CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Camera copiilor nostrii
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Mie 14 01 2004, 12:24 pm    Titlul subiectului: Camera copiilor nostrii Raspunde cu citat (quote)

Camera Dianei este superba, toata lumea care a vazut-o a admirat-o!
totul, mai putin patul mare sunt pentru ea.
As dori sa vorbim fiecare, daca vreti, despre camerele copiilor nostrii.
Am sa va arat si poze, daca vreti le trimit pe mail, cu aspecte din camera Dianei si de asemenea astept poze si idei de la voi, pe mail, daniela@romfra.ro

Diana are peretii camerei tapetati cu imagini din desene animate, lipite cu adeziv, si pentru asta trebuie sa ii multumesc Luminitei deoarece de la ea am ideea!
Pupici Lumi!!!
Pe jos nu mai avem covor si avem un covoras facut din bucati imbinate, gen puzzle, stiti voi patrate dintr-un material moale si lavabil si viu colorat, fie cu cifre in mijloc, fie cu animale.
Avem si patutul in care stau jucariile mari de plus.
Avem o casuta din lemn, destul de mare, construita de tati, acolo unde Diana isi culca papusile (au loc in ea doi-trei copii).
Foarte multe jucarii ...
O masuta si trei scaunele de plastic, unde e instalat un telefon (interfon) care are fir direct cu altul plasat pe holul de la intrare.
Doua etajele cu jucarii...
Multe foto scanate si imprimate lipite pe un suport de bambus...
Tv- suspendat pe colt si casuta muzicala sub TV...

La voi cum e?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 03/12/2003

MesajTrimis: Mie 14 01 2004, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si camera lui marc e foarte colorata ! pe toti peretii are personaje de desene animate cumparate, dintr-un fel de cauciuc, ma rog . mai are si postere cu Mickey Mouse, si cu Winnie the Pooh . are patut cu baldachin, masuta de infasat, dulapiorul de haine , si o masa pe care am imbracat-o cu tapet cu ursuleti pe care tin toate produsele pt el . pe pereti am niste etajere de sticla, unde stau animalele de plus, dar si pestii si fluturii . o parte din camera se vede intr-o poza de pe site ! imi place la nebunie camera lui .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 14 01 2004, 1:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Inseamna ca seamana camerele copiilor nostri.

Cu mare placere, Dani!

Eu intre timp i-am mai luat si tot felul de mutunache de agatat si i-am mai cusut si inramat tare frumos 3 goblene care ii plac foarte mult piticei (2 copilasi care se roaga, baietel si fetita si mama lor :P , MAria, cu mainile impreunate)
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Joi 15 01 2004, 8:00 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu pot sa ma laud cu camera copiilor fiindca inca nu avem asa ceva. Antim doarme in sufragerie, iar Elena are patutul la noi in dormitor. Avem in plan sa ne mutam noi in sufragerie si sa facem dormitorul pentru copii, dar cand s-or face ei destul de mari sa stea in paturi suprapuse
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 16 01 2004, 1:07 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adita, important e sa fiti sanatosi, ca daca ai sanatate le rezolvi pe toate, inclusiv camera copiilor ! ;g
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 01 2004, 10:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asa, asa Roxanica!
Cel mai mult conteaza sanatatea si armonia familiei.
SA fiti sanatosi si sa le puteti face pe toate, Adita.
Sus
danielac
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 07/01/2004

MesajTrimis: Vin 16 01 2004, 10:40 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Aveti dreptate fetelor!!!
Noi avem 4 camere si de aceea am facut camera Dianei, ca altfel...

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
roxanica-mamica
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Vin 16 01 2004, 12:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si noi tot 4 .
Sus
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 16 01 2004, 1:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

noi avem 3 camere, dar intr-una sta bunica
Sus
alycia
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 24/02/2004

MesajTrimis: Joi 26 02 2004, 9:51 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi avem 3 camere asa ca una e a baietilor...de un verde pal odihnitor cu mocheta asortata..ce mai parca esti intr-o oaza de verdeata! Juniorul doarme in patut iar cel mare de 10 ani doarme in pat asortat mobilei. In rest camera e ca pentru adolescenti fara prea multe jucarii...cel mic se distreaza in tarcul din sufragerie care e plin cu jucarioare de ale lui!

http://community.webshots.com/user/penciu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Cristina
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 03/02/2004

MesajTrimis: Joi 26 02 2004, 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Alycia welcome

Si noi avem 3 camere ,camera ei este cu patul ,dulap pentru haine,o comoda ,masuta si scaune de joaca ,( si niste rafturi mai sus la care nu ajunge,si tv tot suspendat este intr-un colt) si jucariile sunt peste tot prin casa ,si noul ei loc de somn (din nou ) patul nostru Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 18/06/2004

MesajTrimis: Lun 12 07 2004, 10:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi acum suntem in plin proces de amenajare a camerei. Este preferabil sa aiba tapet sau vopsea lavabila pt. creeatiile artistice ale domnului ?Si jaluzele sau perdea - de care o sa traga mai cu spor?
Si as dori sa stiu unde este magazinul real Chicbebe pt. ca vreau sa achizitionez abtibilde decorative.
Multumesc pt. raspunsuri

Andreea si Vlad
Sus
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Dum 20 03 2005, 3:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

in sfarsit am aranjat si noi camera copiilor. cei mari dorm in paturi suprapuse iar juniorul in patutul lui. mai trebuie sa cumpar niste perdele cu niste desene potrivite pt ei si ar trebui sa schimb si lustra, dar nu prea am vazut ceva sa-mi convina. ce am vazut eu pt copii erau dragute ca design, dar nu prea luminau. aveti idei, pe unde pot gasi asa ceva, ca nu prea am timp sa colind prin magazine?
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 03 2005, 12:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adi, noi am luat de la Bricostore. Totul. Inclusiv sina/ bridele...
Perdeluta daca vrei sa o vezi in poze... mergi ... dincolo, la Lumibar la poze
Razz
Sus
adita
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 21 03 2005, 2:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

multumesc, ma duc sa vad. si lustra gasesc tot acolo?
Sus
mama_sonyei
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 28/02/2005

MesajTrimis: Mar 22 03 2005, 1:01 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu m-am apucat de amenajat camera fetei, deocamdata i-am luat niste abtibilduri pentru lipit pe pereti si maine ma duc sa caut o perdeluta haioasa... O sa va urmaresc sa mai fur si eu ceva idei Wink Embarassed Very Happy

http://www.sonya.as.ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mar 22 03 2005, 9:51 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am pus si eu in album cateva poze cu camera lui Vlad !

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mar 22 03 2005, 11:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ce camera frumoasa are Vlad!!! Pe perete e tapet sau ai lipit tu stelute? Si perdeaua e minunata!!!
Sus
vlada
Parinte efervescent
Parinte efervescent

MesajTrimis: Mie 23 03 2005, 8:12 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este tapet, iar stelutele se incarca de la lumina ziua si cand stingem seara lumina stralucesc ...sunt super !
Iar perdeaua este preferata mea...nu-ti spun cat am cautat ca o vroiam neaparat pe asta... Embarassed

Andreea si Vlad
Iubirea mea
Sus
somnorici
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 23 03 2005, 8:22 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Ma uimesti cu ce spui despre tapetul asta! Cred ca e foarte scump, nu-i asa?
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Nasterea si copiii Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Urmatoare
Pagina 1 din 12

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum