CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Va plac florile?
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Dum 18 01 2004, 2:43 am    Titlul subiectului: Va plac florile? Raspunde cu citat (quote)

Mie imi plac toate florile dar, in mod deosebit imi plac trandafirii si tuberozele. (v

Ultima modificare efectuata de catre admin la Lun 19 01 2004, 11:15 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Dum 18 01 2004, 11:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

imi plac florile (v , sunt f frumoase, imi place sa le primesc, dar ..... nu imi place sa am grija de ele, sa le schimb apa, etc. Embarassed
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Dum 18 01 2004, 7:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

roxanica-mamica a scris:
imi plac florile (v , sunt f frumoase, imi place sa le primesc, dar ..... nu imi place sa am grija de ele, sa le schimb apa, etc. Embarassed

exact. daca primesc aceleasi flori si eu si bunica, eu le pun frumos in vaza si gata. bunica are grija de ele, le schimba mereu apa, le taie coditele, le da seara afara sa stea la racoare si rezultatele se vad. Florile ei tin mult mai mult ca ale mele.
Mie imi plac cel mai mult trandafirii, lalelele si freziile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Lun 19 01 2004, 12:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ADOR FLORILE!
Vara, am balconul plin de flori de gradina ( puse in jardiniere). In casa, am multe flori care imi sunt toate tare dragi.

Imi plac trandafirii, dar numai in gradina. Ma intristeaza cand mor.

Imi place sa primesc flori in ghivece, de care sa pot avea grija mult timp, sa nu le vad murind repede....
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 19 01 2004, 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

(v
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 19 01 2004, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu le ador!
Am peste 35 de ghivece mari si mici in casa si vara am balconul plin de glastre, ca si Lumi!!!
Sunt superbe!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 19 01 2004, 11:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stiti ca unele dintre ele nu suporta alte flori alaturi de ele in apa?
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 10:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie nu imi palc in casa, florile puse in vaza. Ma intristeaza sa le vad ca mor repede.
Eu ... cu florile in ghivece :P .
Am pastrat de anul trecut bulbi de la zambila cumparate de la Florarie. In octombrie le-am pus in pamant, in ghivece si acum, deja au boboci. La fel si cateva fire de craite.
Sus
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 1:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina, daca tot te pricepi, e prea tarziu acum sa pun niste bulbi de lalele?
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 1:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca ii tii in casa, la caldura, in ghiveci, nu e deloc tarziu. Pana in primavara numai bine vor inmuguri.
Important e sa tii ghiveciul la caldura.
Sus
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 2:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa incerc daca mai gasesc bulbii in dezordinea de pe balconul meu Embarassed Multumesc de sfat
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 20 01 2004, 4:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oricand, cu mare placere! )z

Ca sa stii, la un moment dat, horticultura era marea mea pasiune! Atunci am mai acumulat si io niscai cunostinte.
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mie 21 01 2004, 11:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici mie nu-mi place sa le vad murind dar imi place tare mult sa primesc aranjamente deosebite de flori taiate.
Sti tu cum poti face asemenea aranjamentein chivece? Ma refer la flori nu la plante! :P
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 9:59 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am 3 ghivece in care am pus, in fiecare, cate 3 tipuri de flori. Sunt plante care infloresc. De cateva ori, s-a nimerit sa infloreasca impreuna. Regret si acum ca nu am facut poze. Era ceva ce nu poate fi descris in cuvinte.
Intr-un ghiveci e o urzica mov ( care face flori portocalii, o planta agatatoare ( nu-i stiu numele) care face flori albe si... craite. Urzica e impletita cu agatatoarea, iar craita se "iteste" mandra in jurul lor (am plantat semintele f aproape si au iesit manunchiurile de craite fara pauza intre ele, astfel ca inconjoara "impletitura").
Adminuta, crede-ma, cu imaginatie si dragoste de ... plante, poti faci si aranjamente. Nu iti trebuie prea multa arta.
Mie asa mi-s de dragi, ca parca "inspiratia" vine de la ele, cand le vad numai :P
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

:j [/b]
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 22 01 2004, 1:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Embarassed Embarassed
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Vin 23 01 2004, 2:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi avem prieteni florari si nu-ti pot spune ce aranjamente ies din mainile lor (v
Am avut si eu aranjament de cactusi si unul de diverse plante dar n-au rezistat prea mult....
Imi plac si mie foarte mult dar nu-mi displac deloc nici cele taiate... Embarassed :P
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 28 12 2005, 2:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi plac florile dar cele in ghivece..de celelalte imi este mila cand le vad ca mor..Sunt foarte mandra de florile mele mai ales cand le iau mici si cresc,se fac mari si frumoase..
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 29 12 2005, 10:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hmmmmm....cum sa raspund la acest subiect? Smile
Iubesc florile! Bineinteles ca am preferinte, dar de cand am deschis floraria online, va dati seama ca sunt si mai aproape de ele Smile
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Joi 29 12 2005, 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie imi plac la nebunie, toate florile, mai ales freziile....dar prefer plantele in ghiveci. Am si eu multe in casa, dar numai plante decorative prin frunze (ficusi, dracaene etc), imi tot propun sa imi iau si plante care infloresc, dar acum nu mai reusesc, nu as mai avea spatiu.....daca da Domnul sa ne mutam, sper sa am loc sa pot tine mai multe.
Am un trandafir japonez care ar inflori, dar este f mic inca, este pui....si mai am una, care a inflorit de ziua sotului meu anul trecut si a tinut floarea 2 sapt, atat de frumoasa a fost!!!!!!! Se numeste Spathiphyllum si arata asa http://www.plantesiflori.go.ro/spathiphilum.htm

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum