CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
CUM PERCEP FEMEILE TRECEREA TIMPULUI
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 12:59 pm    Titlul subiectului: CUM PERCEP FEMEILE TRECEREA TIMPULUI Raspunde cu citat (quote)

CAT DE AFECTATE SUNTEM NOI, FEMEILE, DE TRECEREA ANILOR!!! Buna! Eu sunt Jullie si de cateva zile am implinit "urata" varsta de 30 de ani!!! De ziua mea am fost deprimata, gandindu-ma cum o sa trec pragul celor 30 de "primaverii"! din aceasta cauza m-am gandit ca nu ar fi rau sa discutam despre "CUM PERCEP FEMEILE TRECEREA TIMPULUI". Daca vi se pare un subiect interesant astept mesaje!

Ultima modificare efectuata de catre jullie la Mar 12 07 2005, 1:19 pm, modificat de 1 data in total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 1:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Jullie, optiunile chestionarului sunt identice... Poti modifica, te rog? Alfel nu este clar... ofer_floare

Lachitza mea

Sus
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 1:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumescu Fluffy! Nu am fost atenta! Acum e bine, nu?
Vreau sa te intreb ceva: pisicutul din imagine este al tau sau e numai o imagine? Imi plac enooorm pisicii iar acesta este superb!
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 1:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici acum nu e bine. Sunt 2 intrebari, si nu stii la care trebuie sa raspunzi. Incearca altfel, de exemplu: cum va simtiti......... iar la raspuns treci ma batrine, mai tinere......etc.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 2:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Draga Jullie, mi-am permis sa "ajustez" un picutz optiunile chestionarului, spre a-l face mai clar. Cred ca intrebarile propuse de tine sunt cele continute in raspunsurile la chestionar.
Dupa cum ti-am zis deja, nu ma simt mai batrana, poate sunt un pic ingrijorata de trecerea timpului, de faptul ca ne indreptam spre batranete... alea alea... Poate mi-as fi dorit sa fi avut oportunitatea sau intelepciunea sa fi facut unele lucruri mai din timp... dar asta este... Vorba 'ceea: da-i Doamne, romanului mintea cea de pe urma! Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

Ma simt bine in pielea mea si fiecare moment de bucurie sau implinire ma face sa ma simt mai tanara, mai frumoasa si mai fericita!

PS: Pisicuta din avatar nu este a mea, dar sunt mandra "mama" a pisicilor Lucky, Fluffy, Fifi si Vargatzelul. Laughing Laughing Laughing Sunt innebunita dupa animale, in special dupa pisici Wink Wink

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 3:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Salut , fetele mele ! Asa cum unele dintre voi stiti deja , in septembrie voi implini 31 de ani deci am depasit pragul acela periculos de 30 .Cum ma simt ? Mai traznita ca oricand , mai pusa pe sotii ca oricand ( Cezar saracul e martor ) dar un pic mai matura in gandire . Nu mai imi place acelasi gen de muzica dupa care ma dadeam in vant cu cativa ani inainte , nu mai accept aceleasi lucruri pe care le acceptam inainte , am o alte perspectiva de a judeca lucrurile acum deci , intr-un fel , am fost afectata de varsta . Niciodata nu am avut un motiv de deprimare din cauza varstei . Cel putin pana acum pentru ca trebuie sa recunosc : sunt complet terorizata de ideea de a imbatrani si a nu mai putea fi 100% stapana pe mine , daca intelegeti ce spun .....
Deci , Jullie , imi pare rau dar nu pot raspunde chestionarului tau dar cred ca ti-am raspuns la intrebare .Viata mai are inca foarte multe lucruri pentru care merita traita chiar si la 30 de ani .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mi s-au trimis mesajele de mai multe ori si nu pot sa le sterg pe cele in plus . Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!! Need help . Un mesaj de la mine e de ajuns de stresant , nu vreau sa va innebunesc cu inca 3 copii ale lui .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 3:46 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, s-a rezolvat. Si eu am patit la fel... cred ca au fost niste "caderi" tehnice la site.

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 3:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multuuuuuuuuuuuuuuuumesc ! Credeam ca iar m-am inmultit eu si scriu cat 4 !!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 3:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vezi ca maine esti datoare cu testul Barza... poate ne zici ca te-nmultesti pe bune! Wink Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 4:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . Si vi sa ne imbatam daca e pozitiv?

Sus
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 4:13 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Laughing Laughing Laughing Multumesc Fluffy! Este mult mai bine acum! Multumesc si pentru ideea de a deschide un site cu aceasta tema1
Care e treaba cu testul? Ne inmultim?
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 4:28 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

fluffy a scris:
Vezi ca maine esti datoare cu testul Barza... poate ne zici ca te-nmultesti pe bune! Wink Laughing Laughing

Da, da... subscriu si eu...

Eu am numa 25 jumate, dar sa nu aruncati cu pietre in mine... Embarassed Embarassed . M-am casatorit de buna voie la 22 si daca era dupa mine nunta era si mai devreme, am avut bebe la nici 24 si de atunci numa bucurii cu minunatia de copil care ne umple zilele. Nu am fost niciodata afectata de trecerea timpului si cred ca nu voi fi nici in pragul celor 30 de ani. Ma rog pentru mine sa nu fiu nici atunci! Sunt prea optimista si cred ca orice varsta are frumusetile ei. Si apoi daca nu te bucuri de ceea ce ai, de ce te mai poti bucura, nu? Chiar si cand apar probleme grave trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor si nu jumatatea plina a paharului.

Mama cand am ramas insarcinata era sa faca depresie, ca ea e inca tanara si nu e pregatita sa aiba nepoti si sa-i spunem Bunica... Acum insa e innebunita dupa nepoata si nu se mai simte rau in pielea bunicii. Laughing Ideea este ca la 16 ani viata e frumoasa pentru ca esti la liceu si ai primele intalniri, la 20 esti student si viata de student este chiar minunata, dupa 20 incep gandurile de maritis si facut copii cu emotiile implicite, la 30 te bucuri deja/sau nu de o viata stabila de familie si mai ales de copii si prieteni, apoi la peste 40-50 apar nepotii si alte si alte emotii.

Bunicuta mea, Dumnezeu sa o ierte, a murit acum 9 luni si era deja strabunica la 67 ani. Mi se pare minunat ca la o varsta zic eu inca tanara sa ai deja stranepoti... O privea pe Mony cu niste ochi gingasi de ma bufneste pe mine plansul cand imi amintesc. Ei, ea la 67 ani, bolnava de cancer la stomac de 5 ani stiindu-se pe moarte cum ar fi trebuit sa mai priveasca viata? Noi la varsta ei om fi in stare sa fim optimisti si sa ne bucuram de ori si ce nimic? NU stiu, dar sper sa ne intarim fiecare si sa ne incurajam. Alta sansa nu avem in fata depresiei...

Nu cred ca m-as considera vreodata batrana numai din cauza anilor din buletin. Poate doar problemele de familie sa ma darame vreodata, dar am inceput sa-mi vad de viata mea fara sa-mi mai pese de lume in general si de socrii in special, si avand satisfactii pe care nu le aveam pana acum, incep sa simt si mai puternic ca si viata mea merita traita si nu oarecum, ci DIN PLIN...

Mult succes si voua!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 4:40 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Felicitari pentru tonul optimist Georgi! Sper sa fii la fel si la 30 de ani! Razz Razz Razz
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc Jullie!

Stateam si ma gandeam in ce conditii as fi fost depresiva cu trecerea timpului... Rolling Eyes Poate doar daca depaseam cu mult varsta de 30 si nu as fi avut inca familia mea. Am prietene care la mult sub 30 sunt intr-adevar cu moralul scazut pentru ca nu au nici macar o relatie stabila, dapai gand de intemeiat o familie. Cred ca in cazul lor as fi privit viata mai cenusiu, dar din punct de vedere familial, aspect la care tin cel mai mult, ma simt implinita... Profesional imi caut de lucru Laughing si o sa vad eu ce gasesc. De aspectul profesional depinde posibilitatea sa ne luam o casa si de aici independenta de socrii, deci si asta e un aspect important, dar atata timp cat am familie, depasim orice! Urati-mi succes! In acest aspect am ceva emotii, dar si aici daca nu esti multumit, cauti ceva mai bun. Nu vad unde ar fi fatalitatea, nu?

Eu cred sincer ca timpul e facut sa treaca si viata e ca sa fie traita. Nu poti opri timpul, dar iti poti trai viata! Si apoi Dumnezeu nu le da toate relele unui singur om. Azi ne da un buna, maine poate una rea, apoi iar una buna... Daca nu ar fi cu suisuri si coborasuri ar fi plictisitoare viata, zic eu... Mie imi place adrenalina... Laughing Laughing Laughing

Pupici Jullie!

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 5:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cunosc si cazuri de familii intemeiate dupa 30 de ani si chiar mult dupa 35, care bineanteles primul gand l-au avut inspre copil, si viata isi urmeaza cursul, deci niciodata nu e tarziu... Numai curajul, intelegerea si optimismul sa nu lipseasca!

Nu-mi vine sa cred ce filozoafa m-am facut... Scuipati-ma sa nu ma deochi...

Sus
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 5:09 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ai zis un lucru mare!!!! Eu m-am despartit de sot cu cateva saptamani inaite de ziua mea (DOUA!!!) asa ca ...de aici deprimarea pe care am avut-o cand am implinit cei 30 de anisori! Cred ca acum ma intelegeti toate mai bine!
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 12 07 2005, 5:11 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa? Imi pare rau! E definitiv sau cu posibilitati de impacare? Ori ne mutam pe alt topic sa nu ne injure adminul?

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 07 2005, 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, sa dea Domnul sa sarbatorim ceea ce ti-ai propus! Wink Wink Jullie, poate se ia si la tine! Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 13 07 2005, 9:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Jullie, imi pare rau, abia acum am vazut ceea ce ai scris relativ la despartirea de sotul tau! Intreb si eu ca Georgi, posibilitati de impacare nu exista? Poate se mai poate face totusi ceva...

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum