CautareCautareLista membrilorLista membrilor Pagina de start a forumului Chicbebe Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori
InregistrareInregistrare
ProfilProfil
Mesaje privateMesaje private
AutentificareAutentificare
janin/Experiente noastre cu testele de sarcina
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Geanina-Georgiana
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 09/06/2005

MesajTrimis: Joi 09 06 2005, 10:14 pm    Titlul subiectului: janin/Experiente noastre cu testele de sarcina Raspunde cu citat (quote)

AZI MI-AM FACUT CURAJ I AM MERS LA FARMACIE.MI-AM CUMPARAT UN TEST SI ABIA DUPA 3 ORE L-AM FACUT.SI REZULTZTUL E....:NEGATIV.
Asta e bine,e super bine.
Va multumesc foarte mult,in special doamnei Paula.
Nu vreau sa fiu insolenta,dar doresc sa-i spun doamnei Ana C,ca deja folosesc o metoda anticonceptionala,si doresc sa-i amintesc,ca si doctorii spun ca metodele anticonceptionale nu sunt sigure 100%,nici chiar pilulele.
Oricum ii multumesc,si bine inteles tuturor care mi-au raspuns.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Georgi
Cel mai tare parinte
Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005

MesajTrimis: Joi 09 06 2005, 10:39 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si in cazul tau se spune tot... orchestra Felicitari Geanina! Ma bucur ca nu s-a adeverit teama ta. Nu cred ca Ana a vrut sa te supere, dar nu avea cum sa gandeasca altfel in urma mesajului tau. Nu ai dat destule detalii si noi am gandit in consecinta. Imi cer scuze si in numele lor!

Oricum, welcome in forumul nostru si poate ne tii de urat mai des, chiar si fara sa fii mamica. Gasesti subiecte interesante aici si cred ca orice intrebare isi poate gasi un mic raspuns. Curaj! Da-ne mai multe detalii despre tine, sa te cunoastem! si eu

Pupici dulci de la mami si Mony!

http://www.putfile.com/georgi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
ana c
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004

MesajTrimis: Vin 10 06 2005, 9:55 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Trimis: Mie 06 08, 2005 10:29 pm Titlul subiectului: oare?

--------------------------------------------------------------------------------

Buna.Am nevoie de un sfat si de un raspuns URGENT.
In luna Aprilie,in prima zi dupa menstruatie am facut dragoste ci prietenul neprotejat.Nimic anormal.In luna Mai menstruatia mi-a venit la termen dar mult mai putin decat de obicei,iar acum ,in luna mai nu mi-a venit de loc(mi-a intarziat 15 zile),am mai multa pofta de mancare,dorm putin si am somnul agitat si am luat si ceva kg in plus,si din cand in cand o stare de greata insuportabila(tin sa precizez ca intre timp am schimbat clima si sunt mult mai stresata-am schimbat mocul de munca).Nu vreau sa fac un test pt ca imi e frica de rezultat,dartotusi credeti ca e posibil sa fiu insarcinata?
Raspuns urgent.

Eu nu am inteles altceva de aici. Asa ca nu ai de ce sa te superi.

Noi primim pe forum cu bratele deschise pe oricine doreste sa ni se alature!

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
nicky
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005

MesajTrimis: Mie 22 06 2005, 11:57 pm    Titlul subiectului: Re: janin Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Georgiana a scris:
AZI MI-AM FACUT CURAJ I AM MERS LA FARMACIE.MI-AM CUMPARAT UN TEST SI ABIA DUPA 3 ORE L-AM FACUT.SI REZULTZTUL E....:NEGATIV.
Asta e bine,e super bine.
Va multumesc foarte mult,in special doamnei Paula.
Nu vreau sa fiu insolenta,dar doresc sa-i spun doamnei Ana C,ca deja folosesc o metoda anticonceptionala,si doresc sa-i amintesc,ca si doctorii spun ca metodele anticonceptionale nu sunt sigure 100%,nici chiar pilulele.
Oricum ii multumesc,si bine inteles tuturor care mi-au raspuns.

Buna , Geanina !! Nu vreau sa te sperii cu mesajul meu dar daca inca nu esti sigure de esti insarcinata sau nu te sfatuiesc sa repeti testul sau sa te duci chiar la un laborator .Anul trecut eu si Cezar , dragalasul meu , ne-am dorit foarte mult un copil si am ramas insarcinata de doua ori dar am pierdut ambele sarcini .La prima sarcina a aparut de la primul test ca sunt insarcinata dar la a doua au fost 2 teste negatiive si ultimul abia pozitiv .Testele au fost cumparate din farmacie si de diverse feluri .Din pacate am pierdut si a doua sarcina chiar in ziua in care s-a nascut Sandra .Poate de aceea mi-a cazut atat de draga .
Oricum iti urez bafta si sa ai parte de bb cand iti doresti tu !!

Nicky

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 10:41 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie abia al treilea test (facut la 2 saptamani de intarziere) mi-e iesit pozitiv. Primele doua, negative. Si acum o am pe pitica de pe test Laughing
Sus
Vizitator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 1:12 pm    Titlul subiectului: Re: janin Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Mie abia al treilea test (facut la 2 saptamani de intarziere) mi-e iesit pozitiv. Primele doua, negative. Si acum o am pe pitica de pe test Laughing

Da ,si mie .Curios nu? Cica sunt 99% sigure ...Sigure pe naiba ,sa-mi scuzati limbajul ..Asa ca mai bine sa se duca fata la un control clasic .
Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 1:33 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cred ca e vorba, de fapt, de hormonii de sarcina, pe care testul ala ii depisteaza incepand cu o anumita zi...
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 1:38 pm    Titlul subiectului: Intrebare Raspunde cu citat (quote)

Se poate dar chiar 2 teste sa iasa gresit?Si asta la diferenta de 3 zile?

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 2:12 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, daca hormonii de sarcina apar.. cand apar... ca nu stiu exact cand apar Laughing (ca sa fie "detectati" de substanta activa din test)
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 2:16 pm    Titlul subiectului: Intrebare Raspunde cu citat (quote)

Hmmmm ./Sunt smecherase pana si ce le mai mici celule ale "LOR " ,hihihihi .De mici ne inseala :ba suntem ba nu suntem ... Very Happy Very Happy ...insarcinate de EI .

Sus
paula
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 2:21 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am avut test "barza". Mi-a iesit din prima Smile
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 2:59 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu tot despre teste Barza vorbeam Laughing Laughing . Depinde in a cata zi de intarziere l-ai facut.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Joi 23 06 2005, 4:53 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Geanina-Luminita a scris:
Si eu tot despre teste Barza vorbeam Laughing Laughing . Depinde in a cata zi de intarziere l-ai facut.

Prmul l-am facut dupa o saptamana intarziere si al doilea dupa 2 saptamani .Al treilea test l-am facut la vre-o doua zile dupa al doilea test .

Sus
Forumista start
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Vin 24 06 2005, 11:10 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Asta-i culmea! Laughing Laughing Laughing Laughing
EXACT asa a fost si la mine! Imi luasem orice gand de a mai iesi pozitiv, dar prea ma simteam ciudat.
Sus
adita
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003

MesajTrimis: Sam 25 06 2005, 4:41 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

la mine "barza" a mers foarte devreme, nici macar nu-mi intarziase menstruatia cand l-am facut si a iesit pozitiv
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
andra_mara
Membru nou
Membru nou

Data inscrierii: 11/03/2005

MesajTrimis: Lun 04 07 2005, 10:06 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi intarziase o saptamana si am facut si testul barza, si testul mamy. Amandoua au iesit pozitive. Le-am facut pe amandoua ca sa fiu sigura.
Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mar 05 07 2005, 6:04 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eh ,cazuri si cazuri .Acum , daca imi fac un test si iese pozitiv dau de baut . Laughing Laughing Laughing Laughing Hmmmm.Sa fie ....sa nu fie.......

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 06 07 2005, 8:50 am    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky... nu ne mai tine in suspans.... Wink

Lachitza mea

Sus
nicky
Moderator
Moderator

MesajTrimis: Mie 06 07 2005, 12:57 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Stai , mey , ca e prea devreme sa aflu .Dar sa mor de nu dau de baut .Orice sa fie numai sanatos si cu chestiuta aia in fata,hihihi . Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Sus
fluffy
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004

MesajTrimis: Mie 06 07 2005, 1:01 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Hei, hei... incet cu bautul draguta!!! Tu ai avea voie doar laptic! Razz Razz Razz

Si cand ai sa stii? Ca vorba aia, sa ne pregatim de baut! Laughing Laughing

Lachitza mea

Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Chicbebe -> Exclusiv Doamnelor Data este GMT + 3 Ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5  Urmatoare
Pagina 1 din 5

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum