| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Mie 28 09 2005, 12:03 pm Titlul subiectului: OLITZA - de cand? |
|
|
de cand il invatam cu olitza? _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
tudora28 Membru nou

Data inscrierii: 16/12/2005 Mesaje: 7 Locatie: Vaslui
|
Trimis: Joi 22 12 2005, 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diana,
Ce sa-ti zic?!Eu l-am pus pe flacaul meu pe la 6 luni si se obisnuise,dar am fost nevoiti sa ne mutam si l-am neglijat.Si incet incet s-a dezobisnuit.Abia pe la 2 ani si 3/4 luni am luat 'taurul de coarne',am renuntat de tot la pampers(asumandu-ne toate riscurile aferente)si ne-am chinuit destul de mult.Nici macar nu voia sa se aseze pe oala.A luat mult pana sa se reobisnuiasca.Oricum ar fi trebuie perseverenta si cred ca trebuie deprinsi cu acest obicei inainte de a incepe sa mearga,caci apoi ...
Bafta multa si rabdare!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 23 12 2005, 12:08 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tot pe la 6-7 luni l-am pus....si tare bine am facut, ca am auzit pe multi ca au incercat cu olita dupa 1 an si nu mai puteau tine copilul pe oala. Asa, daca cand e mic vede la ce foloseste (ca nu are incotro, nu poate pleca ), mai tarziu va sta singur pe oala. _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
alexasicoe Membru nou

Data inscrierii: 15/12/2005 Mesaje: 18 Locatie: Alba Iulia
|
Trimis: Vin 23 12 2005, 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Si noi folosim olita aproximativ de o luna . Acum deja s-a obisnuit si avem un oarecare program, dar caca numai la olita mai face  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
iulianaem Parinte experimentat

Data inscrierii: 11/09/2005 Mesaje: 134
|
Trimis: Vin 23 12 2005, 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Noi cam de pe la 7 luni jumatate- 8 luni am inceput!!!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Vin 23 12 2005, 6:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu pe Alexa o puneam ca nebuna de pe la 4 luni dar o tineam eu .Pe Sandra am pus-o pe la 7 luni , au dezvatat-o cretinii dar am re invatat-o iar si acum face kk la olita de 2-3 ori pe zi . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 25 12 2005, 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oau!
Eu ma simt ca o mama neglijenta!
Prima data am incercat pe la 1 an si 10 luni, fara nici un succes (cat de mic ), apoi pe la 2 ani si 10 luni, tot fara succes. Am izbutit la 3 ani si 2 luni, dar tot mai are pampers noaptea (are 3 ani si 3 luni). _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
Amedy Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004 Mesaje: 551 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 26 12 2005, 9:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
La 2ani fara 10 zile l-am pus prima data pe oala si in doua saptamani nu mai foloseam pampers nici ziua nici noaptea.Nici macar unul!! _________________ Copiii,lumina vietii noastre!

|
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 27 12 2005, 5:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu cu Mony am inceput de la 5 luni (sau 4?) si nu am intrerupt deloc... La 1 an si 4 luni in numai 2 zile am renuntat de tot la pampers. Am lasat-o fara el si ea nu l-a mai vrut, dar nici pe ea nu facea, ci urla ca din gura de sarpe cand nu se putea tine si eu nu ajungeam la olita... Nu mi-a venit sa cred cat de constienta era in somn ca nu are pampersul si cum se ridica in fundulet si cerea pisu... Imediat am invatat-o sa faca si tinuta de picioruse, afara si la wc pe capacul special, asa incat acum am scapat de orice grija deoarece daca mergem undeva si nu avem olita o tinem de picioruse deasupra wc-ului si gata...
Prietena ei cea mai buna, Andreiuta, au pus-o de la 6 luni si peste iarna au intrerupt pe motiv ca ingheata copilul si fiind mai gros imbracata le era incomod... S-a dezvatat fata si acum la 2 ani si 2 luni urla de lesina si nu sta nici batuta pe olita ... Isi pun sperante in cresa ca acolo zice ca mai sta ca o vede pe Mony si pe ceilalti copii stand...
Eu zic ca invata cu atat mai usor cu cat incepeti mai devreme si cu conditia sa va tineti de capul lor si sa nu intrerupeti sub nici un motiv... _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 06 03 2006, 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Copila mea cea dulce vrea singura la olita, nu chiar toata ziua dar e bine si asa, sper ca pina la vara sa renuntam la pampers.Le-as sfatui pe toate mamicile ca odata ce s-a invatat copilul pe olita sa nu mai imtrerupa acest obicei pina renunta la pampers deoarece noi am patit-o, Nico facea la olita de la 8 luni iar pe la 11 luni am fost in concediu si am zis ca nu ducem olita cu noi fiindca ocupa loc in masina iar dupa doua saptamini cind ne-am intors nu a mai vrut sa se aseze deloc pe ea.
Sper doar sa se obisnuiasca de data asta mai ales ca sa hotarit singura. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 06 03 2006, 9:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari, Puiut... Gata, mai aveti un pas si deveniti domnisoare...
Mult succes! _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Mar 07 03 2006, 1:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu sunt de parere ca trebuie obisnuit cat mai devreme.tzancu meu l-am pus prima oara pe olitza de la vreo 4 luni juma .il tineam eu dar micul nu ma lasa niciodata sa il tin degeaba acolo.macar un pisu mic si tot facea .si adevaru e ca are un stil foarte aparte de ama anunta ca face ka-ka.hihi.face ih prima oara si asteapta.daca nu ma urnesc din loc sa il pun face in pampers.dar de cele mai multe ori mi-e asa drag de el mic acolo pe olita ca il pun.am si poze vreti sa vedeti? va da mama  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 07 03 2006, 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Elena,nu reusesc sa vad pozele. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 03 2006, 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
mai Dany nu stiu de ce.Eu am pus poza cu olita la avatar si ieri se vedea dar....Vad ca acu nu poti vedea poza nimanui.Nu s de ce.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 03 2006, 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
ete ca acus merge.  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 03 2006, 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
mai fetelor mie nu mi s-a intamplat niciodata si am intrat si eu acolo.hmmm.da eu nu inteleg de ce uneori se vede si alteori nu poza de la avatar.
scuze era vorba de alt subiect si anume condica de reclamatii in care fetele se plangeau ca li se blocheaza pagina cand intra la culinar.
Am gresitttt scuzeee |
|
| Sus |
|
 |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Mie 08 03 2006, 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Nici eu nu pot sa vad pozele Elena. _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mar 14 03 2006, 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu o pun pe olita de la 4 luni ...adica de 2 saptamani si ce e mai inervant ca mama a invatat-o si cand o pune ma ma mea face tot timpul cand o pun eu ba face ba nu face  _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
serini ramona Parinte experimentat

Data inscrierii: 12/10/2005 Mesaje: 145 Locatie: cluj
|
Trimis: Mar 14 03 2006, 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu o pun pe olita de la 4 luni ...adica de 2 saptamani si ce e mai inervant ca mama a invatat-o si cand o pune ma ma mea face tot timpul cand o pun eu ba face ba nu face  _________________
www.chicbebe.ro/album/vanessa |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mar 14 03 2006, 5:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ramona , nu-ti face griji ca o sa se invete .Tu continua s-o pui ca va sti ea ce trebuie sa faca pana la urma . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
|