CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Bun venit pe lume, Andrei Tudor! (lulu75)

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Mar 16 08 2005, 10:17 pm    Titlul subiectului: Bun venit pe lume, Andrei Tudor! (lulu75) Raspunde cu citat (quote)

Astazi la 16:12 a venit pe lume Andrei Tudor, baietelul lui lulu75!!!!!!!!!!!!!!
bebelus
Ii uram din toata inima bun venit pe lume, sa fie sanatos si sa aduca numai bucurii lui mami si tati! Felicitari din toata inima, lulu!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Mar 16 08 2005, 10:35 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va traiasca ,sa fie sanatos si plin de noroc!!!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mar 16 08 2005, 10:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

FELICITARI!!!!sa aibe multe bucurii impreuna.refacere rapida mamicii. si eu care intrasem tocmai ca sa va anunt fericitul eveniment
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 7:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va traiasca si sa va bucurati de el !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 8:28 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Woooooooow... a venit si puiul mult asteptat!!!
Bine ai sosit printre noi, pamantenii, draga Andrei-Tudor!!! Iti urez o viata luuuunga, plina de experiente interesante, desfasurata sub semnul norocului si al bunastarii!!!! Sa fii fericit si sa ii fericesti si pe cei din jurul tau, pe parinti, bunici, rude si prieteni!!!

Luminita, sa va traiasca baietelul si sa va binecuvanteze viata cu bucurii si impliniri diverse!!

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 9:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venitt, puiutule!

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Joi 18 08 2005, 3:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce veste frumoasa! Bun venit, barbate! Lulu, sa ta bucuri de fiecare minut din viata feciorului, care sper sa fie luuuuunga si fericita!
Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 18 08 2005, 4:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit! Mult noroc si sanatate!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 19 08 2005, 12:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ai venit pe lume Andrei-Tudor!!! Felicitari Luminita!!!! sa va bucurati de el, de fiecare clipa!!! sa fie sanatos, fericit si norocos, sa aiba parte de o viata lunga si linistita. LA MULTI ANI!!! heart heart
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Lun 22 08 2005, 1:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari Lulu si sa va traisca!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Mie 16 08 2006, 10:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A trecut deja 1 an! LA MULTI ANI ANDREI!!!!!!!!!!!!!
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Joi 17 08 2006, 3:04 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine a venit! Sa fie sanatos si sa aibe parte de un destin bun de la Doamne, Doamne, iar restul fac mami si tati!
Si lui mami a lui, ii uram sa isi revina grabnic si sa aibe multa putere si timp sa le faca pe toate.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 17 08 2006, 12:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Carmen,Andrei are deja 1 an si ca sa nu mai deschid alt topic i-am urat aici la multi ani!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 17 08 2006, 12:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Buna idee.... La multi ani si din partea clanului nostru!!! Wink

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum