CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Ce e de facut cu dintele meu?:(((((
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul Stomatologic
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Mar 16 08 2005, 4:52 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc de raspuns!

Cu Paradontax ma spal deja.Dupa fiecare masa nu Embarassed ,dar destul de des.Abia astept sa incep tratamentul gingivitei.Sper sa am noroc.
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Dum 04 09 2005, 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dr.Dintisor.am scos pe 17 august atela,am fost in concediu intre timp,la dinte nu am umblat,vreau sa zic ca se misca din ce in ce mai putin..oi avea sanse sa tina dintele asta?ca eu sunt cuminte si folosesc paradontaxu asta!eu sunt optimista Very Happy
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 14/07/2005

MesajTrimis: Dum 04 09 2005, 5:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

S-ar putea, daca umbli cu grija, sa ai sanse sa-l tii cat mai mult!
cool2
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
teora15
Vizitator

MesajTrimis: Mar 29 11 2005, 2:19 am    Titlul subiectului: aparat dentar Raspunde cu citat (quote)

Salut!Am si eu o mica problema!Am un dinte din fata stramb?Numai cu apart dentar se poate indrepta?Care este mai recomandat si isi face mai bine efectu' intr'un timp cat mai scurt?Cam cat costa?
Sus
Dr. Dintisor
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Joi 01 12 2005, 8:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In principiu "dintii strambi" se indreapta cu aparat dentar; dar acest lucru nu vi-l pot garanta fara sa cunosc in amanunt (vizual) cazul. Aparatul isi face efectul intr-un anumit interval de timp in functie de anomalie, de varsta pacientului, de cat de constiincios e acesta in purtarea lui, etc. Ca pret, variaza intre 4.000.000 lei si 1000 euro, in functie de complexitatea lui, de anomalia pe care o trateaza, de cabinetul unde vi-l faceti.
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 06 12 2005, 1:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dr Dintisor,am fost azi la stomatolog,trebuia sa ma vada dupa 2 luni sa imi verifice dintele.El nu se mai clatina,fffff putin,dar pe dr il interesa sa vada daca scoate sau nu nervul.L-a testat cu un aparat special( Shocked ),m-am am speriat cand am vazut,au fost niste unde de soc la dinti,sa vada daca sunt nervii morti sau vii Laughing Laughing Laughing ,asta al meu de la incisiv murise.A zis ca in ianuarie sa il scot,nervul,nu dintele Very Happy

intrebarea mea este:daca trebuie scos nervul,cum face cu polizorul acela sa nu imi ramana dintele urat apoi,ca e in fata totusi Confused sau se poate poliza in spatele lui...? o sa doara? intrebare de om de 30 de ani Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing

multumesc! Razz
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 06 12 2005, 11:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

De durut nu o sa doara, iar de "polizat", bineinteles ca se face pe spate... nu se va vedea nimic, stai linistita!
Vizitator

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar daca las asa si nu scot nervul la dintele cu pricina..are ceva?in timp, ce se poate intampla,daca el ,dintele nu se mai clatina..si am grija de el, fara sa scot nervul?omului cand ii e bine si nu il mai doare..sta pe dreapta si se duce rar la dr, se stie Very Happy ...dar o fi bine daca nu scot nervusoru? Neutral Neutral Neutral
Sus
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 08 02 2006, 2:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

io eram,Chatonelu, de cand nu am mai dat pe aici, am uitat sa ma loghez Embarassed Embarassed Embarassed
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Sam 11 02 2006, 11:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daca nervul e mort, trebuie scos si tratat canalul, altfel se poate infecta... tu nu o sa simti infectia decat tarziu, pentru ca nu mai ai nerv si poti ajunge pana la extractie Sad
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Sam 11 02 2006, 9:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gataaaa, am fugit la dentist, ca nu e de gluma, multumesc mult de tot de sfat si raspuns, uite asa ramane omu fara dinti Shocked

iau tauru de coarne rapid! Very Happy
Vizitator

MesajTrimis: Mie 05 07 2006, 3:11 am    Titlul subiectului: sunt terorizat de mersul la stomatolog Raspunde cu citat (quote)

doare scoaterea nervului?am de scos la nervii de m-am umplut de ei ,multumesc si astept raspuns la d_j_razvan@yahoo.com
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 22 06 2007, 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Dr. Dintisor... vin si eu cu intrebari la capitolul dantura... Rolling Eyes

Inainte sa nasc a inceput o masea sa doara la cald, rece, dulce si am fost la stomatolog, dar cum mai aveam o saptamana pana sa nasc, doar mi-a curatat maseluta si mi-a pus o plomba provizorie sa nu-mi mai intre nimik acolo. Dr mi-a recomandat sa vorbesc cu pediatra din maternitate si sa o intreb daca imi poate administra vre-un anestezis in caz de necesitate de tratament stomatologic... si am intrebat, iar pediatra mi-a raspuns ca-mi poate administra orice calmant cu conditia ca bebe sa fie satul, sa am o rezerva de laptic in biberon si apoi sa beau cat de multe lichide pot ca sa elimin cat mai repede anestezicul...

Bun.. azi am fost la stomatolog si dr a preferat sa incercam cu pasta care omoara nervul si sa nu-mi administreze totusi anestezic... Intrebarea mea este urmatoarea: cat de eficienta e pasta aceasta (sotul zice ca la el nu a functionat si l-a si durut rau) si de ce nu s-a incercat cu ea inca de prima data... motiv pentru care eu sunt un pic nesigura de varianta asta... Rolling Eyes

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul Stomatologic Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum