CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
La Multi Ani ANDREI ADMINUTZU !!!!
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului...
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Sam 09 07 2005, 3:49 pm    Titlul subiectului: La Multi Ani ANDREI ADMINUTZU !!!! Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI din toata inima !!! dragi parinti , sa va traiasca minunatzia si sa va bucurati de el si el de voi ! Cuvintele imi sunt de prisos , va doresc cele mai bune lucruri din lumea asta ! LA MULTI ANI !!! la multi ani la multi ani la multi ani
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Sam 09 07 2005, 3:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, Andrei!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
admin
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003

MesajTrimis: Sam 09 07 2005, 11:50 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim din suflet tuturor ! Razz
Astazi s-au implinit 5 anisori de cand crestem o minunatie de baiat de care suntem foarte mandrii Embarassed
Pentru ca mai avem obiceiul sa citim mesajele impreuna si pentru ca acum nu este pe langa mine o sa-i transmit si eu cateva randuri:(o sa scriu cu litere mari ca sa inteleaga mai bine Laughing Laughing )
LA MULTI ANI ANDREIUTUL NOSTRU, SA CRESTI MARE SI CUMINTE SI SA INCERCI SA NE ASCULTI PENTRU CA TE IUBIM TARE MULT! TE PUPAM!

nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Dum 10 07 2005, 2:32 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hop si eu tarziu : La multi ani , adminutzu !!!! Multa bucurie si tot ce iti doreste inimioara din partea Sandrei , Alexei si Nicky .Pupici multi . ingeras petrecaret ingeras petrecaret la multi ani la multi ani flori_pupici flori_pupici cheers bucatar

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Chatonel
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 17/05/2004

MesajTrimis: Dum 10 07 2005, 4:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani,Andrei!!sa fii sanatos si sa bucuri pe mami si tati!
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Dum 10 07 2005, 11:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi pierdeam ziua daca nu apaream mai repede...

E ora 23.29, dar e inca ziua lui Andrei, asa ca ii uram si noi toate cele bune si Muuulti multi ani fericit alaturi de cei dragi!!!!

la multi ani la multi ani la multi ani la multi ani la multi ani la multi ani

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Lun 11 07 2005, 8:31 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI ANDREI, sa cresti mare, sa fii sanatos, voinic si voios si sa aduci numai bucurii parintilor tai! Admimutza, Andminutzul, sa va traiasca baiatul si sa va binecuvanteze viata!!!! la multi anila multi anipupaturapupaturapupatura

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Lun 11 07 2005, 8:49 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

O sa scriu cu litere mari, ca sa poti citi mai usor:

DRAGA ANDREI, ITI DORESC SA AI UN AN FOARTE FRUMOS, SA TE BUCURI DE FIECARE CLIPA A COPILARIEI TALE, SA FII UN BAIAT BUN SI SUPERDESTEPT (ASA CUM TE CUNOSC EU Wink ), SA ITI IUBESTI PARINTII, CARE SUNT ATAT DE MANDRI CA AU O ASA MINUNE DE COPIL!!!!
Sus
Theodora
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/12/2003

MesajTrimis: Lun 11 07 2005, 9:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI,ANDREI!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Ady
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 10/10/2004

MesajTrimis: Lun 11 07 2005, 1:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

LA MULTI ANI ANDREI ! Sa fi fericit si vesel si plin de viata ! Cat despre cuminte asa ... in limite. Adica sa fi cuminte, dar nazdravan Smile
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 11 07 2005, 7:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Deocamdata va multumesc eu, in numele lui, insa va asigur ca de indata ce va citi il voi ajuta sa va scrie ceea ce vrea sa va spuna...daca ma intelegeti! Laughing Laughing
Pupici tuturor!!!

puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 09 07 2006, 12:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la multi ani Multa sanatate, multe bucurii si toate visele sa ti se implineasca.
Petrecere frumoasa papica tobosar bu_bu orchestra
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Dum 09 07 2006, 1:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani!!!!!!!!
diana99ndd
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/10/2005

MesajTrimis: Dum 09 07 2006, 4:42 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, Andrei !!!!!!!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Dum 09 07 2006, 5:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Dum 09 07 2006, 9:17 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani Andrei!! fie ca toate visele sa ti se indeplineasca!
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004

MesajTrimis: Lun 10 07 2006, 1:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani Andrei!
la multi ani

S afii fericit si sa aduci numai bucurii parintilor tai.
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Lun 10 07 2006, 7:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani, Andrei!

Sus
admin
Site Admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun 10 07 2006, 8:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumim din suflet! Si voua sa va traiasca bebelusii mai mici sau mai mari si sa va aduca numai bcurii si impliniri. jos_palaria flori_pupici

orchestra Ceea ce trebuie sa va spun este ca ieri adica in aceeasi zi cu Andrei s-a nascut si fetita surorii mele (nepotica mea) -are 4.200 si 56 cm. bebelus
Ziua de 9 iulie pentru familia noastra este o zi foarte deosebita, este nascut Andrei (in primul rand) este nascuta fetita surorii mele mijlocii, este nascuta sora mea cea mare si nu in ultimul rand Nasul lui Andrei....si eu
A fost o zi plina de evenimente...pe care le-am sarbatorit doar intr-o mica parte...dar urmeaza.
balerine
DANY2005
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005

MesajTrimis: Lun 10 07 2006, 10:25 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

La multi ani si pentru nepotica si multa sanatate!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Sarbatori si ....Sarbatoriti, de-a lungul timpului... Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum