| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 06 07 2005, 8:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate ca toate , dar daca ati stii voi ce bucatar bun este webbie ......
ps - Multumesc jullie , si la multi ani ! |
|
| Sus |
|
 |
webmaster Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004 Mesaje: 228 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 06 07 2005, 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate ca toate, dar zau ca nu as vrea sa impart subiectul asta si sa il mut in forumul Diverse doar pentru ca ati luat-o (nu mai spun pentru a cata oara ) pe aratura.
roxanique, mai bine nu mi-ai mai ridica pretul atat ca oricum pe mine nu ma vrea nime'. Sunt mai isteric decat o femeie si mofturos. _________________ Good things always come in small packages.
Blog personal: http://blogoreea.merca.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Joi 07 07 2005, 9:23 am Titlul subiectului: |
|
|
Ptiu ca iar m-am speriat ingrozitor!!! Mai Webbie, mai... noi iti facem tie reclama de mama focului , si tu ne ameninti cu despatirea subiectelor... Pai e frumos din partea ta? Daca ne suparam ca ne-ai speriat si-ti cerem pagube... in RON? _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
jullie Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005 Mesaje: 54 Locatie: buz
|
Trimis: Joi 07 07 2005, 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
Buna Webbie! Sper ca nu te-ai suparat ca de la RON s-a ajuns la ziua mea...!!!Oricum, pt. mine mesajele acestea au fost cel mai frumos cadou!!!! Si vreau sa va mai spun ca ieri am facut primele cumparaturi in leul greu.Daca ati fi vazut ce mirate erau vanzatoarele!!! _________________ Sunt economist dar ?n prezent lucrez ca institutor ?ntr-o gradini?a de copii.?mi place foarte mult s? lucrez cu "piticii" mai ales c? acum am grupa mic?.! |
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Vin 08 07 2005, 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
revenind la chestionar, m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea. Nu ca ar conta prea mult, doar asa ... sa ma bag si eu in seama
Eu personal am votat pentru afisare in RON. De ce? Pentru ca trebuie sa ne obisnuim si desi imi vine cam greu si trebuie sa socotesc de fiecare data ce si cat inseamna, daca voi vedea de fiecare data si pretul in lei vechi, nu o sa imi mai obosesc mintea sa faca transformari si nu ma voi obisnui niciodata. _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
jullie Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005 Mesaje: 54 Locatie: buz
|
Trimis: Vin 08 07 2005, 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
!: Ai dreptate Paula! Tocmai de aceea si eu insist pentru afisarea preturilor numai in lei noi! _________________ Sunt economist dar ?n prezent lucrez ca institutor ?ntr-o gradini?a de copii.?mi place foarte mult s? lucrez cu "piticii" mai ales c? acum am grupa mic?.! |
|
| Sus |
|
 |
|