| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Joi 27 04 2006, 8:00 am Titlul subiectului: |
|
|
| claudiabesnea a scris: | Luni dimineata in timp ce ne beam cafeaua, eu, sotul meu si prietenii nostri care ne invitasera la ei sa petrecem Pastele impreuna, se trezeste Daria si vine la noi foarte bine dispusa si-l intreaba pe taica-su:
-TATI sti cu ce seamana asta?(si in timpul asta ea indoaie aratatorul si-l lipeste de degetul mare)
-NU, nu-mi dau seama?
-Cu o dundunica, nu-i asa!
dundunica=pasarica | Ce haioasa a fost cu "dundunica" ! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Joi 27 04 2006, 12:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
 |
|
| Sus |
|
 |
rbkalexandru Parinte efervescent

Data inscrierii: 06/02/2006 Mesaje: 355 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi 27 04 2006, 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu esti in toane bune, sau corabiile nu itzi sunt la locul lor...cred ca acest topic este cel mai bun remediu pentru revitalizare, _ refacere prin ras, timp indelungat-....  |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004 Mesaje: 1971 Locatie: BRASOV
|
Trimis: Vin 28 04 2006, 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| claudiabesnea a scris: | Luni dimineata in timp ce ne beam cafeaua, eu, sotul meu si prietenii nostri care ne invitasera la ei sa petrecem Pastele impreuna, se trezeste Daria si vine la noi foarte bine dispusa si-l intreaba pe taica-su:
-TATI sti cu ce seamana asta?(si in timpul asta ea indoaie aratatorul si-l lipeste de degetul mare)
-NU, nu-mi dau seama?
-Cu o dundunica, nu-i asa!
dundunica=pasarica |
 _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Monica picta. Imi arata un desen si eu o laud "esti o adevarata artista!" La care ea, uitandu-se urat la mine: "Artista esti tu!"  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Dum 30 04 2006, 1:19 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | Monica picta. Imi arata un desen si eu o laud "esti o adevarata artista!" La care ea, uitandu-se urat la mine: "Artista esti tu!"  |
bravo Monica!!! _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 1:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sorana a scris: | Monica picta. Imi arata un desen si eu o laud "esti o adevarata artista!" La care ea, uitandu-se urat la mine: "Artista esti tu!"  |
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 30 04 2006, 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ieri am plecat la tara cu fata si cu ai mei... la ambele mele tari...si nu va zic ca am plecat cu ea dimineata putin ragusita si infundata la nasuc si pan la ora 12-13 facea deja fata febra pe drum... Noroc ca mi-am luat ce-mi trebuie... si avea fata mea o stare de cah... si statea cumintica foc.. si din cand in cand imi cerea in brate... credeti-ma pe cuvant ca fata mea in 2 ani si 5 luni nu mi-a cerut in brate decat de vreo 6 ori si numa cand se simtea rau de tot... in fine... ajungem azi acasa... ii fac o baita si o frectionez cu carmol si pe burtica si in cap, ii pun caciulita si ea ma pune sa-i pun si un fesulet din acela cu multe gaurele *(ciupilica de-aia de o pui de forma in cap) si apoi si gluga de la halatel si se intindea in patut si-mi pupa mana... zice "mami, Monica e boinava, o doale capu si cuge mucii... Mami are grije de fata, da?" Imi venea sa o pap... Am stat pana sa adoarma vreo jumatate de ora asa, ea in patut, eu in pat, si ma strangea da manute si ma mangaia... si-mi strangea mainile langa obrajorii ei... Nu-mi venea sa cred ca am ajuns la varsta la care ne arata atat de evident dragostea ei...
Acum, dupa un somn zdravan se joaca si ma pupa ... zice "mami, eu plec la tala la tataia, sa vad calu si vaca si oitele... Pa, te pup!" ...si e atat de dragastoasa de-mi vine sa o strang in brate pana ii ies ochii din cap... _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Lun 01 05 2006, 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ce scumpica! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
Astazi tatal meu care este gras a cumparat pepene. Ii taia bucatele copilului si ii scotea semintele, dar cam lent dupa pofta de pepene a Monicai. Asa ca Monica a inceput sa ceara pepene cu seminte, ca ea il mananca cu totul. Taica-miu i-a zis ca nu poate inghiti seminte ca o sa-i creasca un pepene in burrtica daca inghite seminte. Copilul a tacut cateva secunde si il privea fix ... apoi ii zice " Tu cand ai inghitit seminte?"
Deh, daca are burta mare .... _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 1:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Fiica mea mi-a spus ieri "te concediez"!...
Asta fiindca l-am pus pe frate-sau in tzarc ca sa ii mai potolesc un pic..... Rbk il trata pe frate-sau ca pe papusile ei si el urla cat il tzinea plamanii....drept urmare s-a suparat pe mine, ca nu se mai putea juca cu el asa cum si-ar fi dorit!
Ce credetzi, Rares mai avea inca un rand de pampers peste hainutze si inzorzonat cu tot felul de clame, margele, etc, ce le avea ea ptr. papusile ei.... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 7:58 am Titlul subiectului: |
|
|

|
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Ce de nazbatii! Sa mai povestitti!  |
|
| Sus |
|
 |
danielac Moderator

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 1:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
| rbkalexandru a scris: |
Fiica mea mi-a spus ieri "te concediez"!...
Asta fiindca l-am pus pe frate-sau in tzarc ca sa ii mai potolesc un pic..... Rbk il trata pe frate-sau ca pe papusile ei si el urla cat il tzinea plamanii....drept urmare s-a suparat pe mine, ca nu se mai putea juca cu el asa cum si-ar fi dorit!
Ce credetzi, Rares mai avea inca un rand de pampers peste hainutze si inzorzonat cu tot felul de clame, margele, etc, ce le avea ea ptr. papusile ei.... |
super fain!  _________________ Poze cu Diana:
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 2:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ca n-a incercat sa-i dea pufuleti sa manance cum i-am dat eu sora-mii cand avea cateva luni , biata de ea . _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 3:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
O ba da Nik, dar asta intra la istorii vechi, deja!
Rbk, cu acelasi bunic ( cu curatzenia)...
Patul facut in dormitor.....bunicul intra si se minuneaza..
-Cine sa fi facut patul,Jerry, Harry Potter ???
RbK:- Eu bunicule..........si sa mai invetzi ca vad ca nu prea stii!
Sauuuuu, lasa ca am sa te invatz eu!!!
Bunicul  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cat despre Rares, daca l-ati fi vazut cum arata, era ca un pom de Craciun!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 11 05 2006, 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|

|
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Dum 27 08 2006, 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Monica cere sa fie luata in brate (de ctre bona). Bona o refuza si apoi "Da' ce mama ta te ia in brate?" la care raspunsul prompt: "Mama nu, dar tata da, ca e fraier!" _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

|
Trimis: Dum 27 08 2006, 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Acum vreo 2 luni, cand ma pregateam sa plec la o nunta, fica-mea intra peste mine in baie si se urca pe cantar "Mama, cate kile am?". Eu ma uit si ii raspund "16" si pe urma imi vine ideea "Ia da-te jos sa ma cantaresc si eu". Monica: "Mama, cate kile ai?" Eu "55" si Monica "Foooaaarte mult!"
Mi-a pierit tot cheful de machiat/aranjat  _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|