| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
diana99ndd Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005 Mesaje: 1250 Locatie: in fata tastaturii
|
Trimis: Lun 06 08 2007, 8:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| nickysweet4u a scris: | | Cezaru meu e de-o lene in bucatarie ce n-ati vazut !Daca sunt plecata o zi intreaga nici mancarea nu si-o incalzeste ca cik nu-i e foame si m-asteapta pe mine .Dar recupereaza la curatenie si facut piata asa ca-l iert . |
Cam asa e si Danutu meu !!!!!! Oare ce s-or face ei fara noi ????? _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
PAPATYA Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008 Mesaje: 93 Locatie: medgidia-constanta
|
Trimis: Vin 28 03 2008, 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
sotul meu intra in bucatarie (cand isi uita lenea pe undeva )dar oricum este priceput si mai si face ordine in urma lui in plus are obiceiul sa spele vasele fara sa-i ceara nimeni asta.ma ajuta foarte mult.bine ca el intra in bucatarie pentru a prepara mancaruri specifice tarii lui mai mult pe care eu chipurile nu stiu sa le fac, dar eu nu ma plang gateste bine spala si vasele ce as putea vrea mai mult.dar si cand il apuca lenea nu-l urnesti nici cu lopata poti sa te rogi de el cat vrei ca nu rezolvi nimic _________________

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|