| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
elenapeitro Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 27/07/2005 Mesaje: 971
|
Trimis: Sam 08 07 2006, 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Anonymous a scris: | aha.....
pai bobitza nu are inca fontanela inchisa pai e putintellll.cand am stat in spital doctorita din rom a zis ca merge super bine cu fontanela...
acolo in spital mai era o fetita de 7 luni care avea fontanela aproape inchisa.si i-a zis sa intrerupa vigantolul...
la toate analizele bobitzei a iesit ok...
deci probabil nu ar tb sa imi fac griji..
dar cand vad pe toata lumea vorbind de vitamine si minerale si eu stiind ca nu ii dau nika hmmm...
deci ar tb sa am incredere mai multa in sotzul meu care imi zice sa il las in pace ca e sanatos slava domnului...
dar daca micul nu papa fructe de unde si-o fi luand el vitaminele?  |
anonimu sunt eu... de ce am iesit anonim  |
|
| Sus |
|
 |
Marinutza Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005 Mesaje: 582 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 08 07 2006, 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt ca nu erai logata banuiesc.
daca nu ti s-au recomandat vitamine inseamna ca merge bine bb si nu are nevoie.
de unde isi iau vitaminele?? pai cumva cumva le iau ei  _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Vin 06 02 2009, 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata,avem toti cei 20 dintisori de lapte! Zilele trecute a iesit si ultimul molar(de fapt e cam pe jumate iesit) dar gata,am scapat.Iar eu ii dau,sfatuita de pediatra,zymafluor picaturi ,cate 4 pe zi,de cand i-a iesit primul dintisor. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Vin 06 02 2009, 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa va fie de bine.
Noi avem (deja !) 2 dinti definitivi crescuti complet. 2 jumatati de dinti. Si o lipsa de dinte
Dr Dintisor daca mai citesti pe aici - te rog sa-mi spui si mie pe pm cabinetul unde te pot gasi acum. Multumesc. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Dum 08 02 2009, 1:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincer de abia asteptam sa-i iasa toti ca am mai avut si nopti nedormite,se trezea si plangea cate un pic ,ii dadeam suzeta si gata.Alte mamici mi-au zis ca puiutii lor au plans rau la dintisori,la noi din fericire,nu a foast asa de rau. _________________ O mamica fericita! |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Dum 08 02 2009, 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Lui Andi a inceput sa ii iasa maseluta din spate, una din cele 4 despre care am citit ca ies pe la 6 ani. Este deja jumatate iesita, si abia acum ne dam seama ca posibilele lui mofturi de a nu manca i se puteau datora. Daca nu zice....  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 09 02 2009, 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu zice.
Eu m-am prins ca are fi-mea masele cand avea deja 3
Acum le are pe toate 4, in diverse stadii de crestere
Laura - sa incepi din cand in cand sa-i mai misti dintii, sa vezi daca se misca. Ca nici asta nu zice. Si sa nu creasca ceilalti pe dedesubt. Noi am patit-o la un dintisor. _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|