| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
georgeta Vizitator
|
Trimis: Lun 20 06 2005, 12:46 pm Titlul subiectului: tratament iminenta de avort |
|
|
buna!
as vrea sa aflu daca tratamentul cu gynipral poate fi intrupt in caz de stari de rau.
Sunt in saptamana 25 de sarcina si in saptamana 23 am avut o internare in spital cu diagnosticul de iminenta de avort. Analizele si eco au iesit foarte bine si am fost externata a 3-a zi. Tratamentul cu gynipral l-am urmat astfel: 6 zile /1 pastila X 6 h, apoi la 8 h pana vineri cand mi-a fost foarte rau de la pastila si nu am mai luat-o decat 1 data pe zi, seara.
Motivul care a dus la im de av(ce urat suna!) a fost faptul ca in saptamana precedenta incidentului am fost in concediu la munte( Jud Alba 600 km) si timp de 3 zile am urcat pe munte, cam multisor..... si a mai fost si drumul cu masina - o mare parte din el prin gropi made in Romania.
Toata sarcina a decurs excelet pana la incident - fara greturi si cu efort fizic destul de mult zic eu.
Acum ma intreb ce urmeaza pentru ca nu as vrea tratament medicamentos si sper ca totul este la fel ca mai inainte.
cu multe multumiri,
gily |
|
| Sus |
|
 |
raluca badescu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 04/05/2004 Mesaje: 887
|
Trimis: Mar 28 06 2005, 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
draga gravidutza,
nu cunosc acest medicament deloc. eu am avut la fel cu a 2 a mea sarcina si mi-a dat duvadilan, care la fel imi dadea stari de rau fiindca era asociat cu no-spa.
efectul a fost foarte bun, si eu tot in 5 spre 6 luni eram.
consulta ginecologul daca sa mai iei sau nu, prezinta-i faptul ca ti-e rau si le va pune in balanta avantajele si dezavantajele acestui med eventual schimba medicatia.
in general sa stii ca toate sunt cam asa, dau diverse stari mai ales ca esti gravida si oricum se presupune ca ti-e rau. _________________ A gresi e omenesc, a ierta e divin! |
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Mar 28 06 2005, 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Exact! Cel mai bine vorbeste cu medicul care ti-a prescris medicamentul. Trebuie sa faci tot posibilul, daca vrei ca sarcina sa mearga pana la capat. Si eu am luat medicamente in primul trimestru de sarcina pentru ca am avut anumite probleme si nu mi-a fost nici mie bine, dar m-am straduit din rasputeri pentru ca vroiam cu orice pret copila asta minunata de o am acum.
Succes si multa sanatate! |
|
| Sus |
|
 |
roxy Membru nou

Data inscrierii: 18/05/2006 Mesaje: 8 Locatie: bucuresti
|
Trimis: Mar 30 05 2006, 3:31 pm Titlul subiectului: tratament iminenta de avort |
|
|
| Mie pentru iminenta de avort mi-a dat medicul meu UTROGESTAN.Am luat pana in luna a 7-a dar totul a fost ok.Am o fetita care pe 10 iunie face 1 anisor.Poate ar trebui sa mai ceri parerea unui alt medic?Multa sanatate! |
|
| Sus |
|
 |
bubulina Membru nou

Data inscrierii: 26/05/2006 Mesaje: 13
|
Trimis: Mie 31 05 2006, 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu m-am confruntat cu aceleasi probleme, iminenta de avort si am stat mult internata pt hemoragii si contractii repetate. Tot tratament cu gynipral am luat si eu, insa injectabil, insotit de utrogestan, gravibynon nos-pa (injectabil de 2 ori/zi) si fier de la 5 luni ale sarcinii si pana la 7 luni si 3 sapt (cand am nascut prematur). _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|