| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Joi 14 07 2005, 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
asa e georgiana, daca nu ai familia ta si te indrepti spre 35 e deja o tema de depresie.
daca esti frumos!? pentru cei care au o familie, grija este mai ponderata, pentru cei care nu o au e o ambitie.
la chestionarul dat, eu as raspunde ca ma simt mai "batrana", in sensul moral, am mai multa putere de penetrare intelectuala, o intuitie mai buna, o stare sufleteasca mai empatica, o putere de decizie mai mare.
iar fizic, fatza de anul trecut de ex, sunt la fel.
comparativ cu acum 10 ani am mai multe riduri fine in jurul ochilor si o mimica matura.
atunci eram o visatoare irecuperabila, asa credeam, dupa 5 ani am inceput sa fiu visatoare doar in anumite momente, de atunci asa am ramas, visez dar ma incadrez in realitate si sincer n-am deloc deceptii si am simt si bine. _________________ A gresi e omenesc, a ierta e divin! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|