CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Monica - istorii haioase
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Joi 27 04 2006, 8:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claudiabesnea a scris:
Luni dimineata in timp ce ne beam cafeaua, eu, sotul meu si prietenii nostri care ne invitasera la ei sa petrecem Pastele impreuna, se trezeste Daria si vine la noi foarte bine dispusa si-l intreaba pe taica-su:
-TATI sti cu ce seamana asta?(si in timpul asta ea indoaie aratatorul si-l lipeste de degetul mare)
-NU, nu-mi dau seama?
-Cu o dundunica, nu-i asa!
dundunica=pasarica
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ce haioasa a fost cu "dundunica" !

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Joi 27 04 2006, 12:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006

MesajTrimis: Joi 27 04 2006, 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nu esti in toane bune, sau corabiile nu itzi sunt la locul lor...cred ca acest topic este cel mai bun remediu pentru revitalizare, _ refacere prin ras, timp indelungat-.... Laughing Laughing Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Vin 28 04 2006, 11:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

claudiabesnea a scris:
Luni dimineata in timp ce ne beam cafeaua, eu, sotul meu si prietenii nostri care ne invitasera la ei sa petrecem Pastele impreuna, se trezeste Daria si vine la noi foarte bine dispusa si-l intreaba pe taica-su:
-TATI sti cu ce seamana asta?(si in timpul asta ea indoaie aratatorul si-l lipeste de degetul mare)
-NU, nu-mi dau seama?
-Cu o dundunica, nu-i asa!
dundunica=pasarica

Surprised Very Happy

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 1:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Monica picta. Imi arata un desen si eu o laud "esti o adevarata artista!" La care ea, uitandu-se urat la mine: "Artista esti tu!" Laughing Laughing
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 1:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:
Monica picta. Imi arata un desen si eu o laud "esti o adevarata artista!" La care ea, uitandu-se urat la mine: "Artista esti tu!" Laughing Laughing

bravo Monica!!!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 1:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sorana a scris:

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 30 04 2006, 6:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu ieri am plecat la tara cu fata si cu ai mei... la ambele mele tari...si nu va zic ca am plecat cu ea dimineata putin ragusita si infundata la nasuc si pan la ora 12-13 facea deja fata febra pe drum... Rolling Eyes Noroc ca mi-am luat ce-mi trebuie... si avea fata mea o stare de cah... si statea cumintica foc.. si din cand in cand imi cerea in brate... Shocked credeti-ma pe cuvant ca fata mea in 2 ani si 5 luni nu mi-a cerut in brate decat de vreo 6 ori si numa cand se simtea rau de tot... in fine... ajungem azi acasa... ii fac o baita si o frectionez cu carmol si pe burtica si in cap, ii pun caciulita si ea ma pune sa-i pun si un fesulet din acela cu multe gaurele *(ciupilica de-aia de o pui de forma in cap) si apoi si gluga de la halatel si se intindea in patut si-mi pupa mana... Shocked zice "mami, Monica e boinava, o doale capu si cuge mucii... Mami are grije de fata, da?" Imi venea sa o pap... Am stat pana sa adoarma vreo jumatate de ora asa, ea in patut, eu in pat, si ma strangea da manute si ma mangaia... si-mi strangea mainile langa obrajorii ei... Nu-mi venea sa cred ca am ajuns la varsta la care ne arata atat de evident dragostea ei...

Acum, dupa un somn zdravan se joaca si ma pupa ... zice "mami, eu plec la tala la tataia, sa vad calu si vaca si oitele... Pa, te pup!" ...si e atat de dragastoasa de-mi vine sa o strang in brate pana ii ies ochii din cap...

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 01 05 2006, 11:33 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce scumpica!
Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 12:18 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Astazi tatal meu care este gras a cumparat pepene. Ii taia bucatele copilului si ii scotea semintele, dar cam lent dupa pofta de pepene a Monicai. Asa ca Monica a inceput sa ceara pepene cu seminte, ca ea il mananca cu totul. Taica-miu i-a zis ca nu poate inghiti seminte ca o sa-i creasca un pepene in burrtica daca inghite seminte. Copilul a tacut cateva secunde si il privea fix ... apoi ii zice " Tu cand ai inghitit seminte?" Laughing Laughing Laughing

Deh, daca are burta mare ....
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 1:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Fiica mea mi-a spus ieri "te concediez"!...
Asta fiindca l-am pus pe frate-sau in tzarc ca sa ii mai potolesc un pic..... Rbk il trata pe frate-sau ca pe papusile ei si el urla cat il tzinea plamanii....drept urmare s-a suparat pe mine, ca nu se mai putea juca cu el asa cum si-ar fi dorit!
Ce credetzi, Rares mai avea inca un rand de pampers peste hainutze si inzorzonat cu tot felul de clame, margele, etc, ce le avea ea ptr. papusile ei....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 7:58 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
DANY2005
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 10:06 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce de nazbatii! Sa mai povestitti! Laughing Laughing Laughing
Sus
danielac
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 1:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

rbkalexandru a scris:

Fiica mea mi-a spus ieri "te concediez"!...
Asta fiindca l-am pus pe frate-sau in tzarc ca sa ii mai potolesc un pic..... Rbk il trata pe frate-sau ca pe papusile ei si el urla cat il tzinea plamanii....drept urmare s-a suparat pe mine, ca nu se mai putea juca cu el asa cum si-ar fi dorit!
Ce credetzi, Rares mai avea inca un rand de pampers peste hainutze si inzorzonat cu tot felul de clame, margele, etc, ce le avea ea ptr. papusile ei....

super fain! Very Happy

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 2:44 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bine ca n-a incercat sa-i dea pufuleti sa manance cum i-am dat eu sora-mii cand avea cateva luni , biata de ea .

Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 3:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O ba da Nik, dar asta intra la istorii vechi, deja!

Rbk, cu acelasi bunic ( cu curatzenia)...
Patul facut in dormitor.....bunicul intra si se minuneaza..
-Cine sa fi facut patul,Jerry, Harry Potter ???
RbK:- Eu bunicule..........si sa mai invetzi ca vad ca nu prea stii!
Sauuuuu, lasa ca am sa te invatz eu!!!
Bunicul Shocked Shocked Shocked
Sus
rbkalexandru
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 3:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cat despre Rares, daca l-ati fi vazut cum arata, era ca un pom de Craciun! Laughing
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 11 05 2006, 3:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 27 08 2006, 9:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Monica cere sa fie luata in brate (de ctre bona). Bona o refuza si apoi "Da' ce mama ta te ia in brate?" la care raspunsul prompt: "Mama nu, dar tata da, ca e fraier!"
sorana
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 27 08 2006, 9:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acum vreo 2 luni, cand ma pregateam sa plec la o nunta, fica-mea intra peste mine in baie si se urca pe cantar "Mama, cate kile am?". Eu ma uit si ii raspund "16" si pe urma imi vine ideea "Ia da-te jos sa ma cantaresc si eu". Monica: "Mama, cate kile ai?" Eu "55" si Monica "Foooaaarte mult!"
Mi-a pierit tot cheful de machiat/aranjat Laughing Laughing Laughing
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Copiii nostri Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Urmatoare
Pagina 3 din 11

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum