CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Eruptia dentara
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul Stomatologic
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
elenapeitro
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 27/07/2005

MesajTrimis: Sam 08 07 2006, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Anonymous a scris:
aha.....
pai bobitza nu are inca fontanela inchisa pai e putintellll.cand am stat in spital doctorita din rom a zis ca merge super bine cu fontanela...
acolo in spital mai era o fetita de 7 luni care avea fontanela aproape inchisa.si i-a zis sa intrerupa vigantolul...
la toate analizele bobitzei a iesit ok...
deci probabil nu ar tb sa imi fac griji..
dar cand vad pe toata lumea vorbind de vitamine si minerale si eu stiind ca nu ii dau nika hmmm...
deci ar tb sa am incredere mai multa in sotzul meu care imi zice sa il las in pace ca e sanatos slava domnului...
dar daca micul nu papa fructe de unde si-o fi luand el vitaminele? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

anonimu sunt eu... de ce am iesit anonim Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Question Question Question
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Sam 08 07 2006, 8:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

pt ca nu erai logata banuiesc.
daca nu ti s-au recomandat vitamine inseamna ca merge bine bb si nu are nevoie.
de unde isi iau vitaminele?? pai cumva cumva le iau ei Wink
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Vin 06 02 2009, 3:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Gata,avem toti cei 20 dintisori de lapte! Zilele trecute a iesit si ultimul molar(de fapt e cam pe jumate iesit) dar gata,am scapat.Iar eu ii dau,sfatuita de pediatra,zymafluor picaturi ,cate 4 pe zi,de cand i-a iesit primul dintisor.
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Vin 06 02 2009, 10:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sa va fie de bine.
Noi avem (deja !) 2 dinti definitivi crescuti complet. 2 jumatati de dinti. Si o lipsa de dinte Laughing

Dr Dintisor daca mai citesti pe aici - te rog sa-mi spui si mie pe pm cabinetul unde te pot gasi acum. Multumesc.
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 08 02 2009, 1:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer de abia asteptam sa-i iasa toti ca am mai avut si nopti nedormite,se trezea si plangea cate un pic ,ii dadeam suzeta si gata.Alte mamici mi-au zis ca puiutii lor au plans rau la dintisori,la noi din fericire,nu a foast asa de rau.
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 08 02 2009, 8:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Lui Andi a inceput sa ii iasa maseluta din spate, una din cele 4 despre care am citit ca ies pe la 6 ani. Este deja jumatate iesita, si abia acum ne dam seama ca posibilele lui mofturi de a nu manca i se puteau datora. Daca nu zice.... Very Happy
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
sorana
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 09 02 2009, 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu zice.
Eu m-am prins ca are fi-mea masele cand avea deja 3 Laughing
Acum le are pe toate 4, in diverse stadii de crestere

Laura - sa incepi din cand in cand sa-i mai misti dintii, sa vezi daca se misca. Ca nici asta nu zice. Si sa nu creasca ceilalti pe dedesubt. Noi am patit-o la un dintisor.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Cabinetul Stomatologic Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum