| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
puiutu Parinte "cu greutate"

Data inscrierii: 15/01/2006 Mesaje: 1159 Locatie: ARAD
|
Trimis: Lun 26 03 2007, 6:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bine ai venit ankaindi, buna ideea cu Bronhovaxomul. Am auzit de el dar nu am folosit.
Te asteptam sa ne mai povestesti despre tine si fetita ta . _________________ "Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima." |
|
| Sus |
|
 |
AndreeaBarac Membru nou

Data inscrierii: 23/03/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun 26 03 2007, 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Doamne , cate medicamente.Vi le recomanda doctorii , sau?Eu una nu inteleg ceva :imediat ce copilul e afectat de ceva cat de mic , repede antibiotic....Pai pana creste , daca se continua in ritmul asta , va trebui sa ia un pumn de medicamente pentru o simpla raceala......gresesc cumva? |
|
| Sus |
|
 |
Laura Moderator

Data inscrierii: 23/07/2004 Mesaje: 1741 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mar 27 03 2007, 9:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu gresesti, dar nici un doctor nu isi asuma responsabilitatea. Cel mai usor este sa ii dea un antibiotic, mai ales din cel cu spectru larg. Normal ar fi sa il urmareasca atent o zi doua, sa vada daca se agraveaza, sa il trateze cu antibioticul necesar sau numai cu antitermice si altele, daca este cazul. Dar cine sa isi asume responsabilitatea de a urmari atent un copil? Mai ales ca probabil a trebui "deranjat" in afara orelor de program.....  _________________
Andi
Se intampla si lucruri bune. |
|
| Sus |
|
 |
Georgi Cel mai tare parinte

Data inscrierii: 23/02/2005 Mesaje: 3906 Locatie: Constanta
|
Trimis: Mie 28 03 2007, 10:37 am Titlul subiectului: |
|
|
De acord ... e vb de comoditate si lipsa de responsabilitate... Rar medici care sa vrea sa faca un bine.. in genere ziua trece leafa merge...
Eu de exemplu pt o arsura urata rau si destul de mare, acum 5 ani am fost tratata de o profesoara din fac, directoarea Institutului de Ecologie Aplicata - D-na Godeanu, daca ati auzit cumva la tv ca tot apare in emisiuni...
In fine... ma tratat dansa cu o crema pe baza de rasini si mi-a spus ca tot secretul este ca rana sa nu faca coaja... A zis sa o spal cu sapun si apa si sa o tin la aer cat pot de mult, iar cand incepe sa se zvinte si simt ca strange coaja crema respectiva... si va spun sincer ca eu antibiotic nu am luat, de durut nu ma durut deloc, cicatrice nu mia ramas absolut deloc...
In schimb sotul meu sa fript pe 18 o rana nu ff adanca si cand sa dus la spital , iau smuls pielea de pe margini, lau spalat cu spirt de ii venea sa urle si iau dat cu spray Bioxiteracol, iau dat si antibiotic... sil chemau si a doua zi, iar el a spus ca nu mai calca... Si sa va mai spun ca alti 2 medici iau spus ca e imposibil sai fi turnat spirt pe rana... Si el e ferm convins ca era sticla de spirt si mai ales dupa cum il ustura era clar...
In final iam luat de la plafar nu aceeasi crema pe care am folosito eu acum 5 ani - pt ca nu se mai produce, ci una numita "Carpicon" pe baza de rasini, propolis si ceara de albine, iar vecinica noastra care e dr a spus sa spele tot cu sapun si apa, sa clateasca des cu rivanol rece si sa tina gheata in zona umflata ... si in 3 zile arata mult mai bine... _________________
http://www.putfile.com/georgi |
|
| Sus |
|
 |
sorana Moderator

Data inscrierii: 01/07/2004 Mesaje: 1512 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Mie 28 03 2007, 7:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Laura - Pai ... medicul meu. Adica si la febra mare - antitermice si vine sa o vada in fiecare zi. Vine ea! (Normal, ca n-o sa scot copilul cu febra din casa) Monica a luat antibiotic de 3 ori pana acum, prima data la 3 ani si 2 luni!
In plus nu primeste bani. Deloc.
Evident ca ii iau cadouri de Craciun dar e placerea mea (mai ales ca ii iau in principal pentru copii).
Pare cazuta din alta planeta - desi ea face doar ce e normal sa faca! _________________ Sorana si Monica (8 ani) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|