| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
zibe Parinte incepator

Data inscrierii: 08/11/2005 Mesaje: 42 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany, nu-i nimic, poate data viitoare
Zibe |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si eu zic la fel... Ai tot timpul inainte, iar starea de spirit si increderea conteaza enorm... Relaxeaza-te si pune-ti speranta in Mos Craciun, daca nu apoi in Sf. Valentin, si daca nu in Iepuras si tot asa. Esti prea tanara ca sa-ti faci probleme ca nu vei reusi!!!
Curaj si succes!  _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

Data inscrierii: 16/11/2005 Mesaje: 3354 Locatie: Italia
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Raluca_Z iti multumesc pentru sfaturile trimise,sunt foarte utile.Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine! Incerc sa fiu cat mai relaxata,va fi totul bine.Si daca o sa fiu cuminte,poate imi aduce Mos Craciun ceva... |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 3:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dany, imi pare tare rau... Am sa-ti povestesc de cazul verisoarei mele. Dupa vreo 10 ani de casnicie, s-a hotarat si ea sa faca un copil. Insa s-a lasat asteptat acest copil. A incercat vreun an si ceva si nimic. Au mers, ea si sotul ei si si-au facut toate analizele posibile si imposibile - totul era perfect!
Pana la urma s-a dovedit ca numai si numai STRESSUL era de vina. Acum doi ani, de Craciun, si-au realizat foarte multe din ceea ce-si propusesera, si concentrandu-si atentia si eforturile pe acele obiective, nu s-au mai gandit si stressat asa de mult la a face acel copil. Si fix de Craciun, a ramas insarcinata!!! Si gandeste-te: avea la acel moment 37 de ani! Acum au o Andree superba, frumoasa, desteapta, scumpa... o minune de copil!!!
Totul e sa va relaxati si sa nu lasati aceasta dorinta atat de frumoasa, sa devina un stress!!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mar 22 11 2005, 4:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai dreptate,stiu ca nu e bine sa fiu stresata si o sa incerc sa fiu cat mai relaxata..Chiar de azi mi-am propus sa nu ma mai gandesc numai la asta..sunt tanara,sanatoasa..o sa vina si bebe curand!Sunt sigura!  |
|
| Sus |
|
 |
fluffy Moderator

Data inscrierii: 04/03/2004 Mesaje: 4217 Locatie: Iasi
|
Trimis: Mar 22 11 2005, 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo, asa te vreau!!! _________________ Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! (Raymond Ruyer)
Lachitza mea
 |
|
| Sus |
|
 |
nicky Moderator

Data inscrierii: 19/06/2005 Mesaje: 3961 Locatie: Ploiesti acum
|
Trimis: Mie 23 11 2005, 2:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Dany , eu am acum 31 de ani , o sacosa de probleme medicale ,cateva sarcini pierdute si inca tot mai sper ca intr-o zi sa imi pot tine in brate bebelusul , cel de al 2 lea copil nascut de mine .
Asa ca lasa grijile la o parte , bucura-te de viata ca ai destule pentru care sa te bucuri si vei vedea ca atunci cand te vei astepta mai putin vei primi acel rezultat pozitiv care iti confirma ca in interiorul tau creste un pui mic mic .Curaj !!!!!!!! _________________

|
|
| Sus |
|
 |
elenalix Membru nou

Data inscrierii: 23/11/2005 Mesaje: 3
|
Trimis: Mie 23 11 2005, 12:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu am incredere in testul Barza, am aflat de sarcina din prima saptamana. Bineinteles ca cel mai important este sa mergi la doctor pentru un control. Dar asa dintre testele astea de la farmacie cred ca cel mai bun e Barza. |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 23 11 2005, 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da,ai dreptate...sunt mult mai linistita si nu ma mai gandesc numai la copil..o sa vina pentru ca suntem tineri si sanatosi..si eram la prima incercare deci nu am motive sa disper.Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine! Sa dea Dumnezeu sa fie bine pentru toate care-si doresc un copil! |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 23 11 2005, 3:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
offf Danutzule...abia acum am ajuns sa citesc si eu ultimele vesti...sa sti ca te imbratisez tare tare si tin pumnii in continuare...sa sti ca si nepotzelului meu Mos Craciun i-a adus vestea...si chiar daca parintii vroiau sa mai astepte dupa doi ani inca mai is de parere ca eu am fost cea care a tratat atunci cu mosul  |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 23 11 2005, 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Multumesc ca esti alaturi de mine! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Mie 23 11 2005, 3:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sunt optimista si cred ca voi reusi curand!E primul esec,sper ca si ultimul!  |
|
| Sus |
|
 |
Bibicutza Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 29/09/2005 Mesaje: 1529
|
Trimis: Mie 23 11 2005, 4:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| hai BB!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
DANY2005 Moderator

|
Trimis: Vin 23 06 2006, 11:23 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sa va povestesc ultima experienta cu testele de sarcina:primul test facut la o zi intarziere:negativ.Al doilea test facut la aproape o saptamana de intarziere:slab pozitiv.Al treilea test,facut la 11 zile de intarziere.pozitiv.Deci,cum a mai zis cineva pe aici,atentie la teste! Mai ales pentru cele care poate nu isi doresc o sarcina,parerea mea e ca ar trebui asteptat cel putin 2 saptamani pentru a avea un rezultat concret. |
|
| Sus |
|
 |
ginalacramioara Parinte experimentat

Data inscrierii: 30/04/2007 Mesaje: 130
|
Trimis: Vin 25 05 2007, 11:53 am Titlul subiectului: |
|
|
,,,Pai eu nici nu stiu cu ce sa-ncep,toata vita mea am visat sa-mi tin copilul in brate visam asta inca decand eram tare mica cred ca nici nu constientizam prea mult,si s-a lasat tate tgare asteptat vreo 5 ani timp in care am facut fel si fel de analize ,care mai de care isi dadeau cu parerea,ca as avea chisturi ca nu stiu ce mai e si am facut fel de fel de tratamente hormonale fapt ptr care am luat si cateva kg pe toata perioada tratamentului,deja devenise o obsesie ptr mine cu cat trecea mai mult timp cu atat deveneam mai obsedata de copilas si parca oriunde ma-ntorceam vedeam numai gravidute dupa aproape 5 ani cum v-am zis aparuse primul semn cum ca as fi insarcinata
In acea zi aflasem ca una din colegele mele isi facuse un test de sarcina si era pozitiv,si atunci realizasem si eu ca aveam cateva zile de intarziere si colega tot insista sa-mi iau si eu un test ,in drum spre casa m-am oprit la farmacie si l-am cumparat am ajuns acasa si lam facut testul care iesise f slab pozitiv apoi am mai facut unul la interval de cateva ore si a iesit mai clar ,am inceput sa sar in sus de fericire soacra mea la fel,tati nu mai zic numai ca bucuria a durat f putin m-am dus la baie si sangeram
.Eram f f speriata si m-am dus la dct acolo mi-a zis ca-mi da niste injectii ptr mentinerea sarcinii ,dar a 2 zi tot sangeram si mi-a zis ca e avort in curs ba ca e sarcina extrauterina nici ei nu stiau prea bine.Ma programase ptr c hiuretaj si consultandu -ma co un medic am hotarat sa nu ma prezint la chiuretaj.Apoi am facut f multe ecografii si mi-a depistat un chist ff mare de dimensiunea uterului si cica din cauza aia mi-a iesit testul pozitiv nici nu stiu ce sa mai cred ,apoi dupa 5 luni de tratament surpriza testul mi-a iesit f clar pozitiv si asa s-a nascut Darius sper ca nu v-am plictisit si acum nu-mi vine sa cred ca eu l-am nascut ca ma topesc dupa el  |
|
| Sus |
|
 |
|