CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Bucataria-doar pentru mamica?!
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Mar 11 11 2003, 11:34 am    Titlul subiectului: Bucataria-doar pentru mamica?! Raspunde cu citat (quote)

Credeti ca bucataria este un loc in care barbatii ar trebui sa intre doar pentru a manca Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 11 11 2003, 1:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am o gandire... moderna, daca pot sa spun asa. Totul se face impreuna. Cu ajutor reciproc.
Si am avut marele noroc sa intalnesc un om deosebit care este sotul meu si care sa gandeasca la fel ca mine.
Nu neaparat ca gateste, dar ma ajuta, mai spala vaele, pune masa, mai face si el mancaruri usoare (cartofi prajiti, chestii de-astea)... nici nu am pretentia la mai mult.
Cand eram in Maternitate, dupa ce am nascut, el imi facea supe si ce mai mancam eu, nici nu a vrut sa auda sa imi faca mama lui (ca mama mea e la Constanta). Si ce supe facea! Mancam tot :P

Si pana si mama ma invidiaza :D
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Joi 04 12 2003, 7:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

esti o norocoasa . sotiorul meu este un mare gurmand, dar ...atat. nu le are deloc cu ale gatitului . cateodata mai vrea sa ma "ajute ", dar il dau afara din bucatarie , ca mai rau ma incurca si imi sta in cale . cu toate astea, il iubesc asa cum e, si sincer nici nu prea il vad cu un coif din ala de bucatar si cu tigaia in mana . Laughing sigur, mi-ar placea sa fiu asteptata cu masa pusa, dar ma consolez la gandul ca poate marcutul meu ma va rasfata !!!! mai am de asteptat doar vreo minim 16-17 ani. acum are doar 4 luni fara o saptamana . :D
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Joi 04 12 2003, 8:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu sufar oarecum de acceasi problema( si sufar) dar cred ca nu voi astepta chiar atat de mult pentru ca baietelului nostru ii place sa gateasca ( asa imi place mie sa cred) asa ca...la treaba mami... Laughing Laughing
Cred ca macar o data sau de doua ori pe luna m-as bucura sa fiu si eu chemata la masa de iubitul meu sot si nu cu masa festiva, cu o omleta, cu cartofi prajiti ceva...sa ma surprinda...nu cred Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Vin 05 12 2003, 1:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sotiorul meu s-ar mai baga el pe la bucatarie, dar prefer sa nu-l las, ca pe urma trebuie sa strang trei zile dezordinea pe care a facut-o. Oricum, atunci cand se apuca, rezultatele sunt delicioase. Trebuie sa recunosc ca e foarte inventiv, spre deosebire de mine care respect intocmai retetele din carte, dar de cele mai multe ori ajung la un rezultat jalnic. Bunica sa traiasca, sa ne faca in continuare mancare buna, ca la noi ea e bucatareasa sefa.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 06 12 2003, 6:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

suscriu , admin ! dar remember : speranta moare ultima ! asa ca .... sa speram ca ni se va implini visul ! Laughing
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Sam 06 12 2003, 7:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Apropo de asta, zilele trecute pustiul meu ne-a facut clatite si ciorbita (a taiat niste hartie si a pus-o intr-un castron).
La fortat pe taticul lui sa manance si n-a avut incotro, asa ca a papat tot (cel putin pe Andrei l-a convins ca este foarte gustoasa).
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 08 12 2003, 5:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mr. Green FUNNY !!!!
Sus
Misu
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 04/12/2003

MesajTrimis: Sam 20 12 2003, 1:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu pre stau pe acasa! Dar atunci cand sunt o ajut la orice! Imi place sa fim impreuna oriunde si oricand! Laughing Laughing
Sus
Dulusha
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Dum 28 12 2003, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu cred ca bucataria e locul unde se desfasoara doar sotia dar la noi asta e situatia. Sotul meu abia daca stie unde sunt faruriile si tacamurile. Nu intra in bucatarie decat cand il chem la masa, si nu face altceva decat duce in frigider mancarea cand strang masa sau, de cand avem bebe in casa, fierbe apa pentru laptic cand sunt eu ocupata.
Anul trecut am fost cu Alexa la mare si sotul a ramas acasa o saptamana. I-am lasat mancare destula si l-am rugat sa nu gasesc chiuveta plina de vase. Trebuie sa va spun ca atunci cand am venit erau in chiuveta exact 6 tacamuri, 6 farfurii adanci si 6 intinse, dragul de el nu spalase nici macar o furculita. Dar apreciez faptul ca dupa ce am nascut s-a straduit sa ma ajute mai mult la bucatarie si efortul lui de a-mi fi de ajutor m-a impresionat cu atat mai mult cu cat aceasta munca este complet straina pentru el.
Nu pot sa spun ca ma deranjeaza asta, imi place sa fiu stapana in bucatarie, doar la spalat vase mi-ar trebui un ajutor ca asta e singura munca din bucatarie care chiar nu-mi place.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Dum 28 12 2003, 5:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mine ma ajuta cu gindul...
NU trece niciodata prin bucatarie si daca o face e de jale,am de curatat jumate de zi dupa el!!! Sigurul lucru care-l face e cite un sandwich,sau o omleta...
Sincer??? NU VREAU SA-L AM IN BUCATARIA MEA!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Dum 28 12 2003, 7:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pe mine cel mai mult ma enerveaza cand, inainte de a pune masa, vine si isi baga degetele prin cratite si farfurii.
Nu are rabdare nici macar sa astepte sa-i pun masa.... Rolling Eyes
Nu mi se pare corect!
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 9:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Ei, asta e si la noi subiect de "jumuleala Laughing : bagatul degetelor prin cratita. Nu se poate abtine, pur si simplu. Laughing
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mda, si al meu " fura " si ma enerveaza la culme, asa ca nu are voie in bucatarie pana nu il chem eu ca e gata masa. De fapt, si eu faceam la fel acasa, adica furam, si o enervam pe mum, ea inchidea usa la bucatarie cu cheia Laughing , asa ca acum inteleg si eu prin ce trecea !!! Si mama ce ma mai supar cand "patrunde" inauntru si fura. Dar el zice ca asa e cel mai bun - cand furi !!! :D :D :D
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 12:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

E smecher sotiorul tau, Rox :P
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 29 12 2003, 12:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu asa sunt toti ??? 8) 8) 8)
Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar 30 12 2003, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

trebuie sa-ti dau dreptate. Sunt prea jmecheri. 8)
In urma cu cateva saptamani mi-a promis ca nu-si va mai baga degetele prin cratite si farfurii, ca asteapta sa-l chem eu la masa. Duminica am fost la biserica, iar cand ne-am intors l-am surprins cu degetele in cratita.M-am facut ca nu-l vad dar urmarindu-l din umbra l-am vazut dandu-si o palma peste frunte....uita-se ce-mi promisese. Crying or Very sad
L-am iertat....se mai intampla... :P
Sus
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 30 12 2003, 3:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
Sus
roberth
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 25/11/2004

MesajTrimis: Joi 25 11 2004, 9:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca doriti sa auziti si parerea mea... este ca Da, daca barbatul vrea si ii place sa manance, are ce cauta in buctarie !
Am cunoscut un cuplu , odata, in care el nu stia nici macar un ceai sa faca ! Evil or Very Mad Imaginati-va prin ce a trecut sotia sa in momentul in care a cazut bolnava la pat si cu doi copii... Mad
Mie mi-a placut intodeauna sa gatesc si nu consider o rusine sau vreo umilire din chestia asta ... shi nu este bucurie mai mare decat atunci cand fetitei mele ii place la nebunie ceea ce gatesc !
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Joi 25 11 2004, 11:42 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Roberth, daca toti barbatii ar gandi ca tine... ar fi super! in privinta bucatariei!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Familia Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum