate am sa le fac o poza cindva si o voi pune aici sa vedeti si voi. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
kasyro Parinte experimentat

Data inscrierii: 25/02/2005 Mesaje: 109 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 22 02 2008, 12:47 pm Titlul subiectului: Clona |
|
|
Al meu pui seamana cu tati perfect. De la mine are doar culoarea ochilor, in rest seamana cu tati pana la cel mai mic detaliu.
Am mers o data la baby expo si bebe avea cam 4 luni, era in marsupiu la tati. Sa oprit un domn si a zis "nu va suparati l-ati clonat?
E grozava asemanarea dintre ei. Are in jurnalul lui o poza cu tasu cand era la aceias varsta, e identic. Acum stiu si cum o sa arate puiul meu cand o sa fie mare .
Sper foarte mult sa ii semene si la caracter. _________________ Silvia si Robert
 |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
Trimis: Vin 07 03 2008, 8:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
yusufu nostru seamana cu tati.nu numai ca fizic ci si la comporament.cand l-am vazut pe socrul meu am zis ca nu se poate ca un copil sa semene atat de mult cu tatal lui(era vb evident de sotul meu)e,acum acelasi lucru mi se intampla acum cu yusuf.acelasi mers ,acelasi fel de a vb,pana si unghiile sunt la fel.de la mine nu are nimic dar absolut nimic.asta e nu-mi pare rau sanatos sa fie.nici nu vad de ce mi-ar parea rau ca doar il iubesc foarte mult pe sotul meu _________________

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 08 03 2008, 2:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Hm, si se zice ca fetele seamana cu tatii si baietii cu mamele ....
Iata ca nu-i adevarat.
Monica seamana perfect cu mine, doar culoarea ochilor o are de la sotul meu.
Persoane care au vazut poze de-ale mele de la varsta Monicai m-au intrebat de ce i-am facut Monicai poze alb-negru
Frumoasa, desteapta si modesta ca maica-sa  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 08 03 2008, 2:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Am uitat sa precizez - de cate ori face cate o boacana seamana cu taica-su. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Sam 08 03 2008, 12:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | | Am uitat sa precizez - de cate ori face cate o boacana seamana cu taica-su. |
Andi seamana mult cu mine, perfect cu tatal meu. Dar cand face o boacana sau e incapatanat, tafnos, etc, i se zice: "Esti leit maica-ta"  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
|