CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Membru nou... :)
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mie 06 06 2007, 11:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma bucur ca ajuta bancurile mele Wink ... si eu ma inveselesc cand le primesc si e frumos sa dai si mai departe, nu? Din pacate la topicurile respective nu iti dai usor seama daca au fost citite - ori lasati voi mesaj cu figurine care rad, ori ma uit la nr de vizualizari, dar e mai complicat... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
c.adelaida
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 08/06/2007

MesajTrimis: Vin 08 06 2007, 12:35 pm    Titlul subiectului: membru nou... Raspunde cu citat (quote)

Buna! Sint ultima si sper ca nu cea din urma intrata pe acest forum. Imi place aici la voi. Cu minunea mea Corina venim tooocmai din P. Neamt Smile Speram sa fim bine-venite...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 08 06 2007, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit!
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 08 06 2007, 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bineanteles ca sunteti binevenite... amandoua... Wink welcome

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 10 06 2007, 12:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit , Adela si Corina ! By the way , numele tau era numele meu favorit cand eram mica si cand ma intreba cineva cum ma cheama spuneam ca Adela .Auzisem eu de-o printesa cu numele asta , hihi!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
c.adelaida
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 08/06/2007

MesajTrimis: Lun 11 06 2007, 12:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va multumim pentru urari!
Sus
Kristin
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/11/2005

MesajTrimis: Lun 11 06 2007, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

welcome , Adelaida!
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 12 06 2007, 2:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit c.adelaida !!! Sper sa te simti bine alaturi de noi!
Asteptam impresiile tale de mamica, experiantele tale ca mamica si nu numai!

DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mar 19 06 2007, 5:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In ultimele zile am observat ca s-au tot inscris persoane pe chic,vreau sa le urez un bun venit din suflet si sa aiba spor la chicuit!
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 2:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit,Adela si Corina!!! Ma bucur mai ales pentru ca si eu sunt din Piatra Neamt. Poate scrii mai des, sa ne cunoastem mai bine.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 20 06 2007, 11:34 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit fetelor, pe Chicbebe!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
hadobas
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 17/08/2008

MesajTrimis: Dum 17 08 2008, 1:03 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna .
Hadobas Maria sunt si locuiesc in Baia Mare si am un baietel de 3 luni jumate si sunt fericita ca am intrat in clubul vostru Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 17 08 2008, 8:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Dum 17 08 2008, 9:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum