CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Va plac florile?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 07 06 2006, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si asta...ce mult imi plac cand sunt inflorite!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mie 07 06 2006, 7:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si mie imi plac fffffff mult florile, dar cum va trimit o poza cu ale mele?
Nu stiu ce-am facut. dar nu ma mai anunta ca am mesaje noi? In ale calculatorului, inca o mai dau in bara. Am apasat pe butoanele de sus poate imi iese cum sa atasez poza Laughing [pc] bang dar rau de tot
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 08 06 2006, 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ancutza,ai un mesaj privat de la mine,incerc sa iti explic cum sa pui poze.
Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 14 08 2006, 2:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Va prezint si eu citeva din dragutele mele flori de pe balcon.

Trandafir japonez cam pitic dar plin de boboci de flori

I se zice Dragaica, eu ii zic palmier

Lacrime Maicii domnului(o am de 3 ani dar inca nu a facut flori plingatoare)

DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 14 08 2006, 8:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Frumoase flori puiutu!
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Frumos. Si eu am foarte multe, dar n-am reusit inca sa le pozez...
Asa arata bucataria mea pana sa ne mutam

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 11 08 2007, 11:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Frumoase flori,si mie imi plac foarte mult.Acum am facut o pasiune pentru braduti,avand in vedere ca am 2 terase destul de mari.Asa e de mare pasiunea,ca inca nu mi-am cumparat nici unul! Mereu ma duc,ma uit la ei si zic:lasa ca acum mai iau ceva pentru Giulia si data viitoare imi cumpar unul! Laughing Laughing Laughing .Poate primesc cadou de ziua mea Wink .
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 12 08 2007, 1:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Imi plac atat de mult florile (deh, si lucrez cu ele Wink ), incat cand vad una care imi place tare de tot o iau si abia apoi ma gandesc cui o dau...sa nu ma bucur numai eu de frumusetea ei Very Happy I-am inspirat si copilului aceasta placere, incat ne camn certam cand intram intr-o florarie, ca vrea si el sa imi cumpere o floare. Acum eu vorbesc de florile taiate. Cele in ghiveci se simt tare bine la mine, abia astept sa am un spatiu mai mare in care sa le pot exprima adevarata lor valoare.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Joi 06 03 2008, 8:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu sunt o pasionata de flori dar mai mult de cele in ghiveci.imi plac foarte mult cactusii violetele si gloxiniile.in geneal imi plac florile care fac flori ca sa zic asa si nu cele decorative doa prin frunze.Desi nu sunt o persoana foarte rabdatoare,imi place sa-mi petrec foarte mult timp cu ele sa le ``bibilesc``si sunt in culmea fericirii cand vad ca au boboci si abia astept sa infloreasca.lacrimile maicii domnului sau asa cum o stiu eu sub denumirea de floarea de ceara este mai pretentioasa.eu o am de10 ani si mi-a inflorit.face niste flori superbe care miros extraordinar mai ales in diminetile de vara cand e aerul putin mai racoros si curat. Wink acum nu mai am multe dar sper sa-mi refac colectia cat de curand
Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 06 03 2008, 11:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

papatya a scris:
......mai ales in diminetile de vara cand e aerul putin mai racoros si curat. .........

Cel mai tare invidiez faza cu aerul curat Laughing
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 08 03 2008, 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si copilului meu ii plac florile. Nu mai pot intra cu el intr-o florarie ca si incepe sa isi aleaga florile sa mi le ia. Very Happy
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Sam 08 03 2008, 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

CE SUPER!!!!!!SA SPERAM CA O SA-L TINA SI CAND O SA FIE MARE.CU PARERE DE RAU VA SPUN CA CUNOSC BARBATI(EX.VARUL MEU)CARE CUMPARA FLORI SI VIN CU ELE ACASA IN SACOSA DE RUSINE CA VOR FI VAZUTI PE STRADA SI......NU STIU MIE MI SE PARE UN GEST DE MAXIMA PROSTIE SI DACA SOTUL MEU MI-AR ADUCE FLORILE ASA EU NU LE-AS PRIMI.CRED CA I-AS DA CU ELE IN CAP fierbe

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 26 03 2008, 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am mutat florile in ghivece mai mari...cele care meritau Laughing Laughing adica au crescut suficient.

Mai trebuie sa imi plantez in gradina radacini de lacramioare si un bulb de gladiola primite...dar la noi ploua si e ud tare pamantul si rece...nu imi vine sa sap.... Sad
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 16 07 2008, 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa-mi fac timp intr-o zi sa fotografiez terasa mea cu flori sa va arat cum e.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum