CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Daca doriti cazare la particular cand veniti la mare...
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Vin 14 07 2006, 11:45 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vin la mare!!!! Georgi,lasa-mi si mie nt tau de mobil pe MP te rog, ne intalnim la MC Donald dca vrei, Am programat concediul pe 7 august dar poate mai dam o raita pana atunci. Smile

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Vin 27 04 2007, 2:48 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Iata si linkul pt casa varului meu... Wink

http://outdoors.webshots.com/album/551678044HLnfLf

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Sam 28 04 2007, 7:38 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cu cat inchiriaza , Georgi?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Sam 28 04 2007, 4:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu sint interesata. Anul asta tre sa ajungem neaparat la mare, asa a zis doctora fetei pentru gitut si polipi iar la anul la salina din nou.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Sam 28 04 2007, 5:22 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sincer nu stiu, tre sa vb cu el... dar din experienta anilor trecuti stiu ca ei fixeaza preturile mai tarzior in functie de cerere si de preturile stabilite si de vecinii care mai inchiriaza... adica daca al de alaturi ia mai putin tre sa lase si ei... si invers... cine doreste ii dau nr de tel in mp si vb direct, ok?

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 2:03 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca e putin cam repede, noi am vrea prin jumatatea luni august cind avem concediu. Asta in cazul in care nu rezolvam"altfel". Cred ca pina atuni vor fi alte preturi. Oricum tinem legatura.
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Dum 29 04 2007, 9:18 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cand va hotarati sa va interesati si stiti macar aproximativ perioada ma anuntati, ok? Daca Doamne fereste nu apar pe chic o perioada... o rugati pe Nicky sa ma anunte, ok?

Pupici!

Sus
Laura
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004

MesajTrimis: Joi 14 06 2007, 9:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

michelle Trimis: Lun 08 14, 2006 11:28 pm Titlul subiectului: cazare eforie-oferta speciala

--------------------------------------------------------------------------------

Pentru luna Septembrie avem o oferta speciala

7 nopti: Camera dubla 315 RON Camera tripla 470 RON

Contact Emy: 0729004085 , meridian_eforie@yahoo.com

fluffy Trimis: Vin 08 04, 2006 3:34 pm Titlul subiectului:

--------------------------------------------------------------------------------

Draga Mihaela,

Multumesc pentru raspuns. Ti-am trimis un mail la adresa indicata de tine.

michelle Trimis: Vin 08 04, 2006 3:17 pm Titlul subiectului: cazare eforie nord

fluffy a scris:
Multumim pentru oferta postata!

Daca esti amabila sa-mi spui, dupa 15 septembrie, o camera matrimoniala, ce pret are pe noapte?

Multumesc anticipat.

Tarife 2006:
Perioada camera dubla camera tripla
15 iulie - 23 august 110 Ron 130 Ron
24 august - 15 sept 60 Ron 80 Ron

Preturile sunt pe camera/noapte

da-mi adresa de e-mail, sau trimite-mi un mesaj la meridian_eforie@yahoo.com si iti voi trimite brosura cu poze si mai multe detalii.

concediu placut
mihaela

fluffy
Trimis: Vin 08 04, 2006 8:47 am Titlul subiectului:

Multumim pentru oferta postata!

Daca esti amabila sa-mi spui, dupa 15 septembrie, o camera matrimoniala, ce pret are pe noapte?

Multumesc anticipat.

michelle Trimis: Joi 08 03, 2006 6:21 pm Titlul subiectului: ofer cazare pe litoral

Daca vrea cineva cazare in Eforie Nord, va recomand:

Vila Meridian***, aproape de plaja, mobilier nou, camere cu bai proprii cu cada sau dus, tv cablu. Acces la bucatarie utilata modern, living, terase, gratar, parcare. Camere si bai foarte spatioase. Preturi incepand de la 60 RON pe noapte.

Contact Emy:0729004085 ,
meridian_eforie@yahoo.com
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 25 06 2007, 6:10 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

michelle Trimis: Lun 06 25, 2007 11:14 am Titlul subiectului: cazare pe litoral

Vila Meridian-Eforie Nord va ofera conditii de cazare deosebite. Localizata la 5 min de mare , camere lux, spatioase(25-30 mp), cu grup sanitar propriu, fotolii extensibile, mobilier nou, tv, cablu, acces la un living ultramodern (-80 mp) , bucatarie mobilata si utilata nou (3 frigidere, aragaz, microunde, filtru cafea...) sala de mese, parcare, terase, curte. Pentru poze si mai multe detalii trimiteti email: meridian23@yahoo.com; 0752 947319 ; 0241 742442
Laura
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Lun 25 06 2007, 6:14 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nickysweet4u Trimis: Lun 06 25, 2007 1:05 pm Titlul subiectului:

Michelle , daca as dori sa inchiriez o camera in vila ta in perioada 1-10 septembrie , cat m-ar costa pe noapte?Suntem doi adulti si doi pitici de 10 si 3 ani .Nu avem nevoie de lux ci doar de cazare .
ginalacramioara
Parinte experimentat
Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 11:43 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

As vrea sa stiu si eu cat m-ar costa cazarea dupa 10 iulie ptr 2 adulti si un bb
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mar 26 06 2007, 2:15 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

In functie de perioada (iulie e considerata perioada de varf) este de la 60 RON in sus... Rolling Eyes

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Mie 27 06 2007, 9:24 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noua ne-a placut foarte mult vila si oferta si cred ca o sa facem o vizita pe acolo Wink
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Mie 27 06 2007, 11:36 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

dar cu rulota ne primeste cineva?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 27 06 2007, 3:05 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Noua ne-a placut foarte mult vila si oferta si cred ca o sa facem o vizita pe acolo Wink

Care vila ma cuma? Cea de la Eforie Nord de care spune michele?

Lachitza mea

Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 27 06 2007, 3:08 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adita a scris:
dar cu rulota ne primeste cineva?

Da... va primesc eu in spatele blocului... Wink utilitatile la mine acas... Razz Laughing

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 28 06 2007, 2:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da cuma, acolo.
Care este Laughing
Sus
diana maria
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 22/03/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:30 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Noi am fost la un complex de vile la Mamaia Nord, spre Navodari. Am fost 5 intr-un apartament si a fost extraordinar. E foarte aproape de plaja, e complex pazit, are restaurant destul de ieftin, iar cazarea e super si include si micul dejun. Fac curatenie zilnic, iar comfortul e 100%.
Cautati Corabia Piratilor (si pe net pentru preturi si poze). Eu cel putin am sa ma duc in fiecare an acolo.
Bibicutza
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005

MesajTrimis: Vin 10 08 2007, 9:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tu Georgi!!!eu bag sama ca numa eu nu te-am intalnit life! Crying or Very sad Mad Crying or Very sad asa-mi trebe...auzi, da eu ultima data am fost la marea neagra acum...vreo 10 Question ani...hm...cine stie poate am facut plaja una langa alta si nu stim Embarassed no tre sa ma gandesc sa remediez...cand vii sa vezi castelul din Hunedoara? Laughing Laughing Laughing
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 20 08 2007, 12:34 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Bibicutza a scris:
tu Georgi!!!eu bag sama ca numa eu nu te-am intalnit life! Crying or Very sad Mad Crying or Very sad asa-mi trebe...auzi, da eu ultima data am fost la marea neagra acum...vreo 10 Question ani...hm...cine stie poate am facut plaja una langa alta si nu stim Embarassed no tre sa ma gandesc sa remediez...cand vii sa vezi castelul din Hunedoara? Laughing Laughing Laughing

Oi venii mama, dar e cam greu sa batem drumul pana acolo si copii asa mici... tu vii mai usor cu printul incoace... Wink

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum