CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
cate kg ati luat in sarcina?
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 11 06 2007, 5:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Exista mai multe mijloace pentru a estima greutatea ideala, fie cu ajutorul tabelelor, fie cu al formulelor. Cele mai cunoscute sunt determinarea indicelui de masa corporala (IMC) si formula lui Lorenz.

IMC = greutatea / inaltimea? (kg / m?).

IMC normal este cuprins intre 18,5 si 25 kg / m?.
Supragreutatea corespunde unui IMC intre 25 si 29,5.
Vorbim despre obezitate pentru valori intre 30 si 34,9 (obezitate grad I), intre 35 si 39,9 (obezitate grad II) si peste 40 (obezitate grad III).

Formula lui Lorenz: greutatea ideala = T - 100 - (T - 150) / N, unde T este inaltimea (in cm) si N este 2 pentru femei si 4 pentru barbati.

O persoana este considerata supraponderala daca greutatea reala depaseste cu mai mult de 10% greutatea ideala si obeza daca depaseste cu 120% greutatea ideala.

Deci eu ar trebui sa am 64 Kg... si acum am 76...fix 12... ce va spuneam... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
danutza842005
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 06/11/2007

MesajTrimis: Joi 08 11 2007, 12:09 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fetelor cum ati reusit sa slabiti???????
eu aveam 50kg cand am ramas gravida si am ajuns la 77kg deci am fost uriasa.am luat 27 kg in timpul sarcinii si imediat dupa am dat jos numai 12.si as mai vrea macar 5 sa le fac sa dispara dar nu stiu cum
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Lun 12 11 2007, 2:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu, la fel, am luat 24 kg, de la 48 la 72 si acuma cintaresc 59. Nu am facut nimic ca sa slabesc, am o saptamina de cind nu ii mai dau piept si astept sa vad cit mai slabesc. Am auzit ca se slabeste mai mult dupa ce nu se mai da piept. Nici nu am de gind sa urmez vreo cura, pentru ca astea 11 kg aproape ca nici nu se cunosc, nu stiu unde s-au ascuns. La ce se cunoaste este ca trebuie sa imi cumpar haine cu o talie mai mare.
PAPATYA
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 06/03/2008

MesajTrimis: Sam 29 03 2008, 9:27 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am luat 13 kg chiar tin minte ca ultimul control fusese dupa bairam si ma certase doctorul ca am mancat prea mult de bairam,am alaptat si am scapat de ele dar acum m-am ingrasat iar si spre disperarea mea nu mai pot sa scap de ele,kilogramele asa de usor cum scapam inainte.astea de acum sunt cam incapatanate.ele sau nebunia pentru dulciuri? Confused Rolling Eyes

http://img228.imageshack.us/img228/7127/blmrdrose2za8.gif
Sus
ancuza
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 01/06/2006

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 2:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu acuma cintaresc cam 52 kg, dar vad ca nu pot sa dau jos nimic, ca sa ajung la 48 pe care le aveam inainte, ce sa ii faci, am trecut de la 34 la 36 si la o pereche de pantaloni de blugi a trebuit sa imi iau una 38, mie imi pare rau ca nu am ramas cu pieptul pe care il aveam cind alaptam (100-105 la sutien) si acu 80, cred, ca nici nu port sutien, doar top. Aveam un piept ceva de speriat, iesit din comun.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 2:25 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

acuma am luat 20 kg. multttttttt

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 18 11 2008, 9:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ana, la tine in alea 20 de kg intra si apa din picioare. Cum te mai simti din punctul asta de vedere?
Sus
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 19 11 2008, 12:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

plina de apa si cu niste edeme de nu-mi mai vin nici slapii de asta vara... merg descheiata la papuci si ma dor picioarele acolo de unde incep degetele ( se strivesc degetele de umflatura). dar stii ce-i culmea? daca apas cu degetul nu ramine urma ca la umflatura cu apa.
si in 2 luni mi s-au modificat dioptriile de 2 ori. sigur am edeme si la ochi iar. sper sa-mi revin dupa.

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Mie 19 11 2008, 1:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ana c a scris:
plina de apa si cu niste edeme de nu-mi mai vin nici slapii de asta vara... merg descheiata la papuci si ma dor picioarele acolo de unde incep degetele ( se strivesc degetele de umflatura). dar stii ce-i culmea? daca apas cu degetul nu ramine urma ca la umflatura cu apa.
si in 2 luni mi s-au modificat dioptriile de 2 ori. sigur am edeme si la ochi iar. sper sa-mi revin dupa.

Glumind un pic....cele care (mai) vor un copil sunt incurajate de descrierea ta Laughing Laughing Laughing

Sanatate multa!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
ana c
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 19 11 2008, 1:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing
la Edy a fost si mai rau si tot am avut curaj. acum mi s-a parut floare la ureche daca compar cu prima sarcina Laughing

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 19 11 2008, 1:58 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

A propos de ce spunea Laura... Hmmmmmmmmmm........ Laughing

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum