CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Preturile in RON
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
webmaster
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 7:39 pm    Titlul subiectului: Preturile in RON Raspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre afisarea preturilor produselor in magazinul ChicBebe exclusiv in RON si nu in ambele monede?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
cucurigu
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 25/06/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 7:49 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt adeptul m?surilor radicale, a?a c? ... numai RON
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 8:16 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincera sa fiu , nu stiu inca .Banuiesc ca trebuie sa folosim odata si-o data numai RON asa ca ... de ce nu?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
fish
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 8:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt total paralela cu RON, scuze...
probabil si pentru ca sunt acum in Olanda... Embarassed
am auzit de leul nou, ca este de 10.000 de ori mai scump ca cel vechi, dar nu am habar deloc de RON.
ma "umple" cineva?? Wink Embarassed

andra_mara
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 11/03/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 9:24 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si io sint adepta masurilor radicale. Asa ca numai RON.
As vrea sa dispara leii vechi cat mai repede de pe piata, ne-am obisnui mult mai repede cu cei noi.

Fish, leii noi arata la fel ca cei vechi, dar cu mai putine zerouri. Very Happy Very Happy Te-am lamurit rau, nu?
Sus
Miti76
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/06/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 9:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

RON!!!!!!!!!! Evil or Very Mad

Sus
bibi
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 13/06/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 10:12 pm    Titlul subiectului: pentru.....si eu Raspunde cu citat (quote)

Pentru RON ....!!!!greu e un pic pana la acomodare,dupa aceea o sa fie mai simplu.Deci tot inainte....
Sus
Amanina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/07/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 10:13 pm    Titlul subiectului: RON Raspunde cu citat (quote)

si eu sunt de parere ca o masura radicala ar fi mai bien venita, asa am fi nevoiti sa ne obisnuim mai repede cu RON, decat sa tragem in paralel, si in cele din urma tot la varianta aceea ajumgem ca numai RON! asa Laughing dezvelim leucoplastul brusc, decat incet si Shocked chinuitor!

un vot ferm pentru RON! Smile
Sus
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 10:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca majoritatea sunt pentru RON .

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mama_sonyei
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 28/02/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 11:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si eu tot RON... macar asa o sa ne obisnuim mai repede cu ei Wink

http://www.sonya.as.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 11:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mony a zis ca e PRO RON!!! Wink Razz Laughing Cu cat incepem mai repede si mai drastic, cu atat ne obisnuim mai usor...

Succes la acomodare, tuturor!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 11:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

io zic sa fie BOTH , cel putin inca o luna - ca sa se evite discutiile si incurcaturile Wink . nu cred ca deranjeaza cu ceva . iar pt mine RON-ii astia sunt total straini si neinteresanti Rolling Eyes
Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 9:02 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt de parere ca ar trebui mentinute ambele variante. Trebuie sa ne gandim ca unii se obisnuiesc mai repede, altii mai greu. E posibil, folosind doar pretul in RON, sa se piarda o parte din clientii care fac parte din a doua categorie (care cine stie daca e mai numeroasa decat prima Wink ), doar pentru ca nu li s-a pus la dispozitie si varianta ROL-ului. E doar o strategie de vanzari la urma urmelor. Wink

Lachitza mea

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 9:05 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ups... n-am vrut sa fiu prea convingatoare Laughing S-a triplat mesajul meu... Adminutza, Webbie , pls stergeti doua dintre ele. Very Happy

Lachitza mea

Sus
dani
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 9:11 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Parerea mea e ca ar trebui numai in RON.
Daca avem ambele variante, ne vom obisnui mult mai greu. De aceea, mi se pare gresita si alegerea bancii, de a avea ambii lei inca un an si jumatate...

Am cel mai frumos nepot din lume!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 9:13 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu optez pentru ambele variante! Asta daca se tine cont de parerea tuturor membrilor!
Cine e radical, sa se uite numai la RON. Eu sunt o biata baba amarata care se obisnuieste mai greu. Si nu vreau sa-mi bilibistrocizez ochii cand comand, sa calculez leii noi in leii vechi, ca oricum inca nu am lei noi si etc etc. E alegerea mea. Na!
Macar pana se renunta de tot la leii vechi.
Da' ce-mi mai bat io capu aici, ca vad ca deja s-au luat masuri!

Pana si expertii sunt de acord cu mine http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=newsletter&magazine_id=1146&section_id=5&article_id=139370 Laughing

Ultima modificare efectuata Forumista start la Mar 05 07 2005, 10:01 am, modificat de 4 ori in total
Sus
jullie
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 9:27 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vad ca majoritatea este pro RON!!!!!!!!!!!!!Nu e rau! Toata lumea da vina pe pensionari: ca se obisnuiesc mai greu , ca sunt in varsta etc....
De ce sa nu ne gandim ca si ei au niste studii si, de ce nu, ca ei au mai trecut prin asa ceva. Deci...numai leu GREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wink Razz Very Happy
webmaster
Site Admin
Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:

Da' ce-mi mai bat io capu aici, ca vad ca deja s-au luat masuri!

Despre ChicBebe vorbesti Geanina ca a luat masuri? Momentan, este adevarat ca am schimbat ordinea celor doua preturi in site si ca pretul in leul nou este mult mai mare si accentuat, decat cel in lei vechi care e mic prapadit si gri.
Dar sunt multe locuri in care vreau sa stiu daca va este mai usor in lei noi sau vechi: contul de utilizator, cosul de cumparaturi etc.
Nu incerc sa impun ceva, dar in functie de opinia minoritatii raportata la majoritate, vom lua masuri ca sa impacam si capra si varza.
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 10:15 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Acu nu stiu care-i tabara caprelor si care-i cea a verzelor Wink Wink dar Geanina nu s-a referit la Chicbebe ci la majoritatea pro RON a raspunsurilor...

Lachitza mea

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 10:17 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu sunt varza, deci te rog, impaca-ma!

Si da, ma refer la toate acele locuri mentionate de tine. Desi, de cele mai multe ori, eu vin si cumpar direct sau vorbesc la telefon cu Adminii, fara sa mai folosesc Cosul. Il folosesc doar pentru a salva la mine in calculator o posibila comanda. Apoi, merg la magazin sau sun pe Adimnuta si comand direct. Sper ca m-am facut inteleasa!
Multumesc pentru intelegerea acordata unei babe ramolite!
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Am lansat www.chicbebe.ro Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum