CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce se poate manca in perioada de lauzie
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 26 03 2007, 11:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da puiutu,astea le evit,adica nu am mancat.Cu portocalele cred ca o sa pap doar cate putin......nu una intreaga si nu in fiecare zi..
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 27 03 2007, 12:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La mine urlau asistentele cand ma vedeau cu portocale si la un mom dat am vb cu pediatra care venea la control dimineata si mia spus ca fructele in general nu afecteaza sugarul asa ca sa stau linistita.. cu cat mai multe fructe mananc eu cu atat mai multe vitamine primeste el.. A zis ca astea cu fructele sunt conceptii vechi si nefondate.. Wink Acum.. ce sati zic.. daca intrebi 3 medici sigur nuti vor raspunde 2 la fel, nu?

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
AndreeaBarac
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 23/03/2007

MesajTrimis: Mar 27 03 2007, 8:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu mancarea , exact cum ati spus si voi , dar cred ca pe mine si in special pe bebelusa mea a ajutat-o mult un ceai pe care si acum il beau zilnic.Sincer , e super si il recomand din toata inima;e vorba de ceaiul pentru stimularea lactatiei de la Fares .Credeti-ma ca bebelusa mea , care are acum doua luni jumatate nu a avut nici macar o singura data colici.Sper sa ramana lucrurile asa Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Experientele nasterii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum