| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
webmaster Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004 Mesaje: 228 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 7:39 pm Titlul subiectului: Preturile in RON |
|
|
Ce parere aveti despre afisarea preturilor produselor in magazinul ChicBebe exclusiv in RON si nu in ambele monede? _________________ Good things always come in small packages.
Blog personal: http://blogoreea.merca.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
cucurigu Membru nou

Data inscrierii: 25/06/2005 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt adeptul m?surilor radicale, a?a c? ... numai RON |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 8:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sincera sa fiu , nu stiu inca .Banuiesc ca trebuie sa folosim odata si-o data numai RON asa ca ... de ce nu? _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fish Parinte experimentat

Data inscrierii: 08/05/2004 Mesaje: 164 Locatie: Olanda
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt total paralela cu RON, scuze...
probabil si pentru ca sunt acum in Olanda...
am auzit de leul nou, ca este de 10.000 de ori mai scump ca cel vechi, dar nu am habar deloc de RON.
ma "umple" cineva?? _________________ Adevarul e cea mai buna minciuna. |
|
| Sus |
|
 |
andra_mara Membru nou

Data inscrierii: 11/03/2005 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si io sint adepta masurilor radicale. Asa ca numai RON.
As vrea sa dispara leii vechi cat mai repede de pe piata, ne-am obisnui mult mai repede cu cei noi.
Fish, leii noi arata la fel ca cei vechi, dar cu mai putine zerouri. Te-am lamurit rau, nu? |
|
| Sus |
|
 |
Miti76 Membru nou

Data inscrierii: 03/06/2005 Mesaje: 4 Locatie: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bibi Membru nou

Data inscrierii: 13/06/2005 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 10:12 pm Titlul subiectului: pentru.....si eu |
|
|
| Pentru RON ....!!!!greu e un pic pana la acomodare,dupa aceea o sa fie mai simplu.Deci tot inainte.... |
|
| Sus |
|
 |
Amanina Membru nou

Data inscrierii: 03/07/2005 Mesaje: 1 Locatie: Satu Mare
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 10:13 pm Titlul subiectului: RON |
|
|
si eu sunt de parere ca o masura radicala ar fi mai bien venita, asa am fi nevoiti sa ne obisnuim mai repede cu RON, decat sa tragem in paralel, si in cele din urma tot la varianta aceea ajumgem ca numai RON! asa dezvelim leucoplastul brusc, decat incet si chinuitor!
un vot ferm pentru RON!  |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 10:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vad ca majoritatea sunt pentru RON . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
mama_sonyei Parinte experimentat

Data inscrierii: 28/02/2005 Mesaje: 252 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu tot RON... macar asa o sa ne obisnuim mai repede cu ei  _________________
http://www.sonya.as.ro |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mony a zis ca e PRO RON!!! Cu cat incepem mai repede si mai drastic, cu atat ne obisnuim mai usor...
Succes la acomodare, tuturor! _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
roxanica-mamica Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003 Mesaje: 3407 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 11:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
io zic sa fie BOTH , cel putin inca o luna - ca sa se evite discutiile si incurcaturile . nu cred ca deranjeaza cu ceva . iar pt mine RON-ii astia sunt total straini si neinteresanti |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 05 07 2005, 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt de parere ca ar trebui mentinute ambele variante. Trebuie sa ne gandim ca unii se obisnuiesc mai repede, altii mai greu. E posibil, folosind doar pretul in RON, sa se piarda o parte din clientii care fac parte din a doua categorie (care cine stie daca e mai numeroasa decat prima ), doar pentru ca nu li s-a pus la dispozitie si varianta ROL-ului. E doar o strategie de vanzari la urma urmelor. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 05 07 2005, 9:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Ups... n-am vrut sa fiu prea convingatoare S-a triplat mesajul meu... Adminutza, Webbie , pls stergeti doua dintre ele. _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
dani Parinte experimentat

Data inscrierii: 07/06/2004 Mesaje: 283 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 05 07 2005, 9:11 am Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea e ca ar trebui numai in RON.
Daca avem ambele variante, ne vom obisnui mult mai greu. De aceea, mi se pare gresita si alegerea bancii, de a avea ambii lei inca un an si jumatate... _________________
Am cel mai frumos nepot din lume! |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 05 07 2005, 9:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu optez pentru ambele variante! Asta daca se tine cont de parerea tuturor membrilor!
Cine e radical, sa se uite numai la RON. Eu sunt o biata baba amarata care se obisnuieste mai greu. Si nu vreau sa-mi bilibistrocizez ochii cand comand, sa calculez leii noi in leii vechi, ca oricum inca nu am lei noi si etc etc. E alegerea mea. Na!
Macar pana se renunta de tot la leii vechi.
Da' ce-mi mai bat io capu aici, ca vad ca deja s-au luat masuri!
Pana si expertii sunt de acord cu mine http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?page=newsletter&magazine_id=1146§ion_id=5&article_id=139370
Ultima modificare efectuata Forumista start la Mar 05 07 2005, 10:01 am, modificat de 4 ori in total |
|
| Sus |
|
 |
jullie Parinte incepator

Data inscrierii: 25/05/2005 Mesaje: 54 Locatie: buz
|
Trimis: Mar 05 07 2005, 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Vad ca majoritatea este pro RON!!!!!!!!!!!!!Nu e rau! Toata lumea da vina pe pensionari: ca se obisnuiesc mai greu , ca sunt in varsta etc....
De ce sa nu ne gandim ca si ei au niste studii si, de ce nu, ca ei au mai trecut prin asa ceva. Deci...numai leu GREU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  _________________ Sunt economist dar ?n prezent lucrez ca institutor ?ntr-o gradini?a de copii.?mi place foarte mult s? lucrez cu "piticii" mai ales c? acum am grupa mic?.! |
|
| Sus |
|
 |
webmaster Site Admin

Data inscrierii: 20/01/2004 Mesaje: 228 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 05 07 2005, 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: |
Da' ce-mi mai bat io capu aici, ca vad ca deja s-au luat masuri!
|
Despre ChicBebe vorbesti Geanina ca a luat masuri? Momentan, este adevarat ca am schimbat ordinea celor doua preturi in site si ca pretul in leul nou este mult mai mare si accentuat, decat cel in lei vechi care e mic prapadit si gri.
Dar sunt multe locuri in care vreau sa stiu daca va este mai usor in lei noi sau vechi: contul de utilizator, cosul de cumparaturi etc.
Nu incerc sa impun ceva, dar in functie de opinia minoritatii raportata la majoritate, vom lua masuri ca sa impacam si capra si varza. _________________ Good things always come in small packages.
Blog personal: http://blogoreea.merca.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

|
Trimis: Mar 05 07 2005, 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Acu nu stiu care-i tabara caprelor si care-i cea a verzelor dar Geanina nu s-a referit la Chicbebe ci la majoritatea pro RON a raspunsurilor... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 05 07 2005, 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
eu sunt varza, deci te rog, impaca-ma!
Si da, ma refer la toate acele locuri mentionate de tine. Desi, de cele mai multe ori, eu vin si cumpar direct sau vorbesc la telefon cu Adminii, fara sa mai folosesc Cosul. Il folosesc doar pentru a salva la mine in calculator o posibila comanda. Apoi, merg la magazin sau sun pe Adimnuta si comand direct. Sper ca m-am facut inteleasa!
Multumesc pentru intelegerea acordata unei babe ramolite! |
|
| Sus |
|
 |
|