| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 28 06 2005, 2:04 pm Titlul subiectului: Diferenta de varsta - Partea a II a |
|
|
Multumind inca o data Roxaniquei ca a deschis acest subiect de succes, precum si celor care au participat la el, va invit sa continuam discutiile aici.
Binenteles ca putem accesa oricand si inceputul discutiilor la Diferenta de varsta _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Sam 10 12 2005, 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sotul meu este mai mic decat mine cu 8 luni dar asta nu ne deranjeaza deloc! Nimeni nu a avut nimic de comentat despre asta...iar intre noi totul decurge foarte bine chiar de la inceput! |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Sam 10 12 2005, 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Al meu nici nu-ndrazneste .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
crisulina Parinte experimentat

Data inscrierii: 04/01/2006 Mesaje: 227 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Sam 14 01 2006, 4:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Diferenta intre mine si sotul meu este de 11 ani, dar asta n-a fost niciodata o piedica in calea iubirii noastre Este adevarat, am avut multe de indurat, rautatea unor persoane si piedice puse de parinti, dar am trecut cu bine peste toate si anul acesta am implinit 8 ani de la nunta Cu timpul, toti s-au convins ca suntem facuti unul ptr. altul. Sunt convinsa ca alta alegere mai buna n-asi fi putut face, mereu mi-au placut barbatii mai "copti"  _________________ Crys si Dany
 |
|
| Sus |
|
 |
helena Parinte efervescent

Data inscrierii: 04/12/2005 Mesaje: 403 Locatie: timisoara
|
Trimis: Sam 14 01 2006, 4:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| al meu e mai mare cu 3 ani...dar nu cred ca are o iportanta prea mare virsta dintre soti atita timp cit amindoi gindesc si sunt pe aceasi lungime de unda! |
|
| Sus |
|
 |
diana maria Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005 Mesaje: 95 Locatie: arad
|
Trimis: Sam 14 01 2006, 5:24 pm Titlul subiectului: asa am patit eu... |
|
|
am fost casatorita in Bucuresti pentru vreo 6 luni cu un barbat cu 12 ani mai "copt" dar n-a mai mers deloc dupa vreo luna...Si-a dat arama pe fata si am ajuns ca doi straini, dormeam separat intotdeauna, sex n-am facut niciodata (ca nici nu putea, nici nu vroia...), se inchidea in baie de fiecare data cand face dus sau baie iar lucrurile de facut prin casa le inpartiseram jumi-juma.
Acum, m-am recasatorit cu un vechi prieten de-al meu, care m-a iubit mereu, la fel de tare si constant si e totul super. Diferenta intre noi e de cateva luni, el fiind mai mare, dar n-as mai incerca cu nici un alt barbat mai "copt" ca mine pentru nimik in lume...am trait-o pe propria piele. Am luat un burlac "copt" si romantic la prima vedere si m-am ales cu un om rece si singuratic, fara pic de iubire sau intelegere. Efectiv comunicarea era nula. _________________ Diana Maria
mami de Glad si Elena |
|
| Sus |
|
 |
CLODET Membru nou

Data inscrierii: 03/06/2006 Mesaje: 19 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Dum 04 06 2006, 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sotul meu este mai mare decat mine cu aproape 20 de ani .Ne intelegem perfect din toate punctele de vedere ,ne iubim ,ne respectam si cel mai important lucru este ca avem un pusti de 2,4 luni .Zanul nostru .Noi suntem inpreuna de 6 ani .Eu nu cred ca as putea sa fiu cu o pers de sex opus care sa aiba aceiasi varsta ca mine sau cu 2 ,3 ani mai mare .Asta sunt eu si sunt tare mandra de relatia pe care o am . _________________ Mancarea naturala aduce sanatate in organism |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data inscrierii: 19/09/2003 Mesaje: 2491 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Dum 04 06 2006, 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este tare frumos cand iubesti un om, indiferent de varsta pe care o are...daca te si simti iubit!
E totul perfect atata timp cat exista iubire si intelegere...Daca acestea trec...nimic nu mai conteaza...decat LINISTEA!!...pe care incerci sa o cauti!...eu asa cred
Deci... iubiti-va...  _________________ Din gura omului bun vorba rea nu iese niciodata |
|
| Sus |
|
 |
CLODET Membru nou

Data inscrierii: 03/06/2006 Mesaje: 19 Locatie: BUCURESTI
|
Trimis: Lun 05 06 2006, 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumim frumos Admin .Foarte frumoase vorbele tale _________________ Mancarea naturala aduce sanatate in organism |
|
| Sus |
|
 |
|