CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Nu adoarme!!! :((((
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 8:35 am    Titlul subiectului: Nu adoarme!!! :(((( Raspunde cu citat (quote)

Sunt la capatul puterilor si rabdarilor. Am cateva zile de cand nu mai reusesc sa il adorm pe cel mic ziua. Deci este ffff obosit, cade prin casa, se loveste de pereti de oboseala, asa ca il duc la somn....buuun....si sta puiul meu ca in "transa" Laughing cate 2-3 ore, timp in care mediteaza el stie la ce, cu ochii deschisi, dar NU ADOARME. Dupa 2-3 ore, devine mult prea obosit si incepe sa urle si sa tipe ca de acum ne stiu toti vecinii, mi-e rusine ca imi spun prin scara blocului ca il aud cum plange. Am epuizat toate strategiile si tacticile de adormit copii, NU STIU CE SA MAI FAC.
El nu a adormit NICIODATA singur, de cand e el Mad , dintotdeauna a trebuit sa ii cant, sa il mangai pe par, sa il legan pe picioare sau in scranciob etc etc etc....dupa 2-3 luni se obisnuieste cu metoda respectiva si gata, nu mai da roade, deci nu mai adoarme, trebuie sa gasesc altceva. Acum, de cateva luni, il pun frumos pe pat si ma pun si eu langa el, ma fac ca ma culc si eu, ii cant sau citesc cate o poveste si pana nu demult adormea asa, cam in 40-60 minute, oricum nu mai repede. Mad
Acum insa s-a terminat si cu asta...
Eu sunt singura cu el de dimineata pana seara, nici una din bunici nu mi-l tine macar 10 min pe sapt, sunt epuizata...pana acum, cat dormea el, reuseam sa mai fac si eu una, alta prin casa, pentru ca dormea chiar si 2 ore o data. Acum insa pierd cate 3 ore cu transa lui, dupa care incep urletele de oboseala, nu il pot linisti, are zile cand se da cu capul de perete de oboseala si nervi. De disperare, de doua ori i-am dat cate o palma la fund, prima data a avut efect si a adormit, acum insa daca ridic tonul la el isi da singur o palma la fund si rade in hohote. NU STIU CE SA MAI FAC.
Am incercat sa il las asa , sa nu il mai pun la somn, dar este prea obosit si cade, se loveste, face numai prostii, daca il scot afara ma intreaba toate mamicile daca e bolnav, de ce are ochii asa rosii si umflati (de somn e asa).
Seara am noroc, seara adoarme in max 30 min, dar ce ma fac cu el ziua????? are 1 an si 8 luni si la varsta asta ar trebui sa doarma si ziua. Am inceput sa ma gandesc sa ii dau calmante, ceva, desi nu vreau si nu am sa o fac, dar uneori ma ajunge disperarea....Nu mai am timp de nimic, am cam disparut si de pe forum Laughing ,pentru ca pur si simplu SUNT TERMINATA.
Cine are idei de adormit copii....astept propuneri!
Sau daca stiti vreun remediu naturist, ceva care sa il ajute sa adoarma si sa nu mai viseze cu ochii deschisi cate 3 ore....multumesc![/b]

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
cnicol
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 12/05/2005

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 9:08 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici Matei al meu nu adoarme singur asa ca trebuie cantat, mangaiat si leganat. Seara adoarme fara sa-l legan, doar stau langa el si si cant si-l mangai, dar in timpul zilei n-am ce face. Si el daca e foarte obosit nu adoarme asa ca am incercat sa-i fac un oarece program si sa-l culc pana sa pice mort de oboseala. Cateodata ii mai fac ceai de tei cu putina miere.
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 9:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pai si eu il legan, ii cant etc, dar mai nou fara rezultat!! Incerc si eu sa il culc inainte de a pica prea obosit, dar cum am spus, sta cu ochii deschisi si mediteaza, in cazurile fericite, cand nu protesteaza! Confused

Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 9:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ooof, Raluca, imi dau seama cat de epuizata te simti! Si nu doarme deloc ziua? Numai sta asa in pat, fara sa adoarma? Chiar nu stiu cum sa te sfatuiesc. Eu uneori ii spun pe un ton mai rastit: Inchide ochii! si ii inchide si apoi adoarme, dar cred ca ii spui si tu de nenumarate ori sa inchida ochii. Pana la urma tot tu vei gasi metoda de adormit puiul, ca tu il cunosti cel mai bine.
Eu i-am dat cateva zile, mai demult, lui Matei peritol. Era pentru cresterea poftei de mancare, dar ii si crea o stare de somnolenta. I-l dadeam seara. Daca te hotarasti sa-i dai si tu, poti incerca ziua, cu vreo jumatate de ora inainte de somnul de pranz. Imi pare rau ca nu te pot ajuta prea mult. Te inteleg si cred ca si asta conteaza. Si zic sa nu te mai streseze treburile de prin casa, le faci si tu in we, cand sotul tau e acasa (e acasa in we?). Multa odihna va doresc!
Sus
cnicol
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 12/05/2005

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 11:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai atunci cred ca te chinui nu gluma! Stiu ca e greu pt ca si eu l-am obisnuit cu toate astea: leganat, cantat scarpinat etc si chiar daca e obosit nu adoarme singur pana nu le fac. In parc daca e obosit si vrea sa doarma trebuie sa cant si e destul de aiurea. Cred ca nu ai ce face decat sa ai rabdare ca ii va trece si asta.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 2:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din pacate nu pot sa-ti recomand altceva decat .... rabdare. Deocamdata puiul tau vrea sa doarma dar ... nu stie cum. Va invata.
De pe la 2 ani nu am mai avut problema asta.
Monica te ia de mana, se intoarce cu spatele si in 5 min. maxim doarme dusa. Am si uitat cum era cand se foia de pe-o parte pe alta si dupa 1/2 de ora incepea sa urle.
A mai zis cineva: Incearca sa-i spui "inchde ochii", etc (uneori ii ziceam "inchide gura, inchide ochii si dormi" Laughing ). Poate merge.
Naturist - un biberon cu lapte caldut.
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 2:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu mey .E ceva ciudat . La fel se intampla si cu Sandra . Ea adormea seara pe la 7-8 si se trezea dimineata la 7-8 , in cursul zilei dormea de cate 3 ori cate o ora doua .De cateva zile se culca la 8 seara dar se trezeste la 4 dimineata si pas de o mai culca iar ziua , o legan pe picioare , o plimb cu caruciorul , e ca teleghidata un timp dar de adormit pauza ,nimic .Si daca nici la mine nu e liniste sa doarma apoi nu stiu unde .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 3:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Somno, mersi pt ca ma intelegi! Da, sotul meu e acasa in week-end, de sambata de la pranz pana luni dim, de obicei....tot el ma ajuta mult si seara, cand vine de la servici se dedica total celui mic...altfel cred ca nu am fi reusit sa ne descurcam pana acum, avand in vedere ca nimeni nu ne ajuta vreun pic...Este greu ca de cele mai multe ori nu mai gasim timp pentru noi doi, suntem franti de oboseala amandoi, la capatul unei zile, iar de iesit doar in doi la o plimbare nu se pune problema, ca nu ni-l tine nimeni pe cel mic.
Revenind la problema mea, peritol i-am dat si eu o data, mai demult, la recomandarea dr, tot pt ca nu dormea si era terminat de oboseala, dar am inteles ca nu trebuie dat prea des, cica poate distruge sist nervos, asa ca, desi il am in casa, nu-i mai dau....Daca i-as da cateva zile, ar dormi, sunt sigura, dar dupa aia ce fac?....nu pot sa ii dau mereu peritol!
Sorana, nici chestia cu biberonul cu lapte la noi nu mai merge, de la varsta de 9 luni mi-a aruncat sticla cu lapte si nu vrea sa mai bea laptic. Asa ca ii dau dimin si seara lapte cu cereale, cu lingurita, ca altfel el nu ar mai manca lapte deloc. Mad Sper sa se rezolve in timp chestia asta cu dormitul, ca altfel eu cedez psihic.
Cand am noroc, dupa ce sta in transa adoarme dar dupa maxim 40 min e treaz si este in contiuare obosit!!!!
Nu stiu ce sa mai fac...Am de vreo 2 luni niste dureri crunte de cap, ametesc foarte tare, cred ca intr-adevar ajung la capatul puterilor.

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 4:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am avut probleme mari cu adormitul lui Marc - pana la 1 an si 6 luni adormea numai daca il plimbam pe o perna si ii cantam . Ma dureau mainile ingrozitor , plus ca atunci cand il puneam jos se trezea si incepea sa urle . Stateam si cate 2-3 ore cu el asha numai sa doarma Embarassed . Apoi cand m-am dus la servici ma gandeam cu groaza cum o sa il adoarma tanti juli ca nu avea voie sa ridice greutate Rolling Eyes . Spre maaaarea mea uimire , din prima zi in care m-am dus la servici marcutzu meu a adormit singurel Very Happy . De atunci asha facem - pe la 1,30 ii e somn . Stingem televizoru ca sa faca si el nani , il ia pe Cococolino so tzop in pat . Se mai foieste putin (stau si eu cu el ) , dar in 15 min adoarme . Cateodata cand are chef de joaca , zic cu o voce mai groasa si fara sa vada ca eu vorbesc "GATA MARC ! CULCAREA !!!!" sa il vedetzi cum tresare si inchide repede ochii Laughing Laughing Laughing nu stiu cum sa ma ascund ca sa rad . Seara la fel - ii spun "hai la nani" , se duce il pupa pe tati , pe cocolino si sus in pat Wink

Cat despre puiul tau e clar ca e doar o perioada . Totul e sa ai puterea si rabdarea sa treceti peste . Il scoti afara dimineata ? Este ceva care il agita ? bea prea mult cacao ? e galagie ? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 5:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Azi am reushit sa o adorm pe Sandra 1 ora leganata pe picioare .Nu-i dau nimic cu cacao , nu-i dau cola sau ciocolata deci habar nu am ce are .Nici eu nu vreau sa-i dau peritol .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 12 08 2005, 5:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu e asa groaznic peritolul acela,e slab si ajuta la unii copii.....sa doarma putiun. Eu i-am dat lui Denis din alte motive si nu s-a intamplat nimic rau. Parca sa zic ca dormea un pic mai mult(dar el oricum adora sa doarma...cu tzitzi) Laughing

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Sam 13 08 2005, 2:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Doamne ajuta ! Azi a dormit o ora si a mancat asa bine si de dimineatza si la pranz .Sper sa mai doarma si mai tarziu macar o ora .

Sus
Raluca_Z
Parinte "cu greutate"
Parinte

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 12:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

roxanica-mamica a scris:

Cat despre puiul tau e clar ca e doar o perioada . Totul e sa ai puterea si rabdarea sa treceti peste . Il scoti afara dimineata ? Este ceva care il agita ? bea prea mult cacao ? e galagie ? Rolling Eyes

Il scot de 2 ori pe zi, numai azi nu am iesit si dimineata, pt ca e urat afara....Nu stiu ce l-ar putea agita, la cerealele cu cacao am renuntat de mai multa vreme, doar cam o data pe sapt papa cate o bucatica de cicolata, f mica, pt ca e pofticios Wink ....Nici galagie nu prea e....

Acum insa se pare ca am depasit cat de cat problemele cu somnul, insa mai nou nu mai mananca. De ex, de ieri dimineata nu a mai mancat decat fructe si biscuiti (fructe - piersica, prune, harbuz....ce prinde prin bucatarie)....eu sper ca e tot o perioada mai grea si va trece si asta!

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 12:31 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sandra sii-a revenit total si cu somnul si cu mancarea .

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 12:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

deci sunteti pe drumul cel bun , bravo . In schimb pe Marc il doare burtica . ce-as putea sa ii dau ? Sad
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 1:03 pm    Titlul subiectului: Re: Nu adoarme!!! :(((( Raspunde cu citat (quote)

Da-i incolo de vecini, sa nu-ti mai pese de ei, de ce zic ei! Grija asta nu o mai aveai acum!

Cand pitica mea era asa, eu ii dadeam ceai de tei. O linistea ca prin minune.
Probabil, ai auzit mitul acela ca nu e bine sa dai baietilor ceai de tei ca... stim noi ce Laughing . Pana acum nu s-a demonstrat stiintific ca e asa. Poate doar sa bea cisterne de ceai de tei sa nu mai... asa Laughing Laughing .
Saracuta de tine!
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 1:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roxaniq, cum adica il doare burtica? Zice el?? Sau are diaree? ...
Ti-as recomanda sa-i masezi burtica, da trebe sa stiu daca are sau nu diaree, ca sa stiu in ce sens sa-ti zic sa-i faci masajul Laughing . Serios, ca e un sens pentru "calmarea" diareei si unul impotriva constipatiei.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 1:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si sa-i pui carpite calde pe burtica .Bietul puiut ! Sad Sad

Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 2:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu este deranjat la stomac . Dar de ieri de la ora 6 nu a mai vrut sa pape , iar astazi e molesit si sta numai la mine in brate si se tine cu mainile de burtica Crying or Very sad . Acum doarme , sper sa fie mai bine , de-abia a papat 2 biscuiti Rolling Eyes
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 17 08 2005, 2:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai ia vorbeste si cu pediatrul lui.... (daca nu ai si vb deja...)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatoare
Pagina 1 din 12

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum