| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Lun 26 03 2007, 11:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da puiutu,astea le evit,adica nu am mancat.Cu portocalele cred ca o sa pap doar cate putin......nu una intreaga si nu in fiecare zi.. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 27 03 2007, 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
La mine urlau asistentele cand ma vedeau cu portocale si la un mom dat am vb cu pediatra care venea la control dimineata si mia spus ca fructele in general nu afecteaza sugarul asa ca sa stau linistita.. cu cat mai multe fructe mananc eu cu atat mai multe vitamine primeste el.. A zis ca astea cu fructele sunt conceptii vechi si nefondate.. Acum.. ce sati zic.. daca intrebi 3 medici sigur nuti vor raspunde 2 la fel, nu? _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
AndreeaBarac Membru nou

Data inscrierii: 23/03/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar 27 03 2007, 8:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cu mancarea , exact cum ati spus si voi , dar cred ca pe mine si in special pe bebelusa mea a ajutat-o mult un ceai pe care si acum il beau zilnic.Sincer , e super si il recomand din toata inima;e vorba de ceaiul pentru stimularea lactatiei de la Fares .Credeti-ma ca bebelusa mea , care are acum doua luni jumatate nu a avut nici macar o singura data colici.Sper sa ramana lucrurile asa  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|