CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Preturile in RON
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mie 06 07 2005, 8:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Toate ca toate , dar daca ati stii voi ce bucatar bun este webbie ...... Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ps - Multumesc jullie , si la multi ani !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
webmaster
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004

MesajTrimis: Mie 06 07 2005, 9:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Toate ca toate, dar zau ca nu as vrea sa impart subiectul asta si sa il mut in forumul Diverse doar pentru ca ati luat-o (nu mai spun pentru a cata oara Shocked ) pe aratura.

roxanique, mai bine nu mi-ai mai ridica pretul atat ca oricum pe mine nu ma vrea nime'. Sunt mai isteric decat o femeie si mofturos.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Joi 07 07 2005, 9:23 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ptiu ca iar m-am speriat ingrozitor!!! Mai Webbie, mai... noi iti facem tie reclama de mama focului Laughing Laughing Laughing , si tu ne ameninti cu despatirea subiectelor... Pai e frumos din partea ta? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Daca ne suparam ca ne-ai speriat si-ti cerem pagube... in RON? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005

MesajTrimis: Joi 07 07 2005, 10:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Razz Buna Webbie! Sper ca nu te-ai suparat ca de la RON s-a ajuns la ziua mea...!!!Oricum, pt. mine mesajele acestea au fost cel mai frumos cadou!!!! Si vreau sa va mai spun ca ieri am facut primele cumparaturi in leul greu.Daca ati fi vazut ce mirate erau vanzatoarele!!!
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Vin 08 07 2005, 10:56 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

revenind la chestionar, m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea. Nu ca ar conta prea mult, doar asa ... sa ma bag si eu in seama Smile
Eu personal am votat pentru afisare in RON. De ce? Pentru ca trebuie sa ne obisnuim si desi imi vine cam greu si trebuie sa socotesc de fiecare data ce si cat inseamna, daca voi vedea de fiecare data si pretul in lei vechi, nu o sa imi mai obosesc mintea sa faca transformari si nu ma voi obisnui niciodata.
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005

MesajTrimis: Vin 08 07 2005, 11:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

!: Ai dreptate Paula! Tocmai de aceea si eu insist pentru afisarea preturilor numai in lei noi!
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum