CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
Daca doriti cazare la particular cand veniti la mare...
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Lun 20 06 2005, 12:59 am    Titlul subiectului: Daca doriti cazare la particular cand veniti la mare... Raspunde cu citat (quote)

Daca doriti sa stati undeva la casa, bineanteles mult mai ieftin ca la hotel va pot pune in legatura cu unele persoane...

Pupici!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
monica
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 05/05/2005

MesajTrimis: Lun 20 06 2005, 6:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau si eu, te rog mai multe detalii. As dori, daca se poate la Eforie Nord, daca nu...oricunde, depinde de pret. Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 20 06 2005, 11:43 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am 2 matusi aici in Constanta. Acum ca nu sunt sezonisti primesc si cu 350-400 pe zi, camere curate, oameni de treaba, acces la baie si bucatarie... Nu stiu preturile de la hotel, dar banuiesc ca nu se compara. Mai tarziu, cand vor fi multi turisti se asteapta sa poata mari pretul la vreo 700, dar deocamdata accepta si mai putin. Eu va pun in legatura cu ele si vedeti ce "programari" au, daca au si va tocmiti.

Una dintre ele sta fff aproape de mare, cealalta mai in centru, dar daca aveti masina scapati usor, daca nu cu traseul... Cea de pe malul marii are baie ca la bloc cu centrala termica, iar in curte are un wc de servici cu chiuveta si oglinda si dus separat in aer liber cu apa de la solar, care e minunat vara dupa plaja.

Daca nu au ele liber, ele cunosc multi din cei care inchiriaza si nu se poate sa nu va gaseasca undeva, dar conditiile la acele persoane eu nu le stiu. Ramane de vorbit.

Succes!

Sus
corina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/06/2005

MesajTrimis: Mie 22 06 2005, 1:02 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cunosc si eu multe persoane care inchiriaza camere la curte si la bloc aproape de plaja cu conditii super,si am o matusa care inchiriaza ap.la chieie.Pretul e cel care l-a spus si Giorgi 350000-400000 pe noapte,unele au si tel.(majoritatea sunt la chieie)
Sus
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Mie 22 06 2005, 10:54 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Adica Corina fiind vara mea, matusile sunt comune... Laughing Restul lumii eu nu-l cunosc... Embarassed

Sus
cerabela
Parinte incepator
Parinte incepator

Data inscrierii: 11/02/2005

MesajTrimis: Mar 28 06 2005, 1:56 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Vreau si eu la mare,dar in Mamaia.Si in perioada 6-12 august.Cam cat ajunge atunci noaptea de cazare???As vrea ceva aproape,aproape de plaja ca ........deh am 2 copii.CINE STIE SI CUNOASTE????????????? Question Question Question Question Question
corina
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 03/06/2005

MesajTrimis: Sam 02 07 2005, 9:53 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am eu pe cineva langa Satul de Vacanta(este la 5 min. de plaja Mamaia mergand pe jos),dar la pret depinde de cate pers. sunteti si cate zile stati wink:Oricum daca te hotarasti mai tii legatura sa-mi spui si ce te intereseaza-1cam. la bloc sau ap. la chieie Very Happy Wink
Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Mar 30 08 2005, 1:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

as vrea si eu sa merg cu piticul meu la mare weekendul acesta ...
preferabil in constanta/mamaia, cat mai aproape de plaja. As vrea o camera intr-o casa cu curte, cu gratar, evtl. chiar loc de joaca pentru pitici .... cam multe nu? Smile ah, am uitat ... si bineinteles ieftin Laughing Laughing Credeti ca cer imposibilul?
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 31 08 2005, 11:37 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am gasit o chestie foarte interesanta. Cazare in Constanta, 15 euro/noapte/camera, curte, loc de joaca pentru copii, bucatarie utilata cu de toate.... suna foarte bine. Cred ca aici vom merge in weekend. Din pacate inca nu am gasit pe nimeni sa vina cu noi. Ar fi mai frumos sa mai vina cineva.
Poate aveti vreodata nevoie http://www.casutaanei.as.ro/ro/start.html
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 12:14 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oare vor mai fi valabile ofertele in vara 2006? (nu la pret ma refer)
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 12:19 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sper sa fiu pe faza in privinta asta, iar de preturi vorbim atunci... Daca nu un mp sau pe mail si luam legatura Wink

Sus
puiutu
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 15/01/2006

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 1:00 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

OK. ai fost prompta chir daca pina la vara mai este...ohoho..
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 3:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Pai cum era sa te las cu intrebarea in vant? Nu fac eu asa ceva... Wink Si in plus abia astept sa scrieti ceva ca sa am ocazia sa raspund... Wink Embarassed Laughing Laughing Laughing

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 3:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vreau si eu vara asta sa merg la mare cu bebe si cu prietena mea care e tot cu bebe.ce sanse avem sa gasim si noi camera cu baie si bucatarie?adica ma interseaza strict acces la baie din camera.casa ancutei arata f bine, mai ales ca are loc de joaca pt copii...ar fi ideal dar nu-s lamurita dom'le cum e cu baia aia Laughing Laughing .am si eu un fix,vreau baia mea Laughing Laughing Laughing
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

MesajTrimis: Lun 23 01 2006, 4:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se rezolva... Pastram legatura, k?

Sus
paula
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 1:47 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

apropos de casa ancutei. Am fost si am fost foarte multumiti. Noua ne-a placut. Baia intr-adevar este comuna. Este o baie curata, cu de toate, adica cu tot ce-i trebuie unei familii (masina de spalat, etc.). Eu v-o recomand cu caldura. La capatul stradutei (adica 2-3 min. de mers pe jos) este marea. Nu este plaja chiar acolo, dar este undeva mai in stanga. Este super fain.
Este f. aproape de delfinariu, tot pe jos se poate merge. Daca e sa mergem anul asta este f. posibil tot acolo sa mergem ca ne-a placut.
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 22/10/2004

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 3:29 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Multumesc de pont, Paula. Am intrat acum pe site si mi-a placut ca au leagan si tobogan. Am scris mail. Poate anul asta o sa mergem si noi daca zici ca a fost fain.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Amedy
Parinte efervescent
Parinte efervescent

Data inscrierii: 27/01/2004

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 4:32 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Foarte frumoase imagini,vreau si eu acoloo!!Cu voi! Chiar nu se poate sa am baia mea? Nu au nici o camera cu baie proprie? Mad

Sus
Marinutza
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 27/06/2005

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 7:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

vad ca nu-s singura cara cauta baie Laughing Laughing .oricum e frumos acolo se vede din poze.si stiu si zona pt ca eu is constanteanca de fel.e la doi pasi de mamaia.oricum mai caut pana la sf lui iulie o sa gasim noi ceva.
Parinte "cu greutate"
Parinte

Data inscrierii: 24/01/2005

MesajTrimis: Mie 25 01 2006, 8:23 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nici eu nu suport sa merg in concediu si sa impart baia cu inca 2-3 familii. Nu prea imi place sa fiu in baie si sa fie altii care sa imi bata in usa, la fel la dus, sa stau la coada cu prosopul in dinti....nu mai spun acum, ca avem si copil, nu imi place sa stau cu el la coada pana fac ceilalti baie....Pai daca intr-o casa de asta sunt 3-4 familii, va dati seama cat dureaza dimineata pana intra toti la baie? Sad Noi si asa mergem rar in concedii Laughing , macar cand mergem, sa am tot confortul. Tin minte de cand eram copil si mergeam cu ai mei la case, asa, cu baie comuna.... mama mea care are probleme cu constipatia Sad , la mare, 10 zile cat stateam, nu reusea sa isi rezolve problemele, pentru ca mereu erau altii dupa usa care asteptau.

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Diverse Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum