CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Membru nou... :)
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
webmaster
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 2:16 am    Titlul subiectului: Membru nou... :) Raspunde cu citat (quote)

Am decis sa intru si eu in lista utilizatorilor pentru ca mi se pare corect sa fiu si eu in fata ca sa va aud mai bine 8)

Sper acum sa nu navaliti pe mine... cererile pentru modificari in site o sa va rog sa le faceti ca topicuri distincte pentru a le putea urmari.

Cu multumiri,
Robert
- webmaster @ ChicBebe.ro -

big_green
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 9:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga RObert,

Eu una ma bucur sa te avem printre noi, ca sa te bombradez la greu si pe tine cu sugestiile mele Laughing Laughing Laughing . Ai fugit deja?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu ti-am urat welcome mai sus . dar asta nu ma impiedica sa o mai fac o data ! welcome si eu
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 7:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit la discutii pe forum!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai primiti un membru? Ma numesc Andreea si am un baietel de 1 an si 3 luni - Vlad.
Ma bucur ca v-am gasit si abia astept sa stam de vorba...

Andreea si Vlad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bun venit printre noi, Andreea si Vlad! La cat mai multe discutii frumoase si constructive!!!! bis welcome

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 3:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bineinteles, cum sa nu te primim? Bine ai venit si sper sa iti placa aici, cu noi...
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 4:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Andreea, ti-am vazut micutul. Este un super-dulce! Sa-ti traiasca!
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 5:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vlada a scris:
Mai primiti un membru? Ma numesc Andreea si am un baietel de 1 an si 3 luni - Vlad.
Ma bucur ca v-am gasit si abia astept sa stam de vorba...

Andreea si Vlad

primim , primim ! welcome ofer_floare
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 5:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit Draga Vlada! Sper sa te simti bine alaturi de noi! welcome
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Lun 21 06 2004, 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc fetelor pentru o asa primire!

Andreea si Vlad

fotograf http://community.webshots.com/user/vladstefan2
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 8:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga Andreea, sa-ti traiasca puiul si sa va bucure cu o viata frumoasa si plina de reusite si noroc! Este tare frumusel si dulcel, bata-l norocul! Wink

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 8:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

PS: Vad ca-i orientat bine baiatul... fix la bani s-a infipt la sarbatorirea primului anisor de viata! Laughing Laughing Laughing Si ce tort haios a avut!!!! Very Happy

Lachitza mea

Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mar 22 06 2004, 4:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

bine ai venit Vlada!
sa iti traiasca baiatul!

Sus
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Mie 23 06 2004, 8:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

welcome flori_pupici Bine ai venit ,!!!!!
vai ce scumpa de gogosica pupatura
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 12:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai e loc si pt mine Question Ma numesc Rodica si am o fetita de 10 luni Elodie.Va pupic dulce!!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit in randul nostru ,Rodica , si sa-ti traiasca micuta zana !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 9:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rodica (Elody) tu esti de ceva vreme sosita pe forumul Chicbebe... Ce-ti veni? Very Happy

Lachitza mea

Sus
Elody
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 20/06/2005

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Rodica (Elody) tu esti de ceva vreme sosita pe forumul Chicbebe... Ce-ti veni? Very Happy
Pai casa ma bagati mai mult in seama Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 18 07 2005, 11:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mai mai mai... Very Happy

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum