| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Geanina-Georgiana Membru nou

Data inscrierii: 09/06/2005 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi 09 06 2005, 10:14 pm Titlul subiectului: janin/Experiente noastre cu testele de sarcina |
|
|
AZI MI-AM FACUT CURAJ I AM MERS LA FARMACIE.MI-AM CUMPARAT UN TEST SI ABIA DUPA 3 ORE L-AM FACUT.SI REZULTZTUL E....:NEGATIV.
Asta e bine,e super bine.
Va multumesc foarte mult,in special doamnei Paula.
Nu vreau sa fiu insolenta,dar doresc sa-i spun doamnei Ana C,ca deja folosesc o metoda anticonceptionala,si doresc sa-i amintesc,ca si doctorii spun ca metodele anticonceptionale nu sunt sigure 100%,nici chiar pilulele.
Oricum ii multumesc,si bine inteles tuturor care mi-au raspuns. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Joi 09 06 2005, 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si in cazul tau se spune tot... Felicitari Geanina! Ma bucur ca nu s-a adeverit teama ta. Nu cred ca Ana a vrut sa te supere, dar nu avea cum sa gandeasca altfel in urma mesajului tau. Nu ai dat destule detalii si noi am gandit in consecinta. Imi cer scuze si in numele lor!
Oricum, in forumul nostru si poate ne tii de urat mai des, chiar si fara sa fii mamica. Gasesti subiecte interesante aici si cred ca orice intrebare isi poate gasi un mic raspuns. Curaj! Da-ne mai multe detalii despre tine, sa te cunoastem!
Pupici dulci de la mami si Mony! _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
ana c Moderator

Data inscrierii: 17/02/2004 Mesaje: 1482 Locatie: iasi
|
Trimis: Vin 10 06 2005, 9:55 am Titlul subiectului: |
|
|
Trimis: Mie 06 08, 2005 10:29 pm Titlul subiectului: oare?
--------------------------------------------------------------------------------
Buna.Am nevoie de un sfat si de un raspuns URGENT.
In luna Aprilie,in prima zi dupa menstruatie am facut dragoste ci prietenul neprotejat.Nimic anormal.In luna Mai menstruatia mi-a venit la termen dar mult mai putin decat de obicei,iar acum ,in luna mai nu mi-a venit de loc(mi-a intarziat 15 zile),am mai multa pofta de mancare,dorm putin si am somnul agitat si am luat si ceva kg in plus,si din cand in cand o stare de greata insuportabila(tin sa precizez ca intre timp am schimbat clima si sunt mult mai stresata-am schimbat mocul de munca).Nu vreau sa fac un test pt ca imi e frica de rezultat,dartotusi credeti ca e posibil sa fiu insarcinata?
Raspuns urgent.
Eu nu am inteles altceva de aici. Asa ca nu ai de ce sa te superi.
Noi primim pe forum cu bratele deschise pe oricine doreste sa ni se alature! _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mie 22 06 2005, 11:57 pm Titlul subiectului: Re: janin |
|
|
| Geanina-Georgiana a scris: | AZI MI-AM FACUT CURAJ I AM MERS LA FARMACIE.MI-AM CUMPARAT UN TEST SI ABIA DUPA 3 ORE L-AM FACUT.SI REZULTZTUL E....:NEGATIV.
Asta e bine,e super bine.
Va multumesc foarte mult,in special doamnei Paula.
Nu vreau sa fiu insolenta,dar doresc sa-i spun doamnei Ana C,ca deja folosesc o metoda anticonceptionala,si doresc sa-i amintesc,ca si doctorii spun ca metodele anticonceptionale nu sunt sigure 100%,nici chiar pilulele.
Oricum ii multumesc,si bine inteles tuturor care mi-au raspuns. |
Buna , Geanina !! Nu vreau sa te sperii cu mesajul meu dar daca inca nu esti sigure de esti insarcinata sau nu te sfatuiesc sa repeti testul sau sa te duci chiar la un laborator .Anul trecut eu si Cezar , dragalasul meu , ne-am dorit foarte mult un copil si am ramas insarcinata de doua ori dar am pierdut ambele sarcini .La prima sarcina a aparut de la primul test ca sunt insarcinata dar la a doua au fost 2 teste negatiive si ultimul abia pozitiv .Testele au fost cumparate din farmacie si de diverse feluri .Din pacate am pierdut si a doua sarcina chiar in ziua in care s-a nascut Sandra .Poate de aceea mi-a cazut atat de draga .
Oricum iti urez bafta si sa ai parte de bb cand iti doresti tu !!
Nicky _________________

|
|
| Sus |
|
 |
Forumista start Moderator

Data inscrierii: 21/10/2003 Mesaje: 3071
|
Trimis: Joi 23 06 2005, 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Mie abia al treilea test (facut la 2 saptamani de intarziere) mi-e iesit pozitiv. Primele doua, negative. Si acum o am pe pitica de pe test  |
|
| Sus |
|
 |
Vizitator
|
Trimis: Joi 23 06 2005, 1:12 pm Titlul subiectului: Re: janin |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | Mie abia al treilea test (facut la 2 saptamani de intarziere) mi-e iesit pozitiv. Primele doua, negative. Si acum o am pe pitica de pe test  |
Da ,si mie .Curios nu? Cica sunt 99% sigure ...Sigure pe naiba ,sa-mi scuzati limbajul ..Asa ca mai bine sa se duca fata la un control clasic . |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 06 2005, 1:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cred ca e vorba, de fapt, de hormonii de sarcina, pe care testul ala ii depisteaza incepand cu o anumita zi... |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 23 06 2005, 1:38 pm Titlul subiectului: Intrebare |
|
|
Se poate dar chiar 2 teste sa iasa gresit?Si asta la diferenta de 3 zile? _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 06 2005, 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, daca hormonii de sarcina apar.. cand apar... ca nu stiu exact cand apar (ca sa fie "detectati" de substanta activa din test) |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 23 06 2005, 2:16 pm Titlul subiectului: Intrebare |
|
|
Hmmmm ./Sunt smecherase pana si ce le mai mici celule ale "LOR " ,hihihihi .De mici ne inseala :ba suntem ba nu suntem ... ...insarcinate de EI . _________________

|
|
| Sus |
|
 |
paula Moderator

Data inscrierii: 06/01/2005 Mesaje: 693 Locatie: Bucuresti, de origine Ardeleanca :)
|
Trimis: Joi 23 06 2005, 2:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am avut test "barza". Mi-a iesit din prima  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi 23 06 2005, 2:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu tot despre teste Barza vorbeam . Depinde in a cata zi de intarziere l-ai facut. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Joi 23 06 2005, 4:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Geanina-Luminita a scris: | Si eu tot despre teste Barza vorbeam . Depinde in a cata zi de intarziere l-ai facut. |
Prmul l-am facut dupa o saptamana intarziere si al doilea dupa 2 saptamani .Al treilea test l-am facut la vre-o doua zile dupa al doilea test . _________________

|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin 24 06 2005, 11:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Asta-i culmea!
EXACT asa a fost si la mine! Imi luasem orice gand de a mai iesi pozitiv, dar prea ma simteam ciudat. |
|
| Sus |
|
 |
adita Moderator

Data inscrierii: 24/09/2003 Mesaje: 1302 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Sam 25 06 2005, 4:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la mine "barza" a mers foarte devreme, nici macar nu-mi intarziase menstruatia cand l-am facut si a iesit pozitiv |
|
| Sus |
|
 |
andra_mara Membru nou

Data inscrierii: 11/03/2005 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun 04 07 2005, 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mie imi intarziase o saptamana si am facut si testul barza, si testul mamy. Amandoua au iesit pozitive. Le-am facut pe amandoua ca sa fiu sigura. |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mar 05 07 2005, 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eh ,cazuri si cazuri .Acum , daca imi fac un test si iese pozitiv dau de baut . Hmmmm.Sa fie ....sa nu fie....... _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 06 07 2005, 8:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Nicky... nu ne mai tine in suspans.... _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

|
Trimis: Mie 06 07 2005, 12:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stai , mey , ca e prea devreme sa aflu .Dar sa mor de nu dau de baut .Orice sa fie numai sanatos si cu chestiuta aia in fata,hihihi .  _________________

|
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mie 06 07 2005, 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hei, hei... incet cu bautul draguta!!! Tu ai avea voie doar laptic!
Si cand ai sa stii? Ca vorba aia, sa ne pregatim de baut! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
|