| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Chatonel Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004 Mesaje: 373 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 16 08 2005, 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de raspuns!
Cu Paradontax ma spal deja.Dupa fiecare masa nu ,dar destul de des.Abia astept sa incep tratamentul gingivitei.Sper sa am noroc. _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum 04 09 2005, 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dr.Dintisor.am scos pe 17 august atela,am fost in concediu intre timp,la dinte nu am umblat,vreau sa zic ca se misca din ce in ce mai putin..oi avea sanse sa tina dintele asta?ca eu sunt cuminte si folosesc paradontaxu asta!eu sunt optimista  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Dr. Dintisor Parinte incepator

Data inscrierii: 14/07/2005 Mesaje: 57
|
Trimis: Dum 04 09 2005, 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-ar putea, daca umbli cu grija, sa ai sanse sa-l tii cat mai mult!
 _________________ "Maine e o noua zi!"
-----------------------------------------------------
  |
|
| Sus |
|
 |
teora15 Vizitator
|
Trimis: Mar 29 11 2005, 2:19 am Titlul subiectului: aparat dentar |
|
|
| Salut!Am si eu o mica problema!Am un dinte din fata stramb?Numai cu apart dentar se poate indrepta?Care este mai recomandat si isi face mai bine efectu' intr'un timp cat mai scurt?Cam cat costa? |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 01 12 2005, 8:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
In principiu "dintii strambi" se indreapta cu aparat dentar; dar acest lucru nu vi-l pot garanta fara sa cunosc in amanunt (vizual) cazul. Aparatul isi face efectul intr-un anumit interval de timp in functie de anomalie, de varsta pacientului, de cat de constiincios e acesta in purtarea lui, etc. Ca pret, variaza intre 4.000.000 lei si 1000 euro, in functie de complexitatea lui, de anomalia pe care o trateaza, de cabinetul unde vi-l faceti. _________________ "Maine e o noua zi!"
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 06 12 2005, 1:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dr Dintisor,am fost azi la stomatolog,trebuia sa ma vada dupa 2 luni sa imi verifice dintele.El nu se mai clatina,fffff putin,dar pe dr il interesa sa vada daca scoate sau nu nervul.L-a testat cu un aparat special( ),m-am am speriat cand am vazut,au fost niste unde de soc la dinti,sa vada daca sunt nervii morti sau vii ,asta al meu de la incisiv murise.A zis ca in ianuarie sa il scot,nervul,nu dintele
intrebarea mea este:daca trebuie scos nervul,cum face cu polizorul acela sa nu imi ramana dintele urat apoi,ca e in fata totusi sau se poate poliza in spatele lui...? o sa doara? intrebare de om de 30 de ani
multumesc!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar 06 12 2005, 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
De durut nu o sa doara, iar de "polizat", bineinteles ca se face pe spate... nu se va vedea nimic, stai linistita! _________________ "Maine e o noua zi!"
  |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Mie 08 02 2006, 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar daca las asa si nu scot nervul la dintele cu pricina..are ceva?in timp, ce se poate intampla,daca el ,dintele nu se mai clatina..si am grija de el, fara sa scot nervul?omului cand ii e bine si nu il mai doare..sta pe dreapta si se duce rar la dr, se stie ...dar o fi bine daca nu scot nervusoru?  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mie 08 02 2006, 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
io eram,Chatonelu, de cand nu am mai dat pe aici, am uitat sa ma loghez  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 11 02 2006, 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca nervul e mort, trebuie scos si tratat canalul, altfel se poate infecta... tu nu o sa simti infectia decat tarziu, pentru ca nu mai ai nerv si poti ajunge pana la extractie  _________________ "Maine e o noua zi!"
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Sam 11 02 2006, 9:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gataaaa, am fugit la dentist, ca nu e de gluma, multumesc mult de tot de sfat si raspuns, uite asa ramane omu fara dinti
iau tauru de coarne rapid!  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
razvy Vizitator
|
Trimis: Mie 05 07 2006, 3:11 am Titlul subiectului: sunt terorizat de mersul la stomatolog |
|
|
| doare scoaterea nervului?am de scos la nervii de m-am umplut de ei ,multumesc si astept raspuns la d_j_razvan@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Vin 22 06 2007, 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dr. Dintisor... vin si eu cu intrebari la capitolul dantura...
Inainte sa nasc a inceput o masea sa doara la cald, rece, dulce si am fost la stomatolog, dar cum mai aveam o saptamana pana sa nasc, doar mi-a curatat maseluta si mi-a pus o plomba provizorie sa nu-mi mai intre nimik acolo. Dr mi-a recomandat sa vorbesc cu pediatra din maternitate si sa o intreb daca imi poate administra vre-un anestezis in caz de necesitate de tratament stomatologic... si am intrebat, iar pediatra mi-a raspuns ca-mi poate administra orice calmant cu conditia ca bebe sa fie satul, sa am o rezerva de laptic in biberon si apoi sa beau cat de multe lichide pot ca sa elimin cat mai repede anestezicul...
Bun.. azi am fost la stomatolog si dr a preferat sa incercam cu pasta care omoara nervul si sa nu-mi administreze totusi anestezic... Intrebarea mea este urmatoarea: cat de eficienta e pasta aceasta (sotul zice ca la el nu a functionat si l-a si durut rau) si de ce nu s-a incercat cu ea inca de prima data... motiv pentru care eu sunt un pic nesigura de varianta asta...  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
|